TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse LFA 2007 (The Love from Above) 6.7.2007 Arena Berlin

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 86)
  • Autor
    M.i.k.e
    Člen

hellman : tak na LFA nikdy problem nebyl…ja tam byl napsanej jen kdyz sem byl na LFA poprve a nevedel co a jak (a i tehdy to nebylo treba)…tim spis,ze LFA presunuli do vetsich prostor…guestlist se vyplati spis na Vandity…

Anonymní uživatel
    Neaktivní

mike: já nakonec taky na guestlist nepsal, loni to bylo v poho

M.i.k.e
    Člen

2 Fox : den pred akci sice je,ale celkem pravdepodobne uz probihaj pripravy a je otazka,jestli by si tvyho mejlu na zadost o guestlist vsimli:oP

Fox Mulder
    Člen

2 Tomangel: Pokud vše půjde hladce, tak v 16.00 z Prahy. 😉 Rád bych byl v Berlíně okolo 21.-22. hodiny, čili dostatečně brzo před začátkem. 🙂

2 hellman & Sq4Raa: Fialová metalíza se do pekla docela hodí, ne? 😀

Sq4Raa
    Člen

:oD

Anonymní uživatel
    Neaktivní

jedeš v tom se mnou kocoure:oD
    (myslim v autě)

Sq4Raa
    Člen

hellman: Do pekla s tebou :oD

Anonymní uživatel
    Neaktivní

fox: to já za jistejch okolností taky B-]:oD

dance-girl: ne neměl :-))) ale do desíti sme fakt nejeli a vzpomeň na lovebase, někteří odpadli už na stoneface&terminal

hustey: neremcej:-D

Tomangel
    Člen

Zdravim,jedou dve auta a mame 2 mista volny,tak ze jestli nekdo ma zajem napiste oki?:-P

to FOX: kolik tak jedete?

Fox Mulder
    Člen

2 Hellman: Já si to teda představit dovedu, pařit až do 10… 🙂

2 corwi: Myslim, že by neměl být žádný problém. Problém byl akorát když se konal Vandit Night v Kesselhausu.. To byl prostor (takovej spíš klub) s kapacitou asi 1500 lidí, kterej se hned zaplnil.. Arena je hala velká asi jako hypermarket, takže se tam vejde tak 7000 lidí, možná i víc.. Loni tam dokonce tolik lidí vůbec nepřišlo, hala byla poloprázdná.. A když přijedeš včas (tj. do 22.00 hodin), tak by už vůbec neměl být žádný problém. 😉

2 M.i.k.e.: Proč by mělo být dneska pozdě? Furt je ještě den před začátkem akce, ne? 🙂

Hustey
    Člen

no hellmane, nerikej ze jsi tam neco bral, ty hrisniku :-D:-D

dance-girl
    Člen

No, to doufám, že lístky budou v pohodě, to co bylo na vánočnim Vanditu, už nechci nikdy zažít 🙁

Ad paření do 10: jo, dovedu si to představit, pokud mě bude hudba dostatečně stimulovat, budu mít hodně spánku a tekutin a kolem sebe stejně pařebně naladěný lidi 🙂 Ostatně hellmane, vzpomeň si na love weekend minulej rok, jak dlouho jsme spali a jak dlouho jsme pařili…:oP a neřikej, žes tam něco bral…

corwi
    Člen

M.i.k.e.: dikec, uz jsem jednou na LFA byl a s listkama to bylo v pohode, ale co jsem slysel o Vandit night, ze se tam nekdo nedostal, tak to nechci nechat na nahodu…

M.i.k.e
    Člen

corwi : listky byli vzdycky v pohode k mani u vchodu…ale neni problem (i kdyz uz je asi docela pozde) pisnout na Vandit a nechat se napsat na paying guestlist…osvedcena praxe,ktera zatim nikdy nezklamala…

corwi
    Člen

Rezervace listku…. Je potreba si zarezervovat listky nebo budou vecer na kase normalne k dostani???…diky

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 86)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.