Úvod › Fóra › Trance Diskuse › MAGNETIC FESTIVAL presents AVICII, Hardwell, Chuckie… – 7.5.2012 – Praha
- Toto téma obsahuje celkem 195 odpovědí. Do diskuze (38 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
live61.com a poslední změna proběhla před 11 roky a 10 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
10. 5. 2012 v 12:42 #208092
Hustey
ČlenMCs jsou tragedie nejvetsiho kalibru na jakekoliv akci, nejvic vadi ale asi na drum and bassu, kde dokazi posrat cely (casto velice kvalitni) set.
edit: brano samozrejme z hudebniho hlediska, vubec bych se nedivil, kdyby tady nekdo vsechny presvedcoval o tom, ze MCs jsou super a vyborne se na akce hodi 😀
10. 5. 2012 v 12:09 #208091hectic
Člen[quote petrz]tak jako proti gustu žádnej dišputát , ale po shlédnutí pár videíí (konkrétně http://www.youtube.com/watch?v=krAVHyqMP70&list=PLA1F3A6D49E92E50C&index=3&feature=plpp_video) nevím co si o tom myslet, že se toto skutečně řeší v hlavním topicu na trance.cz ...sm15 jako neříkejte mi proboha, že se toto zde někomu líbí??!! sm10[/quote]
Tak sem si to pustil a čekal sem buhvi jakou tam neuslyšim rihannu….. co je na tom prvnim tracku spatnyho? Podle me je naprosto super na paření. Navic mi přijde, že tenhle sound zrovna nemá moc daleko do trancu sm2
Jediný co mi tam vadí je ten MC, to je snad jediný plus trancových akcí, že tam žádný takový hovado neni a nenarušuje hudbu…. i když je fakt, že u housu asi nevadí, když ho někdo znehodnocuje svym řvaním sm0
10. 5. 2012 v 11:50 #208089Hustey
ČlenSigix: tady to ale nikdo nehodnoti jen podle nejakych roztrepanych videi, tady se to hudebne hodnoti celkove podle produkce a setu vystupujicich umelcu. sis myslel, ze si pustim dvouminutove rozchrcene video ve kterem nejde slyset zvuk a napisu ze to je diskoteka pro pocit vlastniho uspokojeni? tak to ses trosku nestrefil 😀
a srovnani s Electric Zoo je taky docela zcestne, proste je to stejne, at uz tito typci vystupuji v USA nebo zde, vsechno to jsou vlastne „deti“ Davida Guetty 🙂 navic na Electric Zoo je v lineupu mnoho jmen ne-diskotekoveho razu (Jaytech, Sasha, Voorn apod.), coz treba zde na Magneticu chybi,…
10. 5. 2012 v 11:14 #208088Dexx
Člen[quote petrz]tak jako proti gustu žádnej dišputát , ale po shlédnutí pár videíí (konkrétně http://www.youtube.com/watch?v=krAVHyqMP70&list=PLA1F3A6D49E92E50C&index=3&feature=plpp_video) nevím co si o tom myslet, že se toto skutečně řeší v hlavním topicu na trance.cz ...sm15 jako neříkejte mi proboha, že se toto zde někomu líbí??!! sm10[/quote]
No to je pravda, mně se to roztřepaný a chrčící video taky nelíbí… 🙂
10. 5. 2012 v 10:17 #208086jAMiEE
Člen[quote Sigix]Omg kdyby hráli v Electric Zoo tak proti tomu, že se to tu probírá nikdo neřekne ani slovo, že to bylo v letňanech a hrál tam Avicii je hned oheň na střeše.
V žadným případě to nebyla čistě housová akce, sety se povedly a měli tu důležitou vlastnost, že bavily lidi což se nedá říct třeba o Ferrym na TM...
Navíc je to halovka tak omg jasně že v klubu bude vždycky víc lidí, co máj zájem o hudbu a ne o pařbu a kalení...
Příjde mi zcestnej názor, že to byla diskotéka, když tam člověk nebyl a z pár zachycenejch netracovejch hitovek to někdo odsoudí, že se to nehodí ani na probírání sem...Btw nevíte někdo co to jeza track od DADA life jak tam bylo vytí vlkodlaka? :D[/quote]
+1
Duck Sauce – Big Bad Wolf (Dada Life Remix)
10. 5. 2012 v 10:13 #208085Sigix
ČlenOmg kdyby hráli v Electric Zoo tak proti tomu, že se to tu probírá nikdo neřekne ani slovo, že to bylo v letňanech a hrál tam Avicii je hned oheň na střeše.
V žadným případě to nebyla čistě housová akce, sety se povedly a měly tu důležitou vlastnost, že bavily lidi což se nedá říct třeba o Ferrym na TM…
Navíc je to halovka tak jasně že v klubu bude vždycky víc lidí, co máj zájem o hudbu a ne o pařbu a kalení…
Příjde mi zcestnej názor, že to byla diskotéka, když tam člověk nebyl a z pár zachycenejch netracovejch hitovek to někdo odsoudí, že se to nehodí ani na probírání sem…Btw nevíte někdo co to jeza track od DADA life jak tam bylo vytí vlkodlaka? 😀
9. 5. 2012 v 21:32 #208073petrz
Člentak jako proti gustu žádnej dišputát , ale po shlédnutí pár videíí (konkrétně http://www.youtube.com/watch?v=krAVHyqMP70&list=PLA1F3A6D49E92E50C&index=3&feature=plpp_video) nevím co si o tom myslet, že se toto skutečně řeší v hlavním topicu na trance.cz …sm15 jako neříkejte mi proboha, že se toto zde někomu líbí??!! sm10
9. 5. 2012 v 21:05 #208071D4ve
ČlenKucas: tak až najdu tracklist , napíšu sm3
9. 5. 2012 v 19:35 #208069Hustey
Člennema smysl flamovat, kazdy to stejne vidi jinak a par postu to nezmeni 🙂
9. 5. 2012 v 19:00 #208067Anonymní uživatel
HostDolikus : Plus jedna. Na Tijse v Sasazu vzpominam snad kazdy den :).
Kucas : Plus jedna taky :).9. 5. 2012 v 17:51 #208065Kucas
ÚčastníkNo pokud to co hrál Vegas & Like Mike, Hardwell, Chuckie a DadaLife hrajou na nějaký diskotéce tak prosim název
rád bych si tak dobře zapařil tejden co tejden … tyhle vaše „undergroud“ názory mě vždycky rozesmějou9. 5. 2012 v 16:34 #208063Hustey
ČlenDolikus: ja jsem nemyslel pojmem „diskoteka“ neco proti samotne akci, ta za to samozrejme nemuze. jde proste o to, ze tracky ktere djs na teto party hrali jsou proste disko aktualni doby 🙂
9. 5. 2012 v 16:33 #208062K1aptcha
ČlenKdybyste radši místo offtopicování a flameření mu to radši nějak konstruktivně vyvrátili, že to diskotéka nebyla, hmm? sm3
9. 5. 2012 v 16:05 #208061Michal
Účastníksm18 A nebo Kearňák a Indecent sm15
9. 5. 2012 v 16:03 #208060Anonymní uživatel
HostKucas: ale má…jen na ní musí hrat bud Tayle nebo Filasm4 Všechno ostatní je jen diskotéka a pro děti.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.