TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse LINE-UP SENSATION WHITE ČESKÁ REPUBLIKA 2007

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 95)
  • Autor
    Hustey
    Člen

ok muzes me : ) jeste se mi nechtelo do sazky

seven
    Účastník

lidi čím víc se pročítám různými fóry o sw v praze a akcich v sazka aréně tím více na mě padají chmury já ten lístek asi fakt na konec prodám :-/

seven
    Účastník

těmi paky jsem myslel ony pořadatele z článku na weblog.musicserver o koncertu shakiry:-)

seven
    Účastník

andre: hele ty nekuřáckej greenpeeaceáku abych ti jednu kuřácky neubalil he he:oD

andre
    Člen

seven: no vidíš, a někteří třeba nemají rádi takové jako jsi ty…

seven
    Účastník

nevěřím tomu že by pořadatelé zakázali kouření na sw a pokud ano nedovedu si představit jak by chtěli uhlídat 10 000 až 15 000 lidí. A pokud mě někdo řekne že tu hulim a ať to típnu nebo uvidím že se to stalo někomu jinému tak půjdu a na nejbližšim wc si vstupenkou utřu p*del.a pojedu na sw do Amstru. Nemám rád tenhle typ lidí, co vlastní či šéfují sazka arenu a myslí si bůh ví co nemaj přitom v globálním měřítku je sazka aréna howno co se týče množství lidí kteří se do ni vejdou 20 000 lidí PCHE. Vlastně uvažuju o tom jestli tam vůbec pojedu potom co jsem si přečetl výše zmíněný weblog musicserver PAKA:-(

giip: psal jsem do UM a psali, že kompakty budou povolený, …ale kdoví, … snad si to organizátoři UM přečtou a řeknou to těm trubcům co tam hlídaj,…aby pak neudělali to samé … já osobně nikomu foťák dávat nebudu,…a za kilo už vůbec ne…. 😀 …pěkně si vytisknu EMAIL že pořadatelé foťák povolili a nezájem

Sq4Raa
    Člen
    Plch
    Člen

pls nevjete ci su este v predaji listky na sw praha???X[] mozno som zaspal dobu tak ma nezabite:_)

Nulda
    Účastník

a

nexus666
    Člen

Dexx tim chtel rict ze by byl radsi kdyby jsme mu chcali na boty:-D

Dexx
    Člen

Na party jednoznačně nekouřit. Chodím se tam bavit a né se udit. Vzpamatujte se kuřáci! Taky vás nikdo neobtěžuje třeba tím, že by vám chcal na boty. :-!

andre
    Člen

v multikinech (alespoň tom ostravském) běží před filmy reklama na Sensation White CZ :-O by mě zajímalo proč? Dyť to musí být drahé jak prase…. možná na nalákání těch co se rozhodnou až na poslední chvíli….

andre
    Člen

wow, sem si myslel že mě za můj geniální nápad smetete, a ono nic 🙂 tak se mi to líbí 😛 :oD

Paya
    Člen

naprostý souhlas :´-))

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 95)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.