TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Mácháč 2009 – dojmy

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 97)
  • Autor
    Davy
    Člen

Já jsem byl na Mácháči naposledy v roce 2006, kdy to po UM převzali PinkDoti. Tenkrát to bylo po organizační stránce jedno velké zklamání. Proto jsem se tenkrát zařekl, že na Mácháč už nepojedu. Ale s tím line upem, co byl letos, prostě nešlo zůstat doma. O to víc mě ale překvapilo, jak to měli letos kluci zmáknutý. Žádné čekačky na baru, příjemné ceny ani u vstupu jsme nečekali hodinu jako minule.
    Dalším překvapením byl pro mě Ouki, na kterého jsou tady tak rozporuplné rekace. Potom, co předvedl na Amazing city jsem od něj nečekal vůbec nic. Ano, sice neumí komunikovat s publikem, možná ani pořádně mixovat, byl zamračený a škubal sebou jak opice, ale jeho set mě totálně rozsekal. Čistá energie!! sm0

RONNY
    Člen

[b]MÁCHÁČ 09-Roger Shah,Ferry Corsten,Paul Oakenfold 22.8.09 [/b]

Trancovi fanousci se na letosnim machaci vyradili ,skvele pocasi,super pisek az na to,ze v botech,kam nepatri,jako dost velke prekvapeni v dobrem byl Paul,ktery presvedcil,ze jeste ma na to,ale musi se mu chtit-slysel sem jej poprve,Shah to byla trancova euforie az do nebes-totalni vystrel do kosmu Very Happy ,Ferry trosku slabsi,ale jen malinko neco malo me tam chybelo,celkove vyborny festak, vrchol festivaloveho leta,podpora dance 4 life Smile

mrknete na video:9:57 min

honzátos
    Člen

Někteří se tu hodně rozepisovali, já to vezmu opět jen stručně.

Zvuk : opravdu parádní, sice chvílema při Corstenovi moc nahlas a pak při Oakenfoldovi přebasováno, ale jinak jsem byl spokojenej.

Světla a projekce : sice chyběly lasery, ale i tak to bylo povedené. Hodně vydařená intra před vystoupením každého Dje.

DJs :
    Sied Van Riel : zaslechl jsem jen konec jeho setu když jsem šel z vlakového nádraží, podle mě zahrál určitě dobře, ale hodnotit ho prostě nemůžu.
    Roger Shah : konečně dorazil a opravdu mě dostal !! To jeho live hraní na klávesy bylo fascinující a troufám si říct, že by mu PvD mohl jen závidět. Takže je to za 10/10.
    Kyau & Albert : slušná jízda, dávám 7/10
    Ferry Corsten : opět neskutečně dobrý set, Ferda prostě nezklame, je to zase na 10/10.
    Paul Oakenfold : žádná komunikace s publikem a mixování mu teda opravdu nejde, zvláštní výběr tracků, ale zase tak špatné to nebylo, 6/10.
    Aly & Fila : parádní setík, vydržel jsem pařit skoro do konce, ale asi tak čtvrt hodiny před koncem jsem to už vzdal, pro mě za 9/10.

Zdravim všechny známé lidi co jsem tam potkal. sm3

DjDkD@ve
    Člen

to Gizmo:

Nekolik „inteligentu“ se v diskusich vzdy najde, nejlepsi je na to studeny obklad (obzvlaste v techto horkych dnech zabira fantasticky) sm15

Gizmo
    Člen

[quote Acidflash]to Jules: možná jen poslouchá trance delší dobu...[/quote]

Rychle poď budeme si poměřovat pindíky kdo dýl … každej to sem napíše a vyhlásíme top 3 … možná ještě dáme do kupy test o starších projektech Ferryho a starých dobrých časech …

Ne opravdu to neberte vážně je to jen balast na vyjádření se k těm uvedenejm blbostem.

Btw : Michala Davida jsem opravdu poslouchal před cca 25ti rokama (doplnuji – přesně jsem začal před 26 lety u hitovky „Non stop“ … o 2 roky starší „Nenapovídej“ jsem pak doplnil až díky rodičů a jejich koupi EP) a už ho neposlouchám… Ferryho projekty jsem dost zkoumal (ne opravdu zatím ne všech jeho cca 60 projektů a aliasů to zas ne) … jsem teď znalec ??? sm15 Asi ne protože se mi poslední album líbí a to moc a předposlední jen o maličko míň… jo a set na mácháči mě ultra bavil … kurňa už musím dospět … fuj trance fuj je to … sm15 a vůbec to už není trance… To za starejch dob …sm15

Sry za off topic jdu dělat na fotkách :)) (poprosím případně reakce do pošty ať se to tu nezasírá)

Anonymní uživatel
    Host

Hustey: to bylo schválně, nebuď zbytečně rejpavej sm2

Nulda
    Účastník

2Sexy: to bych taky rad vedel

Jissiette
    Člen

Jo, ještě se nikdo trapně nezeptal, tak to tentokrát zbylo na mě: budou sety? sm13

2Sexy
    Člen

Nulda, nevis, co to bylo za mix u Children? To byla taky pecka…
    Jinak poradatelum tez gratuluju, stvorili [size=x-small]temer[/size] dokonalou party, ktera se bude tezko prekonavat…

malarkey
    Člen

Veon: jj, už se o tom ví, viz http://forum.trance.cz/read.php?7,131562,131707#msg-131706

a taky

jsem na toho našeho kluka slovenského pyšná sm11

veon
    Člen

[quote Star_Guitar]

...

[b]Fadi[/b] - no, všichni víte, že mám pro něj slabost, že jo. [b]Intro[/b] mě dostalo do kolen, zbytek teda mohl být lepší, přijde mi trošku mimo mísu prásknout tam Askewa a hned za to kupříkladu Kheperu. Nicméně set to byl našlapaný a nějakou tu drobnou nesourodost já mu klidně odpustím. Aztec, Back To You, This Late Stage (uáá!!), Everything, Humble, dokonce i Circa Forever a snad něco nového od Bluemana (tipuju, že to bylo jeho)... mlask! Akorát ten zvuk, ach jo. A asi na dvacet minut nám prakticky zhasli, ach jo! Ale co už.. Tradičně pak přišel mezi nás, mně se prostě líbí, jak se svým fanouškům věnuje. Je to bourák sm3

...

[/quote]

[url=http://websound.eu/online/news/14655/slovak-u-egyptanov-]Suncatcher vs Pizzadox – Remember Your Youthful Years[/url] [FSOE] 😉

Nulda
    Účastník

Nuldovo highlites za celej večer:
    [b]Andain – Beautiful Things[/b] v Shahovo podání
    Ferry: [b]BT – Flaming June[/b] – to byl pro mě abs orgasmus, teď si nejsem úplně jistej jestli to byl PvD mix ale znělo to tak
    Oakie: [b]Southern Sun (G&D výtečnej remix)[/b] u kterýho trošku přidal na BPM což vůbec nebylo na škodu, naopak
    a [b]Milesovo Children[/b] to sedlo
    Fila: jizda od zacatku do konce [b]Back To You[/b] a na závěr odlet v podobě [b]PvD – Home[/b]

jeden z nejlepších festivalů na kterých jsem kdy byl, smekám klobouk před pořadateli a díky za vynikající nápad s tímhle obřím koncertním pódiem, nemělo to chybu i bez laserů jak už tu někdo psal…

jsem jen zvědavej jak se vytáhne s lineupem Transmission páč teď je laťka opět zvednutá, jestli tam bude provařenej Schulz a discouspávač Armin tak to bude pěknej vopruz a ještě rád vzpomenu na Mácháč…

Hustey
    Člen

Stoupa ty vole „Bůch“ ????

Jules
    Člen

[quote Acidflash]to Jules: možná jen poslouchá trance delší dobu...[/quote]

no však ferry hrál i starší produkci… ten kdo jde s dobou a ma rad trance tak set ferryho byl lahudkou a jeho srdce musi plesat, takto energicky nabity set jsem nikdy na zadny party neslysel.
    Ja treba taky nemusim shaha ale rozhodne bych nenapsal ze bylo jeho vystoupení zklamaním.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 97)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.