TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse MAGNETIC FESTIVAL presents AVICII, Hardwell, Chuckie… – 7.5.2012 – Praha

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 196)
  • Autor
    Zochi
    Člen

A co třeba tam dát někoho tech-houseovýho? Save The Robot, Koen Groeneveld, Funkagenda, Mark Knight, Michael Woods…?

live61.com
    Člen

Akce bude jednodenní, od 20:00 do 06.30 a pak jeste afterparty na tom samém místě 😉

jAMiEE
    Člen

[quote styk pohlavson][quote live61.com]Bingo Players nebudou.
    Ještě oznámíme 1-2 sloty. A jeden z nich snad ještě dnes :-)[/quote]

Tak toho Thomase Golda, co? Dyť sledujete scénu a nejste žádný kucí hloupý, navíc není ještě v Top 100, takže není ještě drahej, dojede z Berlína,
    takže ušetříte na letenkách, zahraje pár remixů Adele, takže se bude líbit i komerčním masám, na tiskovku dáte, že zahraje exkluzivně v ČR poprvý
    a že je supportovanej SHM, což je pravda atd. atd..... Co? Vemte si tenhle topic - kolika lidem by Thomas Gold udělal radost.. sm4[/quote]

+1

btw jeste 1-2 sloty? to skoro vypada na dvoudenni akci :DD

[quote live61.com]Bingo Players nebudou.
    Ještě oznámíme 1-2 sloty. A jeden z nich snad ještě dnes :-)[/quote]

Tak toho Thomase Golda, co? Dyť sledujete scénu a nejste žádný kucí hloupý, navíc není ještě v Top 100, takže není ještě drahej, dojede z Berlína,
    takže ušetříte na letenkách, zahraje pár remixů Adele, takže se bude líbit i komerčním masám, na tiskovku dáte, že zahraje exkluzivně v ČR poprvý
    a že je supportovanej SHM, což je pravda atd. atd….. Co? Vemte si tenhle topic – kolika lidem by Thomas Gold udělal radost.. sm4

Newman
    Člen

Kruci, to ještě není všechno? sm2

live61.com
    Člen

Bingo Players nebudou.
    Ještě oznámíme 1-2 sloty. A jeden z nich snad ještě dnes 🙂

Lukin_
    Člen

ještě takový Dirty South, Thomas Gold, Swanky Tunes, Hard Rock Sofa, Dimitri Vegas & Like Mike a semnou to to šlehne! 🙂

live61.com
    Člen

★ DAVID TORT @ MAGNETIC FESTIVAL 7.5.2012, Prague ★

Anonymní uživatel
    Host

thx live61.. palec nahoru.. sm4 po doplnění laidbackem a dada life už neváhám.. i když house jako takovej už moc osobně nemusim.. tak stopro jdu..!! sm0 ještě jak řiká styk bingo players a je to tutti frutti.. sm5 sm3
    btw jsem moc zvědavej jak se vypracoval směrem dopředu avicii za ty poslední dva roky, kdy jsem ho poprvé slyšel na prvním pleasuru, kde mi přišel takovej nemastnej neslanej.. ale tak věc názorů.. že ano.. sm3 a hlavně všechno bylo ovlivněný poslední loveparade.. sm6
    i na laidbacka, kterej se trošku od všech odkloňuje a jeho set v sasazu byl opravdu neskutečnej.. něco takovýho jsem ještě neslyšel.. sm11 tak si ho dám mile rád.. sm5
    a na dada life jsem vážně zvědavej.. ještě ty bingo players.. sm5
    každopádně těším se už teď … sm3

Chelseaplayer
    Účastník

Jeste by se hodil Steve Aokism3

D4ve
    Člen

Lajna delo, jeste Prydz by mohl byt a nevahal bych, takhle o tom pouvazuju.

Lukin_
    Člen

masakr!
    live61 boduje! Tohle se fakt povedlo

dardic
    Člen

To není nic pro mě …bohužel sm12

Fajn, jsem rád, že vrabci na střeše štěbetali pravdu.. sm3

ad LIVE61 crew: Kluci, rozbijte prasátko a dovalte ještě pls Bingo Players, jejich Rattle je naprostá parádní úchylárna..
    Anebo Thomase Golda! sm3

Newman
    Člen

jo, souhlas, tohle bude nářez sm3

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 196)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.