TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse IN Trance s Ferry Tayle 26.5.v Tousteru

• Toto téma obsahuje celkem 98 odpovědí. Do diskuze (28 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 12 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 99)
  • Autor
    Boxi
    Člen

Zdravim,

vsechyn fotky, videa, rozhovory najdes na http://www.facebook.com/events/420251204653591/

JInak nejaky foto: http://poslouchej.net/fotky-Fotky-z-Party-In-Trance-2407-1.html

Boxi

bob
    Člen

tak fotky pořád nic…sm7

bob
    Člen

Kdy budou fotky?

Boxi
    Člen

Zdravim,

pridaval jsem na tubko spousty videi, staci hledat pod IN Trance. Pak bude jeste aftervideo.

J.

Gizmo
    Člen

neotočil … Ipad ležel pořád na jednom místě …. škoda, že to nevylepšil aspoň zvukem z mixu …

Jimmy-Gellar
    Účastník

Moje videa:

Obelix
    Člen

majklhauske: Zejtra na to kouknu ve škole, pak ti řeknu.sm15

koukám le saux se s tím ne.ere :).. na ustreamu má kanál na youtububku taky.. jen by mě zajímalo kdo tři hodiny kouká na to jak tam poskakujou dva maníci nebo s tím občas i někdo otočil ?

Boxi
    Člen

Vsechny vas zdravim,

akci bych hodnotil z mé strany jako nejpovedenejsi z rad IN Trance. Lidi bylo nejvic z vsechy 4 vydání, videl jsem spousty spokojenych usměvů. Každopadne bych poprosil i o vase prispevky jak k praci djs, tak k cele akci

DIky….tesim se na dalsi vydani

J.

Anonymní uživatel
    Host

Včerejší Páááááááááááááááárty!!!!

Manuel Le Saux & Ferry Tayle recorded live at In Trance

3 hodinovej set i s videem 🙂

Tak za mě ANO!
    Až na saunu a mlhování, které jsem snad potom musela osobně zarazit (diskuse s Tokátkem ve stylu „nepouštěj to, vole! vždyť se tu nedá dýchat…“ „ale to je, aby vynikly ty lasery“ sm0), to byla velice vydařená párty. Trancová rodina prostě umí pařit!!

K DJs:
    [b]N-Rico[/b] parádní techy začátek
    [b]Juraj s Reorderem[/b] sice občas trošku komerční, ale přesto oldie-classic-trance set, palec hore, chalani!
    [b]Ferry s Mannym[/b] ode mě dostali osobního chválíka za to, že jen co přišli za pult, vyladili zvuk, srovnali přebas a tři hodiny jsme tím pádem všichni pluli na vlnách nejen pumping uplifting trancu, ale i krystalicky čistého zvuku! Respekt, pánové, hluboká poklona a z celého večera díky jejich výkonu výborný pocit a nohy v pr…
    No a [b]Boxi[/b] to na závěr kotlil, bohužel ten závěr už jsem nedávala a na střídačku jsem spala nebo povídala s přeživšími.

Díky moc a jsem ráda, že jsem se na spokojenosti obou hlavních hvězd v Praze mohla i osobně podílet sm4

Anonymní uživatel
    Host

super akce, naprostá spokojenost, jen malinko místa kdybych měl víc aby se projevilo moje taneční umění tak tak by to bylo fajn ale jinak bomba!
    takže dobrá robota boxi!:-)

K1aptcha
    Člen

No jakože docela f*ck off pomalejm utahanejm trance akcím, a pak že to nejde udělat prakticky jen upliftingově/pumpingově sm3. Takže u mě spokojenost, až na to vedro docela srovnatelný se saunováním na Pattersona na Flédě sm0.

D4ve
    Člen
    Anonymní uživatel
    Host

IN TRANCE : Akce úplně maximální!!! Nejprve N-Rico to řezal progressive a tech trance , pak nastoupili Reorder a Pizzadox a odehráli neskutečně super Classic Set , po té hlavní hvězdy večera Ferry Tayle a Manuel Le Saux , od začátku do konce do 3 hodiny řezali jak blázen začali na 135 bpm a pak už jeli jen 138-140 bpm – famózní set a nakonec to rozsekal Boxi na 140 bpm!!! luxusní akce 🙂 nejvíc vydařená , nečekal jsem , že tam potkám některý lidi 🙂 super prostě , hodnocení 10-10 , zvuk famózní místa na parketu akorát , prostě pecka , neskutečně vydařená akce 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 99)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.