Toto téma obsahuje celkem 98 odpovědí. Do diskuze (28 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 12 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 99)
To aby v tousteru vybourali i pár zdí… můj odhad byl, že se tam v relativní pohodě nacpe 100 lidí (a to už bude kapku tlačenka). Ale 200? Navíc když já vydám konstitucí za dva he he…
no na tom není nic k žertovaní i když se daj do pryč stoly aj.bude tam spíše jak v indickém vlaku všude lidi a vedro ale tak já tam chodím jen když se náhodou brouzdám kolem na pivo ( heineken rulz) a nebo na czech this future takže mě to muže být jedno
V Tousteru byli Space djs,a bylo prodáno 200 lístku,jako bude teď na tuto akci. Všeci byli spokojený,protože se taneční plac uvolní o všechny stoly a věci ,co tam jsou za menších akci. Takže v klidu 😉
Pořád si myslím, že si nikdo neuvědomuje, jak je tam velkej taneční parket, těch DjDkD@veových 40 lidí je +/- realita, všechno vejš už bude Mountainerovský metro B ve špici… sm6
No ale tenhle klub je plny, kdyz se tam nahrne 100 lidi, coz se obavam bude o dost prepaleny (minimalne 2x)…
A az se tech 200 lidi nahrne dolu na parket pro maximalne 40 lidi, tak to bude pruuuuuser…
Docela by me zajimalo kolik bude v prodeji listku, podle toho se rozhodnu…
Není tam skoro zadny parket a rekl bych, ze lidi se na teto akci nebudou chtit prvoplanove vybavovat u stolku jako v pripade CTF a 100 lidi na ten parket nenarves ani vidlemi…
Luxusní jména na takovej club. Jak to kapacitně ukočírujete? Velké to tam teda není. Už jsem tam zažil jednou docela tlačenku na ryze český díl, povětšinou s DJs z trance.cz, nějak si neumím představit, jak to bude vypadat na Tayleovi a Sauxovi, každopádně rezervuju předem a budu doufat, že se tam neušlapem