TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Mácháč 2010 – 20.8.2010

• Toto téma obsahuje celkem 172 odpovědí. Do diskuze (55 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milan a poslední změna proběhla před 14 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 188)
  • Autor
    Dexx
    Člen

Taky jsem pro Axwella. Možná NBL není uprdelně super underground house choon, ale jako by snad třeba Leave the world behind byla. A jaká to byla pecka. Samozřejmě co člověk, to názor, ale má-li být něco podle čeho se bude kvalita porovnávat, a zvolíme-li jako měřítko prodávanost, pak to hovoří jednoznačně pro Axwella. Podle mě, i v letošním ročníku DJMAG TOP100 bude Axwell z SHM nejvíš. A pokud bychom se bavili o remixech, tak tam už není absolutně pochyb. Teenage crime, Sweet disposition a In the air…. house anthems.

Obzvláště úsměvné je, když se supahardstyle Klaptcha pustí do honocení house produkce. sm15 Prosím tě… Klaptcho… já nerad hardstyle a tak nehodnotím hardstyle produkci, tak prosímtě dobře… house je diskoška, ale už prosím dost. sm4

zeleenda
    Člen

To Hustey: U tvého příspěvku, že nejlepší produkci má Angello sem se zasmál… Nejlepší produkci a to z celý taneční hudby má jednoznačně Axwell a jedinej, kdo mu konkuruje je Eric Prydz. Axwell už asi 3 roky nepřetžítě nejzadávanější jméno na beatportu a prakticky každej jeho novej track se dostane na celkový NO. 1. za něj hovořej čísla…
    Tady je sním rozhovor: http://dirtymusic.cz/rozhovory_clanky_21.html

Hustey
    Člen

urcite bych si zkusil poslechnout Steve Angello – Monday v original mixu, Sebastien Leger – Seaweed take original mix, nejake veci od Chrise Lakea (Dominos napr.) i kdyz ten uz se blizi spise Toolroom Records smeru, ktery jde vice do tech. SHM dela spise MTV tracky 🙂 nejlepsi letni track je ted podle me Bromance v Aviciiho verzi. dale treba fakt naslap je nevydane Pjanoo – [url=http://www.youtube.com/watch?v=6APY2OmAyvo&p=7B43A881725AAF44&playnext=1&index=2]Eric´s Private Mix[/url], to prekroutil nehorazne.

z novych pecek potom urcite Pryda – Niton a ze starsich veci klidne Gui Boratto – Beautiful Life / No Turning Back

: )

Hustey: Poraď nějakej track, já od něj znám akorát Teasing Mr.Charlie, Isabel a spolu s Ingrossem „Yeah“. Díky!

Hustey
    Člen

Nuthing But Love zrovna neni dobry track, fakt ze ne, az moc preslazene 🙂

nejlepsi produkci ze SHM ma Angello 🙂

Sandeagle
    Člen

klapča 😀 [img]http://img.xchat.centrum.cz/images/x4/sm/76/1176.gif[/img]

K1aptcha
    Člen

no jakoby tam někdy byl nějakej uplift v převaze (2 jména ze 7mi) sm6
    a ten Nothing But Love od Axwella je fakt výsměch, diskoška sm0

Sandeagle
    Člen

no jo, chtěl sem napsat karlovi at to tu přejmenuje na house.cz, želbohu doména už je zabraná sm7

Dexx
    Člen

Správný směr… odklon od upliftu k housu. 🙂 Axwell je drtič! sm2 Příští rok Prydz, nebo Avicii nebo Dirty South nebo Ingrosso nebo rovnou SHM… mně to nevadí! Klidně všechny!! sm0

spawn.leo
    Člen

pobavilo mě když sem prodával lístky jednomu borcovi a jeho přítelkyni jak mě řekli: sou ty lístky pravý? pustí nás teda na tu diskotéku??… to pekne vystihl:D

nexxie
    Člen

Klapča mě donutil..

ať žije megagigazupa [b]Mácháááč[/b] [img]http://www.techmusic.org/forum/images/smilies/groupwave1.gif[/img]

to je pařba..

btw : Hustley tohle neni odklon od upliftu ale od trancu jako takovýho

Anonymní uživatel
    Host

Nechapu proc se musi kryt Axwell se Stoneface and Terminal 🙁 a na konci by byl lepsi misto Laydee Jane tak Marco V .

Sq4Raa
    Člen

[quote Hustey]nechapu proc vsichni vidi negativne odklon smerem od uplifting trancu, vzdyt je to to nejlepsi co muze akci potkat :)[/quote]

Hehe. Tak pro ně samozřejmě ne. Ale jinak to taky vidím pozitivně.

Hustey
    Člen

nechapu proc vsichni vidi negativne odklon smerem od uplifting trancu, vzdyt je to to nejlepsi co muze akci potkat 🙂

Newman
    Člen

Dance stage je docela dobrá (tak někam do malého klubíku a ne na takový velký event) sm17

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 188)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.