TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Konec Trance Energy -> Energy 2011

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 100)
  • Autor
    iamek
    Člen

Stim nesouhlasim. Na halovkach se mi libi malokdo, ale na klubovkach DJ hraje lepe. Kazdy DJ ma radsi club snad. Lepsi komunikace, lepsi prostredi, lepsi lidi co tomu stylu vice rozumi. Takovy Buuren hraje pi*u vsude no sm16 … Nezbyva nez tajne doufat, ze tijs bude hrat nekde v okruhu rekneme 700km v clubu. Budu muset porad cekovat jeho web 🙁

D4ve
    Člen

Sicky: +1

Sicky
    Člen

[quote D4ve]Iamek: ale v klubu hraje jinak nez v hale sm16[/quote]

Kvalitní DJ by měl hrát dobře všude.

K1aptcha
    Člen

dovolil jsem si přejmenovat topic sm14

hphondra
    Člen

[url=http://www.energythenetwork.com/energy/]http://www.energythenetwork.com/energy/[/url]

web pro E je online..

DjDkD@ve
    Člen

Par lidi mi odsud psalo jestli bude zajezd?
    Odpoved zni:
    Mel by byt, info zpracuji o weekendu a rozeslu emailem 😉

Anonymní uživatel
    Host

iamek: Díky za info. Jjn je to skoda, tys prisel o Boliera ( zahral fakt paradne, o dost lepsi jak Durand), ja zas prisel o Tijse, sice jsme na nem byli v Blave v cervnu na Kaleidoscoper, ale klubovka je uplne o necem jinym to je jasny.
    BTW a omlouvam se za off topic – tijse letos meli delat jako obvykle delat PinkDot ( potvrdili mi to e-mailem ze ho chystaji v rakmci Kaleidoscope Tour), ale UM jim ho vyfoukli. Oni se zas napakovali na Guettovi no. Mohli by ho pristi rok zase dovezt UM Tijse a zopaknout, myslim ze hodne lidi co maj radi trance sli spis na ISOS
    Obe akce se povedly, a to je dulezity!
    Jinak k TE je to fakt skoda, uz to asi nebude ono, i kdyz bude dobra lajna. Nechme se prekvapit , kteri DJs tam budou

iamek
    Člen

Michal : Ano na Tiestovi bylo 2 200 lidi a ver nebo ne tlacenka NEBYLA 🙂 … Byla to skoda, ze to bylo po sobe, protoze Bolier me lakal 🙁

Tramvajkou asi 3 zastavky ? A Taxik te tam hodi za kilco.

Anonymní uživatel
    Host

iamek: Vim, a tusil jsem, ze v klubu hraje paradne a ze to v Sasazu bude pod palcem UM stat za to, ale proste jsme dali prednost ISOS ( kvuli bolierovi a taky cene)
    Ja si proste uziju akci vic kdyz je vic mista na pareni, na Tijsovi bylo urcite cca 2200 lidi a to uz je docela tlacenka. Skoda ze to bylo hned po sobe ty akce 🙁 Ale su rad ze vsichni kdo na nem byli tak si to uzili a ze nezklamal ( jeste aby jo za ty penize)
    Mozna se stavime poprve do Fabricu, ta noc s Moorem vypada dobre , hlavne Mat Zo je lakadlo :-)Je Fabric daleko z vlakáče?

TIGI
    Člen

[quote Sandeagle]Ještě Rapmission a RnB Energy sm15
    [/quote]

Ted jsi mě rozbil 😀

D4ve: Tohle by jsi nenapsal, pokud by ses jen trošku podíval do tracklistů.

D4ve
    Člen

Iamek: ale v klubu hraje jinak nez v hale sm16

kreeki: jedno housemission uz tu prece mame, SW .. nestaci ? sm15

iamek
    Člen

Michal : Kezby 🙁 … Burak, ale na zacatku abych ho nemusel slyset 😛 …

Edit : Kdyby jsi slysel zahrat Tijse v Sasazu tak pises jinak sm4 … Coz mi asi potvrdi kazdy kdo tam byl.

Sandeagle
    Člen

Ještě Rapmission a RnB Energy sm15

Jinak ještě otázka do davu, vystupoval tu už někdy Darren Tate? krom 07.05.08 ve flédě, jestli house tak na něj bych si i zašel…

Flash2001
    Účastník

a co takhle FartMission a FartEnergysm15

Anonymní uživatel
    Host

Senzacemission 2011 O2 Arena Prague
    Line-up:
    Tiesto
    David Guetta
    Michael Burian

To tu jeste nebylo – 3 DJs, kazdy v 3h setu !!! Nejvetsi party ever !!!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 100)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.