TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse LINE-UP SENSATION WHITE ČESKÁ REPUBLIKA 2007

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 95)
  • Autor
    ceero
    Účastník

ja neviem co mate vsetci proti burianovi …… podla mna najlepsi a najznamejsi cesky dj a neviem koho ineho z domacich by ste dali

Sq4Raa
    Člen

Showman – Škoda, že na to nemáš, já bych přijel hned :-D…

Hlavicka
    Člen

K1aptcha: ale jooo, něco na tom bude, neříkám že ne, ale jak už bylo avizováno, Sensation není „jen“ trance párty. Zastoupení tam maji zmiňované styly. Co se mě týče, jsem spokojenej člověk. Čím víc akcí, tím líp 🙂

Partygirl
    Člen

souhlasim s nazorem,ze to mohlo bejt horsi.pro me nejvetsim lakadlem je Arminek,na toho se tesim mooc 🙂 hodne rada zaparim i na Sandera,na TP me primo uchvatil.to bude mazec :_) Gabr&Dred sem live este neslysela takze se tesim i na ne.Buriana sem na SW necekala,ale tak preziju to no :oD

K1aptcha
    Člen

2 Hlavicka: jen narozdíl od SW byl na AC již skoro hned znám line-up, to bude asi ten základní problém, navíc na SW je po zveřejnění míň trancovej než na AC…

Hlavicka
    Člen

SeTH: Kdyby sis koupil lupen do konce února, nemusel bys dávat 1100,- …. pro srovnání .. lupeny v základu na Amazing City 500,- vočí bez 10 kaček, na SW 800,- vočí bez tý pětky … ty tři kila navíc za to rozhodně stojí. Každý, kdo si koupil lupen v první vlně určitě neprohloupil :´-))

SeTH
    Člen

nema smysl davat 1100,- za SW :-! radsi zajdu na AC za polovic se 100x lepsim lineupem 😛

Showman
    Člen

K1aptcha:
    souhlasim, TM4 line-up je mnohem lepší…. Kdybych na to měl :oD , udělal bych TM5 s timhle line-upem:

Marco V
    Giuseppe Ottaviani
    Paul van Dyk
    Cosmic Gate
    Dave 202

😀

No to bylo trochu mimo téma, nicméně se stejně asi na SW zajdu podívat… alespoň kvůli všem bílejm a atmosféře 🙂

dukelak
    Člen

už jsem investoval litr do kalhot, ale hlavně, poprvý se víc než naDJs těším na tu atmosféru. věřím, že to bude podobný,jako znám z DVD SW & SB z Holandska…

line-up je maximalně vychytanej co se žanrů týče, takže spokojen bude každej…o to na týhle akci jde, že já si zatancuju na house a nějakej anti-tech.trancer na Sandera…krucinal, dycky jsem si myslel,že je blbost ta věčna nepokojenosti tohodle naroda, ale něco na tom bude…

když se zpětně podívate na SW 2005 v Holandsku, tak zjistite,že line-up byl horši,to samy loni…fakt nechapu…

Anonymní uživatel
    Neaktivní

dexx: totéž

Dexx
    Člen

Asi (na 95%) vyměním Sensation za Paul van Dyka a Transmission 4.

vyrazec
    Člen

No já jsem defakto nadšen, Armin je sqelá volba, asi nejlepší možná na takovouto akci…Sander na toho se velmi těším, Gabriel and Dresden na ty sem asi nejvíc zvědav…Guettu nekomentuji, snad jen, že si aspon odpočinu 🙂 A Burian, to je pro mě sqelá zpráva, Míšu mam moc rád, ať si tady říká co chce kdo chce, Burian je česká legenda a asi nejlepší náš DJ v historii…jsem rád že ho tam uslyším..celkově lineup hodnotím 90procent :oP

FUGAZ
    Člen

No, tak abych pravdu rekl, Davídka Guettu a Megamix jsem očekával na 120%… jinak doufam, ze to bude MegaAkce roku :´-))

Moc nadšený z toho nejsem, v podstatě se budu těšit jenom na Gabriel Dresden. David Guetta je pro mě velká neznámá, Armin a Sander to je pro mě takové neutrální, a Burian raději no comment.
    Doufal jsem že bude Corsten, snad někdy příště.

Tracid
    Člen

Míno, už by to mělo bejt v pořádku, jsem to ale blbec:-|…proto se asi nikdo neozval tracid@seznam.cz

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 95)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.