TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Konec Trance Energy -> Energy 2011

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 100)
  • Autor

ID&T se zřejmě rozhodla, že po SW vyselektuje trance i z „Energy“.. Polovina z lajny houseři, nevím no.. sm6
    Třeba takovej AN21 hraje sice pro mě osobně parádní housík, ale jinak jsem fakt doufal třeba ve SHM, když už tam ten house chtěj´ cpát..
    Tocadisco dobrej, ale už jsem ho slyšel třikrát, Avicii tu bude příští rok.. Wolfgang Gartner dejmetomu.

Z tranceu ATB shit, Patterson a SVD budou na TM, Jochena jsem slyšel na PI, Lange vloni, Marca V. letos na SW..
    Takže zbejvá Ferry, Eddie Halliwell a Kutski, na koho bych se těšil. Z toho by se při mým štěstí určitě aspoň jedno jméno krylo
    a tudíž vyhodit bůra za 2 jména, pro mě moc drahej špás..

dardic
    Člen

Kde je te HardTrance jak psali? 🙁 Jediný Kutski to nezachrání 🙁 Jsem zklamán

kreeki
    Člen

co to je za paskvil? sm6

DjDkD@ve
    Člen

Neni to zas tak hrozne, uprimne jsem cekal podstatne horsi Line-up…….

Dexx
    Člen

Ola laaa. 🙂 Asi do toho půjdu. 🙂

hphondra
    Člen

nuda nuda nuda.. 3 jména která by mě opravdu zajímala. A to si myslím, že se budou krýt i časově..

sheva
    Člen

to vypadá velmi zajímavě sm10

Scott
    Člen

Hahaha,no to je naprosty vysmech.Minulou TE jsem nevedel kam driv,ted bych jen u Connectu,a jeste bych byl pulku casu znudeny

iamek
    Člen

ENERGY : Line Up :
    CONNECT Ferry Corsten ATB Simon Patterson Jochen Miller Kutski Lange Airbase
    EXECUTE Eddie Halliwell Marco V Sander Kleinenberg Tocadisco Wolfgang Gartner AN21 Hardwell
    PLAY Tiësto Sander van Doorn Avicii Moguai Wippenberg

Naprosta tragedie az na dve jmena … Zlate TE …

iamek
    Člen

Jo 🙂 … Je to i na FB … Vedelo se to dlouho, ale nemohl jsem nic psat 😀

Anonymní uživatel
    Host

iamek: houby fakt??? ty voe tak to bude mazec to bude nej Silvestr tos mi teda udelal radost nejvetsi touhle zpravou !!!!

iamek
    Člen

Michal : Artento bude ve fabru na silvestra zase 🙂

Anonymní uživatel
    Host

D4ve: Já Moora jeste neslysel live, do Ostravy pojedeme poprvy, podle tracklistu co jsem videl, nehraje spatne, bude to super akce, 250 Kc na miste je vzhledem k lajne pohoda. a kdyz rikate ze je tam ted novy sound-system tak se tesim jeste o to víc. Skoda, ze ta akce s Artentem mi nevysla , Artento v klubu to muselo byt neco . Jinak sorry za OT , uz koncim sm18

D4ve
    Člen

Michal: jelikoz jsem Moora slysel uz 3x, tak se taky tesim vic na Mat Za sm3

Anonymní uživatel
    Host

iamek: +1, presne tak, klubovky jsou nej ,a proto uz se tesim na prvni navstevu Fabricu, urcite tady Andy Moor zahraje lip nez na TM. Hlavne se tesim ale na Mat Zo.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 100)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.