TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ID contest #2

• Toto téma obsahuje celkem 226 odpovědí. Do diskuze (40 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 17 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 229)
  • Autor
    Leosh
    Člen

proč by ne? minulý týden jsem zrovna na tohle téma četl jeden článek 🙂

edit:
    dance-girl: taky pravda… peníze nejsou všechno, ale bez nich to nejde…B-]

dance-girl
    Člen

to nebylo řečeno :oP a taky nutno podotknout, že ne všichni se vzdělávaj proto, aby si zajistili budoucí příjmy 🙂

dance-girl
    Člen

to nebylo řečeno :oP a taky nutno podotknout, že ne všichni se vzdělávaj proto, aby si zajistili budoucí příjmy 🙂

svoje budoucí příjmy kde ? v čechách určite ne..;)

Leosh
    Člen

majklhauske: to víš, některý lidi nejsou tak soutěživý, tak radši svoje budoucí příjmy jistí vzdělánim…;-)

Gizmo
    Člen

hellman: jj sedim tu a rypu se v rypacku nemaje do ceho prsty vetknout 🙂 Ne doufám, že o víkendu …

Anonymní uživatel
    Neaktivní

flákte se všichni, od vystavení pořadí přibyla akorát dance-girl

M.i.k.e
    Člen

tak ja ted patram nad ids 20 a 23,pac obe dve znam moc dobre,ale vzpomenout si je vcelku problem…

Freezer: no já se možná přidám, ale nejdřív se k tomu musím nějak dostat přes veškeré studijní a pracovní povinnosti, kterými jsem momentálně doslova zasypána… takže to vidím tak nejdřív na víkend…:-)

Anonymní uživatel
    Neaktivní

je tu nějak mrtvo…posílá ještě někdo listíky? já jenom jestli se mám ještě dál pokusit něco odhalit, nebo jestli se můžu zatim flákat 🙂 bojim se sickboye a romana, jestli se ale vůbec zapojili…

Anonymní uživatel
    Neaktivní

škvára: tak právě, že toho času až tolik není, tomuhle contestu jsem věnoval asi hodinu času…předchozímu asi 3krát déle

hellman: ok ok 🙂

Sq4Raa
    Člen

Tak, já mám vše, koukejte uplácet :oD

Anonymní uživatel
    Neaktivní

natix: to je dilema, tohle sou jednoduchý tracky, ale uznávám, že sem je ne kamarádsky vystřihl.. ale aby bylo pořád na co přicházet..
    když dám stejný tracky a jiný (lehčí) výstřižky, budete hned vědět minimálně 2/3 tracků. (jakože to pár dní před koncem udělám, místo nápovědy, tohle mi radost nedělá)
    když dám lehký ukázky z těžkejch tracků, bude to nuda, pže se nebude dát chytit ani těch autorů, riffů apod..
    já nevim no, mně to přijde adekvátní na soutěžení

Sq4Raa
    Člen

Mně to těžký nepřijde, a zrovna o tobě jsem nemluvil, ty evidentně nedostatkem času netrpíš :´-))

Anonymní uživatel
    Neaktivní

žádný prodlevy bych nedělal…aspoň se něco děje, maximálně bych prodlužoval ty deadlines…jinak taky si myslím, že nízká účast je daná tou obtížností….

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 229)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.