TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Skladby, Alba, Kompilace James Poulton – Anodyne (Asot 525)

• Toto téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (6 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 14 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (celkem z 9)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

ano je to lehce jakoby monotoní ten track to je pravda, na druhou stranu mě to třeba nevadí a klidně bych bral kdyby se tam melodie opakovala třeba 10 minut 🙂

JBL
    Člen

WOW!!! Did you hear that ? 10/10

Newman
    Člen

Jde o jednu z nejlepších věcí, co v tomto stylu letos vyšla. Ale maximální hodnocení asi nee, na to je to moc repetitivní sm3

RaddKojack
    Účastník

No jasan, já jen říkám, že celkově vzato, v tom JÁ neslyším nějaké velké odlišnosti.

K1aptcha
    Člen

[quote RaddKojack]Pro mě absolutně nezajímavá skladba, která se neliší ničím od Emeryho, M.I.K.A. a já nevím od koho ještě.[/quote]
    tak zrovna od těchle se to liší dost sm0

RaddKojack
    Účastník

Tak tady jde fakt vidět na všech i na mě jak rozdílný máme každý svůj názor. Pro mě absolutně nezajímavá skladba, která se neliší ničím od Emeryho, M.I.K.A. a já nevím od koho ještě.
    Asi jsem na tento styl trancu až na pár vyjímek uplně hluchý.
    Pro mě je to všechno moc monotónní , negradující….mam pocit, že to co slyším v první minutě skladby, slyším po celou délku trvání beze změny.sm17 5/10

dukelak
    Člen

rework Ole van Dansk – How I wish? průměr…

K1aptcha
    Člen

mě to zas vzdáleně připomíná třeba Tyasův Remix na Time… ale slabší, s horší melodií, takže absolutní hodnocení nikolivěk

Anonymní uživatel
    Neaktivní

to jsem zvědavej co řeknete na tohle hlavy! dá se tomu vůbec dát míň než třeba 9/10???
    trošku mi to připomíná Cosmicman – Krystal Dreams…nádhernej uplift trance!!
    abych se přiznal od upliftu v poslední době těžce upouštím, kvůli jeho klesající kvalitě, ale pak přijde takovejhle track, kterej mi vyrazí dech, stejně jako Arminovi…a můžu i nadále tvrdit, že jsem uplift addict 🙂

[size=x-large][b]10/10[/b][/size]

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (celkem z 9)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.