TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse MAGNETIC FESTIVAL presents AVICII, Hardwell, Chuckie… – 7.5.2012 – Praha

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 196)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

Haha))) Hustey ty si nejaka net nula.Vubec nevis jak sem se k poslouchani house music dostal.Rozhodne to nebylo diky Guettovi,zlodeje neuznavam,diky.

Hustey
    Člen

btw tady je clanek pro vsechny ktery naprosto vystihuje to, co jsem se tady snazil obhajit. je to navic dobra cetba i z informacniho pohledu co se deje ve svete djingu.

[url=http://notyourjukebox.com/2012/05/19/why-old-school-djs-are-complaining-and-you-should-too/]http://notyourjukebox.com/2012/05/19/why-old-school-djs-are-complaining-and-you-should-too/[/url]

Hustey
    Člen

mr.johny: proc by mela tato akce skodit trancu? temer jakakoliv akce, ktera se kona je naopak spis prinosem 🙂

hectic
    Člen

trapnej pokus o flejm

Anonymní uživatel
    Host

sračky a patlanice nic víc, na trance foru se řešej takovýhle hovna?? super no.. Hlavně , že tyhle akce nejvíc škoděj trancu.. To už tu nikdo nenapíše..

mr.Majkl
    Člen

[b]hectic[/b]: se toho snad příště ujmu a aspoň část napíšu :oD

Hustey
    Člen

iamek: vsak uz jsme pravdepodobne doresili, sam jsem byl prekvapen, ze se to obeslo bez vetsich konfliktu 😀

Anysa
    Člen

iamek_notas: +1

Anonymní uživatel
    Host

Resite hovadiny a stejne nic nevyresite 😀

hectic
    Člen

tracklisty jsem též nenašel a to se považuju za celkem schopnýho googlovače sm0 ale je fakt, že jsem proklikal jen pár odkazů, protože u mě zavládlo tušení, že tracklisty nikdě nebudou

Hustey
    Člen

na tracklisty z magneticu se zeptej spis mistnich odborniku (netix) 🙂

mr.Majkl
    Člen

[b]Hustey[/b]: ále to jsem nemyslel.. měl jsem namysli tracklisty z Magneticu 🙂

ke Guettovi: jinak i když tohle vemu v potaz, tak LL hraje pořád kvalitnější věci než Guetta asi tak o 1000% ..

Hustey
    Člen

majkl: to si snad pomoci Googlu najdes hned ne? kolik tracku ma Guetta jako featuring (apod.) s djs, kteri hrali na teto akci 🙂

celkove je ten vliv slyset i bez toho aniz by se na tom primo producentsky podilel, …

namatkou,… David Guetta & Laidback Luke feat Samantha Jade – I Need You Now, David Guetta – Delirious (Laidback Luke Remix), Anexa, Avicii and David Guetta feat. Laidback Luke – New Generation, Wynter Gordon feat. David Guetta (Laidback Luke remix) , David Guetta ft Kid Cudi vs. Laidback Luke – Heartbreaker Memories [DJ Chuckie Bootleg], Hardwell & David Guetta ft. Usher – Without Spaceman a to jsem otevrel youtube na pet minut, vic se mi tomu nechtelo venovat casu, jsou to brecky 🙂

—–

mr.Majkl
    Člen

[b]Hustey[/b]: no to bych si dovolil nesouhlasit 🙂 ale chytnu se té věci okolo seznamu tracků .. – je nějaký tracklist ?

Hustey
    Člen

netix: nechci flamovat, ale z jake diry jsi to vylezl? 😀 vzdyt Guetta ukazal styl cele teto generaci producentu/dju. snad ten seznam tracku (a jine tvorby) nebudeme muset postovat, aby jsi to pochopil 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 196)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.