TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Jose Amnesia & J.Rene v Dopleru 7.4.2007

• Toto téma obsahuje celkem 6 odpovědí. Do diskuze (19 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel marmar a poslední změna proběhla před 18 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 42)
  • Autor
    Hustey
    Člen

waaaaa jeste nejsem uplne zlomeny, ale asi to taky nevynecham. pujdu do rady k jennifer hned za sickboye : ))

Sickboy
    Člen

Tak já taky zřejmě pojedu. Jennifer si nemůžu nechat proklouznout, vyznam se jí tam a… B-] Ale teď vážně: Těšim se. 😛

komar
    Člen

Byl jsem v dopleru zatim jenom jednou, ale muzu rict ze to je naprosto vynikajici klub, jeden z top europe a at se na me ceske party-girls nezlobi, ale slovenky jsou proste slovenky….:-P Akorat asi nezvladnu dve cesty za duben na slovensko (ferry+jose), takze asi az na ferryho…Mrzi me to, ale co se da delat:-/

Newman
    Člen

deivis napsal(a):
    ——————————————————-
    > Newman – jak pojedes?

Ještě nevím, ale asi vlakem do Břeclavi, odtud do Bratislavy. Přímo nic nejede…

No a jestli pojedete taky, tak bychom se k vám mohli přidat 😉

f1d0
    Člen

Whooooaaa…to zní hodně zajímavě. Sice je to daleko, ale slyšet Jennifer naživo…ještě to bude hodně těžké rozhodování

inferno
    Člen

Nemám žádné předsudky, držím se osobní zkušenosti a většina známých mi to bohužel potvrdila..

Hustey
    Člen

zbytecne predsudky, ja mam se slovenkami jen dobre zkusenosti 😀 a se slovenskem celkove samozrejme

inferno
    Člen

Já nerozumím, co nám závidí, nebo na co si snaží hrát, ale lepší tam mluvit anglicky, protože jakmile člověk promluví česky…

Ženy mají hezké, ale to nic nemění na tom, že mě tam dostane už jen malá skupinka umělců 😉

deivis
    Člen

inforno – tak kdyz uz nic tak slovenky jsoui bajecne! to staci uz n 🙂

inferno
    Člen

Slováci jsou báječní a pohostinní? Já tam na dovolenou určitě nepojedu a nechce se mi kvůli tomu ani do Dopleru..

deivis
    Člen

vyrys – no v ramci proma ke kvetnu bych rad jel 🙂 Ale i tak ..

vyrys
    Člen

deivisu: tak to su zvedave, ja o tom rozhodne vazne uvazuju

deivis
    Člen

Newman – jak pojedes?

Hustey
    Člen

taky si myslim ze tahle dvojka bude pecka : ) jak dlouhe maji mit vystoupeni? klasicke dve hodiny? 🙂

Newman
    Člen

Mnooo asi poprvé navštívím Dopler, tato dvojka mě docela zajímá :´-))

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 42)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.