TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Mácháč 2008 with Tiesto

• Toto téma obsahuje celkem 155 odpovědí. Do diskuze (69 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Pavlas a poslední změna proběhla před 16 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 159)
  • Autor
    prochi
    Člen

joshi a bude to v ty mecce?doufam ze ne…..

Josh
    Člen

Navíc Brenda nemá, co dělat s Arminem Only, Brenda je z ID&T a pořádá německou Sensation především.

Josh
    Člen

Pohlavní Styk: to máš, ale staré info. Nicméně to je fuk, nebudu se tady kvůli tomu hádat, jen jsem chtěl říct, že tady Armin o Vánoce bude a né aby někdo tvrdil, že ne.

prochi: sm3

O Armin Only jsem zaslechl od jednoho nejmenovaného dj´e, který má vřelý vztah k říčce Vltavě sm13
    a pak právě od Brendy z ID&T. (ne té americké, jinak by hrozil nějaký trancový Dylan a to by byl průsšvih.. sm3 )

Údajně se nyní horečně jedná o termínu únor/březen, taxe nechme překvapit..

Josh: Brenda je z holandský ID&T a Armin by tu skutečně na Armin Only měl být,.
    ale je možný, že jsem šahal na švába blbě, nepovolila, a řekla mi 3,14čovinu… sm13

Josh
    Člen

Ale to vystoupení 20.12.2008 nebude žádnej Armin Only.
    Prostě Armin, tak jak si přeje Hustey.

A Brenda nemá s Arminovým vystoupením v CZ wůbec co dělat.

prochi
    Člen

styk pohlavson:lol sm15

spekulovalo se trochu pozpatku že tu ma byt v mecce,tak jestli to nebude tam….napadlo mě Electronic connection v Boby ale to je 19.12 že?……..

Lukin: Jasný, proti gustu žádnej dišputát, podle mě se trošku zaskel, ale furt ho mám rád a respektuju, ačkoliv, už víc fandím „young generation“.

Josh: Armin Only to bude. sm3 Nikoliv 20.12. 2008, ale příští rok na jaře. sm3 zdroj: Brenda Munstermann, ID&T. sm3 }
    (Akorát těch vodek než přestala dělat héérečku a kápla božskou.. sm13 )

Josh
    Člen

Armin tu bude, tím si bud jistej.
    A Armin only to nebude.

Lukin_
    Člen

styk : nemám rád Armina? mám na něj pifku, hraje hnus, dělá ještě větší hnus takže suma sumárum = miluju hosm2

hustej : sety nestahuju a zásadně radio show nestahuju a už vůbec né tatw,asot a gdjbsm6

Lukin: Nemáš rád Armina?

Hustey
    Člen

fuck you asshole a poslechni si nejaky posledni live zaznam, treba asot 359

Lukin_
    Člen

[quote Hustey]srat na armin only, ja chci regulerni set, nejlepe tri hodky : )[/quote]

a to chceš 3 hodiny vocal trancu a fekal Arminových mash up(ů)? have fun :-!

Hustey: Část toho by snad měl být pouze dj set bez live actů a performances.. sm3

Hustey
    Člen

srat na armin only, ja chci regulerni set, nejlepe tri hodky : )

Josh: Armin Only tady skutečně bude, ale 20.12. to nebude… sm3

Jaro roku 2009 je údajně ten správný čas.. sm4

A smlouva je prý ještě kousek před podpisem. sm4

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 159)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.