TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse M.I.K.E. 11.10.2008 v Mecce na akci MUSICA (soutěž o VIP vstupenky a o CDčka)

• Toto téma obsahuje celkem 118 odpovědí. Do diskuze (56 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Pavlas a poslední změna proběhla před 16 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 178)
  • Autor
    DjDkD@ve
    Člen

Kdyby to nebylo v mecce, tak bych ani chvilku nevahal, ale nejak se mi ten klub proste nelibi.
    Treba M.I.K.E. pretluce mou antipatii k tomu klubu a stavim se sm15

K1aptcha
    Člen

jj Silver Bath na TM1 byl jeden z mých nej zážitků na parties vůbec (navíc to bylo skvěle sesynchronizovaný s laserama, takže to byl úplně „vesmírný feeling“) sm5

inferno
    Člen

Joo na Transmission 1 to by luxus, z tracků jako Silverbath jsem opravdu nechápal. A byl to asi opravdu nejlepší set, co jsem od něj kdy slyšel…

Roman
    Člen

Freezer: náhodou na Transmission před dvouma rokama zahrál good 🙂 ale tak teďka to může bejt ještě lepší s tim jeho návratem k trancu, takže asi půjdu, ikdyž je to teda v Mecce no…

M.i.k.e
    Člen

jooo…tak to urcite nesmim chybet…Mecca sice neni žádnej zázrak,ale na druhou stranu taková bída to taky neni…

Anonymní uživatel
    Neaktivní

ještě tak před rokem by mě tahle zpráva moc nebrala, ale od té doby co se MIKE vrátil k tranceu je to pro mně mimořádné lákadlo, navíc zazní určitě nějaká ta klasika…v Mecce jsem nikdy nebyl ale podle ohlasů asi nic moc co? 🙂

honzátos
    Člen

No tak to je zase super zpráva, waaaaausm0

Natix
    Účastník

K1aptcha:
    No, už to trochu opravili, ale pořád tam ještě mají T-Mobele arénu. sm15

K1aptcha
    Člen

Natix: Promongol? sm15

Natix
    Účastník

Co za mongola proboha psalo ten článek na poslouchej.net? sm6

mountainer
    Člen

to zas bude víkend sm0

Hustey
    Člen

ty vole, tak to dorazim taky ucite, MIKE je fakt hodne sileny nazivo : )

edit: skoda ze je to az na podzim, poslechl bych si jej urcite i treba lete : (

Anonymní uživatel
    Neaktivní

jsem tam 🙂

2Sexy
    Člen

Meccu mam 20min od baraku, nebudu chybet, i kdyz ten klub neni zrovna dokonalej sm4. Majka v klubu si nenecham ujit sm3

Mecca sm13
    asi ne, po E-Motion budu mít problém i vstát z postele sm16

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 178)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.