TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse IN Trance s Ferry Tayle 26.5.v Tousteru

• Toto téma obsahuje celkem 98 odpovědí. Do diskuze (28 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 12 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 99)
  • Autor
    Stoupa
    Účastník

To aby v tousteru vybourali i pár zdí… můj odhad byl, že se tam v relativní pohodě nacpe 100 lidí (a to už bude kapku tlačenka). Ale 200? Navíc když já vydám konstitucí za dva he he…

DjDkD@ve
    Člen

200 lidi, to je hodne prepalene i bez stolu sm8

To nejspis radeji zustanu doma, i kdyz mi to bude hodne lito, nez abych sel na party, kde budu muset stat na jedne noze a jeste ne na sve…

no na tom není nic k žertovaní i když se daj do pryč stoly aj.bude tam spíše jak v indickém vlaku všude lidi a vedro ale tak já tam chodím jen když se náhodou brouzdám kolem na pivo ( heineken rulz) a nebo na czech this future takže mě to muže být jedno

Ronny K.
    Člen

Cekam na Taylovy Flightbook. Mozna, ze to ted pojmenuje Prague – Touster – sardinky edition sm15

Jen tak zertuji sm4

Boxi
    Člen

zdravim,

V Tousteru byli Space djs,a bylo prodáno 200 lístku,jako bude teď na tuto akci. Všeci byli spokojený,protože se taneční plac uvolní o všechny stoly a věci ,co tam jsou za menších akci. Takže v klidu 😉

J.

Anonymní uživatel
    Host

Pořád si myslím, že si nikdo neuvědomuje, jak je tam velkej taneční parket, těch DjDkD@veových 40 lidí je +/- realita, všechno vejš už bude Mountainerovský metro B ve špici… sm6

Anonymní uživatel
    Neaktivní

no tohle asi nevynechám, snad se tam nějak vejdem na ten parket

2Sexy
    Člen

Dojdu, dojdu 🙂

mountainer
    Člen

taky bych se stavil, ale dát takový dvě jména do tak malýho prostoru, nevim nevim…být tam celou dobu jak v metru B ve špičce, to se mi zase moc nechce

Krásnej plakát a asi to bude dobrá akce, škoda datumu, ten dej už mám lupen na Cirque du Soleil.

DjDkD@ve
    Člen

No ale tenhle klub je plny, kdyz se tam nahrne 100 lidi, coz se obavam bude o dost prepaleny (minimalne 2x)…
    A az se tech 200 lidi nahrne dolu na parket pro maximalne 40 lidi, tak to bude pruuuuuser…

Docela by me zajimalo kolik bude v prodeji listku, podle toho se rozhodnu…

D4ve
    Člen

Lepší je mít malý klub zaplněný než mít velký klub poloprázdný sm15

DjDkD@ve
    Člen

Taky si to moc v Tousteru nedokazu predstavit…

Není tam skoro zadny parket a rekl bych, ze lidi se na teto akci nebudou chtit prvoplanove vybavovat u stolku jako v pripade CTF a 100 lidi na ten parket nenarves ani vidlemi…

Anonymní uživatel
    Host

Luxusní jména na takovej club. Jak to kapacitně ukočírujete? Velké to tam teda není. Už jsem tam zažil jednou docela tlačenku na ryze český díl, povětšinou s DJs z trance.cz, nějak si neumím představit, jak to bude vypadat na Tayleovi a Sauxovi, každopádně rezervuju předem a budu doufat, že se tam neušlapem

kreeki
    Člen

wow sm5

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 99)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.