TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse IN Trance s Ferry Tayle 26.5.v Tousteru

• Toto téma obsahuje celkem 98 odpovědí. Do diskuze (28 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 12 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 99)
  • Autor

jen tak BTW styku
    popravdě ne že bych se chtěl nák zastávat toho podniku co tu onancuje dk dave protože když tam kdysi cosi pořadal jsem tam hrál a jako des běs ale jako to že někde v nejaké budově byl kdysi bordel tak už je ta budova navždy odepsaná ?

jinak jednoduchá věc nevozit takovéto djj do středních podniků (byt tady má stejně zase spousty lidí velké oči a pak nedorazí dle me bude hodně plno) prostorů kde se dá akce konat je dost jenže bez techniky a to se nikomu dělat nechce proč necht si každý odpoví sám….

Dave, Dransy je bejvalej bordel, resp. night club, co já vím, to chceš fakt pozvat takový umělce do takovýho podniku?..

V Praze nemáš moc možností – Toaster, Popcore (bejvalej Central Station), Ateliér.. V Yesu moc na trance nejsou, navíc tam už jednu klubovku mají..
    V Praze je X možností klubů, kde je parket do 50-ti lidí nebo pak pro 500, ale najít podnik střední kapacity, není úplně snadný.

Ronny K.
    Člen

[quote DjDkD@ve]Si pletes asi Face to Face v centru, ten co myslim ja je na Evropské (Dejvice) - prejmenovana Dransy...[/quote]
    Aha, ten neznam, ale tak ja uz jsem z Prahy 6 let fuc, tak je mozne, ze proto o nem nevim.

Lumi a tohleto je s měsíčním odstupem a já osobně beru In Trance jako takový warmup 😉

DjDkD@ve
    Člen

Si pletes asi Face to Face v centru, ten co myslim ja je na Evropské (Dejvice) – prejmenovana Dransy…

Ronny K.
    Člen

[quote DjDkD@ve]Tak napada me treba novy Face to Face na Evropske (byvala Dransy)...

Rezidentoval jsem tam drive rok a pul a myslim, ze by nebyl problem se s majitelem domluvit...

Jen nevim jakou tam ma ted techniku (nejspis by se musel nekde vypujcit mixak a playery)...

Neni to nic extra (urcite ne horsi jak Touster), ale 200 lidi se tam vejde naprosto s prehledem...[/quote]

Ja si taky myslim, ze na vetsi akce by mel byt i vetsi club. Face to Face je celkem pohodovy. Teda alespon byvaval.

DjDkD@ve
    Člen

Tak napada me treba novy Face to Face na Evropske (byvala Dransy)…

Rezidentoval jsem tam drive rok a pul a myslim, ze by nebyl problem se s majitelem domluvit…

Jen nevim jakou tam ma ted techniku (nejspis by se musel nekde vypujcit mixak a playery)…

Neni to nic extra (urcite ne horsi jak Touster), ale 200 lidi se tam vejde naprosto s prehledem…

Boxi
    Člen

Zdravim,

Vzdy, kdyz jsme delal lajnu na akci,jsem mel strach, ze se tam lidi uslapou, a nikdy, NIKDY, tomu tak nebylo. Jak v Hradci, nebo v Budejicich. A jmena byla stejne lákavá. Uz bych tuto debatu uzavrel. Na Space djs si nikdo neremcal. Od patku zacne predprodej, uvidime…..

J.

Davide, Ty si asi neuvědomuješ, jak je těžká domluva v Praze s majitelama podniků, proto bys mohl navrhnout jméno nějakýho vhodnějšího podniku.. sm4

DjDkD@ve
    Člen

to Boxi:

Zajimave reseni problemu…

Kdyz udrzis pulku lidi nahore, tak to bude OK, ale jakmile se z tech 200 lidi rozhodne byt jen 75% jit dolu na parket, tak se tam uslapou…

A co treba zmena mista konani? V Praze není jen Touster, to te nenapadlo?

Boxi
    Člen

Zdravim,

tem co se to nezda, at zustanou doma, alespon bude misto pro ty, co se na akci tesi !!!!

honzin: no jak jste tam rozdávali ty pasky tak jako relativně ok lidsky to šlo ale to byla polovina nahoře což při setu tayla asi nehrozí ale rozhodně tam zima nebyla.. naopak ..;)

Honzin
    Člen

Jen blbněte děcka :D.
    Na CTF bylo víc jak 150 lidí ve špičce, a tlačil se někdo? Bylo tam neúnosné vedro? NE!
    A nepočítám s tím, že všech 200 lidí bude najednou na parketu.

Jinak už vidím, jak většina návštěvníků z tohoto fora dá jasně přednost Luminosity před akcí v Toustru…komentáře od Ronnyho nikdy nezklamou.

HAWK

Sq4Raa
    Člen

Oni počítaj s tím, že ne všichni budou stát nohama na zemi. Ty nejvíc vyfrčený polezou po stropě.

Ronny K.
    Člen

Mozna, ze pokud vetsina da prednost Luminosity pred tlacenkou v Toustaku, tak by tam mohlo by volno i na parkete s zidlema i stoly. Na Lumi by mel snad Ferry hrat live na sago ;-), takze takove mensi zpestreni.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 99)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.