TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse LINE-UP SENSATION WHITE ČESKÁ REPUBLIKA 2007

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 95)
  • Autor
    K1aptcha
    Člen

jednoznačně… nekuřácká párty by byla hodně fajn 🙂

Sq4Raa
    Člen

2 andre…

Návrh hezkej a tak daleko realitě není 🙂

Nevím, jestli to byl rozhovor nebo forum, ale někd jsem četl, že UM bude mít s kuřákama docela problémy, protože v Sazce je to zakázáno 🙂

Myslím, že tam stálo přesně : ,,Jak donutí UM několik tisíc lidí nekouřit ?“

Tracid
    Člen

NEKOUŘITB-]

Anonymní uživatel
    Neaktivní

nooooo.. ne 🙂
    jako líbí se mi to, sem nekuřák, ale chtít po lidech, který se přišli bavit, aby nekouřili, zvlášť na taneční party, je asi moc

andre
    Člen

mě teď něco geniálního napadlo (už zase) – když je to Sensation WHITE, tak co takhle z toho udělat nekuřáckou party??? 🙂
    nesnáším, když někdo přede mnou, nebo vedle mě, mi fouká ten smradlavý kouř do xichtu… myslím, že hodně lidí by to i uvítalo, že nebudou páchnout kouřem (ale jen potem) 😉 navíc je to party, která s nedostatkem lidí problém mít nebude, takže by se UM (potažmo ID&T) nemuseli ničeho bát 🙂
    no řekněte – nemám geniální nápady? 😀

Dante
    Člen

Ano, normalni je nekourit, to naprosto souhlasim, i kdyz jsem kurak…

Nicmene kuraku je hodne a je jich na akci vetsina. A kazdy automaticky pocita s tim, ze si „cigo“ na akci da…

boroofca
    Člen

Andre Lol..reklamní hláška bohužel tenhle „problém“ nevyřeší 😉

andre
    Člen

normální je nekouřit :oP

boroofca
    Člen

Nevíte někdo jak se bude řešit kouření v Sazce? Vím, že tam platí přísný zákaz (krom SkyBoxů a Klubového patra), a když to nepovolili ani na koncertu Madonny, nevěřim, že UM se SW bude mít nějaké spešl povolení..Zatím jsem k tomuhle nikde nenašla nějaké vyjádření…

giip
    Člen

doufam ze to nebude na SW v sazka arene vypadat takhle.

Tadeas
    Člen

někdo z čr tam musi byt;-)

Hustey
    Člen

rad bych se mezi ty snoby zaradil 😀 ale to musim jeste nejakou mensi dobu pockat B-]

jan11
    Člen

No kdyby jen fanousci… hlavne spousta prekupniku – staci se podivat na ebay, kde se listky (regular) na SW prodavaj v prepoctu klidne i za 4000 Kc. Takze klidne polovinu vsech listku vykoupili prave oni a budou je ted prodavat snobum z celyho sveta za dvojnasobnou cenu.

Josh napsal(a):
    ——————————————————-
    > Sensation White Amsterdam sold out in 2 hrs.
    >
    > Sensation White Amsterdam SOLD OUT!

Obdivuji, co fanoušci v Holandsku dokážou. Jsem zvědavý, jestli se i u nás někdy dočkáme podobného zájmu o trance. Když se dívám na prodej lístků Sensation White u nás… :-!

Anonymní uživatel
    Host

Electricano
    Tim Deluxe
    Junior Jack & Kid Crème
    Blank & Jones
    Marco V
    Tom Novy

Line up Sensation Latvia Riga

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 95)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.