TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse M.I.K.E. 11.10.2008 v Mecce na akci MUSICA (soutěž o VIP vstupenky a o CDčka)

• Toto téma obsahuje celkem 118 odpovědí. Do diskuze (56 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Pavlas a poslední změna proběhla před 16 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 178)
  • Autor
    drobex
    Člen

Muff: Zvuk je teď v Mecce nově zredukovaný. Na akci s Phatzooem byl zvuk nádherně čistý a i dostatečně hlasitý. Na akci s Mikem bude možná ještě posílen externím aparátem, ale pro tuto variantu se rozhodneme až několik týdnů před akcí.

káčko
    Člen

Muff – v tom případě si měl bejt v Mecce tuhle sobotu, já jsem neslyšel žádnej problém

Muff
    Člen

Ligaya: mozna maji uklizeno, ale zvukare tam musi delat nekdo naprosto hluchy. Stacila mi posledni akce v Mecce kdy sem tam byl na Schossowa. Trapne vypadavani zvuku, uchrchlany reprak no hruza sm17 A myslim ze na takove akci, kde jdes parit na hudbu je dulezity zvuk a ne to ze kolem tebe za vecer 50x proleze uklizecka.

Ligaya
    Člen

to Raduška: No máš pravdu, budu tam :o)

to all: Mecca je fakt skvělej klub a všechen personál je naprosto v pohodě. Nejvíc se mi líbí to, že je celou party uklizeno a po zemi se neválej rozbitý skleničky sm4 . A navíc ty prostory jsou moc pěkný. Za takovou kvalitu si ráda zaplatim sm3. Vy ne?

drobex
    Člen

Tak jestli zahraje M.I.K.E. takhle skvěle i v Praze, tak to bude opravdu luxusní akce..

M.I.K.E. – ASOT 350 Live from Antwerp in Belgium (01-05-2008)

01. Delirium – Silence (Niels Van Gogh vs. Thomas Gold Mix)
    02. Eddie Sender – Maya (Electroriginal Mix) —- —————- Eddie byl na Musice v červnu
    03. Andrew Bennett pres. Memento – No Escape
    04. Blank & Jones feat. Bernard Sumner – Miracle Cure (Martin Roth Nu Style Dub)
    05. David & Carr – Cyrpess (Sequentia Late At Night Remix)
    06. Fast Distance – Heavens Melody
    07. Absolute – Dolphin’s Cry
    08. Luminary – Amsterdam (Super8 & Tab Remix)
    09. Paul Miller – Call Me Miller
    10. Push – Trance Indicator

Paya
    Člen

taxem se mrknul na ty tracklisty … tehdy na TM3 hrál M.I.K.E. kromě Deep Breath Sedna taky:

Jesselyn – Contact
    M.I.K.E. – Massive Motion
    Mason – Exceeder
    Marcel Woods – Cherry Blossom
    M.I.K.E. – Strange World 2006
    Lange vs. Gareth Emery – Another You, Another Me
    Divini & Warning – 4LB

a potom v létě 2007 na BT v Blavě kromě Lemon Tree a Susan taky:

Maor Levi – Reflect
    Andy Moor vs. Orkidea – YearZero
    Markus Schulz vs. Chakra – I Am
    Alex M.O.R.P.H. & Rank 1 – Life Less Ordinary (A Less Ordinary Rank 1 Mix)
    Marc Marberg with Kyau & Albert – Megashira
    Richard Durand – Inside My Brain
    Jesselyn – Contact

Sonique
    Člen

Nj tve na to už jsem skoro zapoměl. Sedna v rychlejším tempu to bylo fakt peklo sm10

Hustey
    Člen

majkl: ty vole, ja tady pisu pozitivni komenty snad 50/50 s negativnima, takze ze me zase nedelej uplneho hipika sm11

edit: Colda: to je jasne ze kazdemu se libilo nejvice neco jineho, i Markus zahral dobre. nejslabsi tenkrat byli B&J to si docela pamatuju, po nich uz jsme chteli jit pryc ale v polovine cesty pres parket nas zastavil MIKE svym setem, hodne me to tenkrat dostalo, treba takova Deep Breath Sedna : )

V Blave s Above&Beyond taky hral silene (mozna je tu nekde tracklist, vrchol byl urcite Lemon Tree a Susan) a podle me to byl daleko lepsi vykon nez predvedli samotni Anjunaci. (ted si to zase vyzeru 🙂 )

Sonique
    Člen

a na TM nehral trance? Nechtějte mě rozesmát sm0

Anonymní uživatel
    Neaktivní

čolda: Mike dnes hraje jinak než tehdy na T3, už hraje převážně trance, dokonce i hodně upliftu

čolda
    Člen

tak mě hned nemlaťte:)jenom sem řekl svůj názor…

Drobex: ASOTy poslouchám jenom zřídka tak nemůžu posoudit:)ale když mi hodíš nějakej link co hrál v ASOTu tak ho zčihnu:)

Hustey: Já bych řekl že na T3 to nebylo to nejlepší, ale neberu ti tvůj názor….prostě každej má jinej názor..toť vše’sm4

tak každej má jinej vkus tak ho nechte ne.. obzvlášte takovej sluničkovej hustey kerej tu dneska nsnad obrací lidi na viru všechno je dobrý všechno happy..

jo a já tam asi dojdu.. bp klub je klub i když tam bude asi mega mrtě narváno.. 🙁

Hustey
    Člen

colda: prosim? na T3 to bylo to nejlepsi co hralo!

drobex
    Člen

čolda: poslechni si ale co hraje teď. například set z ASOTU ted nedavno, to je naprostá škola tranceu.
    a v Klubu hraje jinak nez v hale

Raduška
    Člen

ok, takže se tam sejdem obě sm4
    a pokud si pamatuju, tak na tý první tm byl skvěle techno trancově

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 178)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.