TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Loveparade 2008 – 19.7. in Dortmund

• Toto téma obsahuje celkem 260 odpovědí. Do diskuze (65 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milan a poslední změna proběhla před 16 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 211. až 225. (celkem z 261)
  • Autor
    Magico
    Člen

zaplaceno, jedu! sm3

Partygirl
    Člen

blbej datum

kuchtajz
    Člen

sm10sm10sm10

Já bych jen podotknul,že celej ten line-up z Mainflooru bude hrát i přes den na floatu Heavensgate sm16

DjDkD@ve
    Člen

Jinak jsem narazil po velkem patrani na jednu hodne zajimavou afterparty, az mi beha mraz po zadech:

Luminosity
    City: Dortmund, Germany
    Price: 19,- euro
    Time: 20:00

Line-up

1HeavensGate Mainfloor
    Alex M.O.R.P.H.
    Aly & Fila
    Cliff Coenraad
    Galen Behr
    Joop
    Leon Bolier
    Menno de Jong
    Ronald van Gelderen
    Sean Tyas
    Sied van Riel
    Simon Patterson
    Woody van Eyden

2Sunshine Live House’N’Electro Allstars
    Benny Duarte
    Falk
    Greg Silver
    Neil Moore

SHP
    Člen

Kuchtajz: Super, díky sm4

kuchtajz
    Člen

SHP:
    možná by tě zajímal float Belgických Bassevents sm5

Line-Up:

Coone
    Dark-e
    Binum
    Q-IC
    Ronald V
    Greg C
    Chicago Zone
    E-Max
    Playboyz
    Lethal MG
    Mark with a K
    Gave
    DP
    Manu Kenton

edit:tak jsem tam objevil i Korsakoff vs.Outblast na floatu Nature One/Syndicate

SHP
    Člen

milan: Jo, ten je dobrej, ale kvůli němu tam nepojedu. Loni tam byli Outblast & Korsakoff a letos mě zajímá asi jen trancovej Dr. Willis sm7

milan
    Člen

SHP – David Guetta?sm15sm15

Hustey
    Člen

shp: ne, zadna hudba , ktera se podoba mlaceni plechovyma tyckama do popelnice tam nebude sm11

drobex
    Člen

Mimo jine tam bude i česká DJane E-lite

SHP
    Člen

Hele kámoši, je tam někdo kdo by zajímal mě? sm0

milan
    Člen

Jsou tu novinky ohledně Loveparade.
    Letošní hymna nese název Highway to love a je už klasicky od Westbam a The Love Committee. A víme také něco bližšího o djs, kteří zakončí letošní LP 20ti minutovými sety (docela málo ne?)…
    Anja Schneider, Armin van Buuren, Audion live, Carl Craig, David Guetta, Digitalism, Hell, Dubfire, Felix Kroecher, Italoboyz, Mandy, Martini Bros and The Strings of Love orchestra, Paul van dyk, Richie Hawtin, Underworld a Westbam.
    Na „kamionech“ pak dál zahrají třeba Mousse T, Moguai, Monika Kruse, Dj Rush, Pet Duo, Marco Remus, Menno de jong, Woody van eyden, Sean Tyas, Ronald van gelderen, Joachim Garraud, Da Hool, Hardy Hard, Tom Novy, Tocadisco nebo Fedde le grand.
    Jako každoročně, tak i letos bude Loveparade živě v tv.
    Na RTL2 od 14:00 a na německé verzi Vivy od 18:00.

Gizmo
    Člen

Už se z tech svateb pos*u další se pere s timhle … takže moje 4. LP neprojde alespoň ne ta 2008. (je fakt že bych měl mega dilema mezi LP a slovenskou Pohodou s Fatboyem …) ale svatba bohužel vše vyřešila … doufám že to nebude taskovej wo*er jako včera a že se na to už všichni vykvajznou … na letošek počet dosud absolvovaných a ještě plánovaných svateb 2+3 to je strašný – pak že svatby jsou z módy.

Drsnej off topic já vim … ale po včerejsím hraní Karlů a Waldů v kombinaci s Billy a převlečníky vylepšené raním zjištěním, že řidič jel spát …. nejsem v nejlepší náladě …

milan
    Člen

Kdybych nebyl ten týden na dovolené, hned bych jelsm0, ale jelikož 19.7 budu muset odevzdávat klíče, tak asi nepojedu, ikdyž uvidím jak by se to dalo zařídit.

DjDkD@ve
    Člen

Jeste par mist mam, ale je jich uz opravdu velice malo sm4

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 211. až 225. (celkem z 261)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.