TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Mácháč 2011

• Toto téma obsahuje celkem 93 odpovědí. Do diskuze (30 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel jAMiEE a poslední změna proběhla před 13 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 101)
  • Autor
    Sunrise
    Člen

Jasné…Neznám, takže to je úplný odpad…Že mě to tady vůbec překvapuje.

DjDkD@ve
    Člen

Jmeno Alesso vidim poprve v zivote, jestli to ma byt nahrada za DS, tak je to slabé….

Lukin_
    Člen

Ale jo Alesso má dobré tracky ale jako náhrada za DS to není až taková tragedie i když třeba TV Rock či Swanky Tunes, Hard Rock Sofa, Mattise & Sadko a mnoho dalších dle mého byla lepší volba .)

Nulda
    Účastník

Hustey +1

Kucas
    Účastník

kdo je Alesso ? sm15

Hustey
    Člen

no poslechl jsem si tri tracky a pokud se takove veci oznacuji jako vytvory „jednoho z nejvetsich talentu house music“, tak je mi celkem na bliti 🙂

edit: ale samozrejme na machac se takove jmeno podle toho lineupu hodi, proti tomu nejde namitnout nic.

jAMiEE
    Člen

[quote Hustey]to mi prijde za dirthy southa jako hodne uboha nahrada :/[/quote]

Dirty South je urcite vetsi jmeno, ale Alesso je momentalne jeden z nejvetsich talentu house music. Docela me mrzi, ze nemuzu jet.

Hustey
    Člen

to mi prijde za dirthy southa jako hodne uboha nahrada :/

Nulda
    Účastník

Alesso confirmed…

tak Alesso je potvrzenej sm11

Anonymní uživatel
    Host

Alesso by byl na místě.. Uvidíme..:)

Anonymní uživatel
    Host

Alesso je volnej. a je z agentury ktera zastupuje Dirtyho… Laidback Luke taky, ale o tomto vikendu pry nevystupuje, ma soukr. plany, ale do konce tohoto roku pry bude v CR. ( zdroj live61)

Rendolf
    Člen

To už moc času nemají, všichni adekvátní už budou booknutý na jiný akce, takže si někdo prodlouží set sm15

Anonymní uživatel
    Host

[quote Yarosslove v práci]Mno tak pokud jim odpadne Dirty south, tak to s ejim to pěkně začíná rozpadatsm15...Já sem nejdřív přemejšlel, že bych jel na Duranda, ale postupem času sem si řek, že na to protentokrát už káknusm16 Jak vidno tak tu chce někdo jen vytřískat, připravte mi igeliťak, chce se mi z nich fakt už zvracetsm17[/quote]

Prosím tě, co to tady z tebe lítá za bludy??? Si myslíš, že za to organizátoři můžou bo co? Hledá se adekvátní náhrada, tak si počkejme.. A jen dobře, že tací jako ty nejedou!!

Anonymní uživatel
    Host

Mno tak pokud jim odpadne Dirty south, tak to s ejim to pěkně začíná rozpadatsm15…Já sem nejdřív přemejšlel, že bych jel na Duranda, ale postupem času sem si řek, že na to protentokrát už káknusm16 Jak vidno tak tu chce někdo jen vytřískat, připravte mi igeliťak, chce se mi z nich fakt už zvracetsm17

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 101)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.