TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse MAGNETIC FESTIVAL presents AVICII, Hardwell, Chuckie… – 7.5.2012 – Praha

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 196)
  • Autor
    Anysa
    Člen

daveJary: naposled jsem zažila kontrolu občanek na transmission 3 (rok 2006) a pak už jsem se s tím nikde nikdy nesetkala:) můžeš být v klidu

live61.com
    Člen

..nyní i s DADA LIFE 😉
    [img]http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/404524_257434154322440_226652860733903_692262_856325222_n.jpg[/img]

Flash2001
    Účastník

Mám to „za barákem“, tak možná i vyrazímsm4

D4ve
    Člen

rekl bych ze 18 + ale pokud nevypadas jako kinder tak te pusti a strach mit nemusis, na SW chodi taky vetsina s prominutim ‚decek‘ … ale je to risk no, ale nikdy jsem na zadne vetsi akci nevidel, ze by namatkove kontrolovali obcanky, ale jak rikam, nahoda je blbec sm3

Anonymní uživatel
    Host

JE tato akce nejak vekove omezena ? Je mi 16 a nechci pak trnout pred vstupem stím ,že si nebudu jisy jestli me tam vubec pustí.Dekuji za odpoved Linka

D4ve: SHM jsou pařmeni, který si získali prestiž díky tomu, že začali hrát 3-4 tracky dohromady (když hraješ z PC, není to nic složitýho) a hlavně jsou oblíbený komerčním publikem proto, že do svejch tracků neustále cpou acapelly X-krát provařenejch známejch věcí.. (Show me Love, Insomnia, In The Music nebo pak nový popový věci, resp. acapelly z nich) Vsadím boty za to, že kdyby hráli víc do houseu a la Robbie Rivera, tak jejich popularita zdaleka nebude taková.

Tím nijak nesnižuju jejich význam, Axwell je pan producent a výbornej muzikant, ale oni vědí, co mají dělat, aby byli tam, kde jsou. sm4

Obelix
    Člen

Kdybych si měl poslechnout Thomase Golda nebo SHM volím všema 20 Thomase Golda

D4ve
    Člen

styk pohlavson: jebat Golda, my chceme SHM ! sm15

Musíš odvozovat líp, myslím si, že jsem natolik soudnej, že mi bude jasný, že když je kapacita haly v Amsteru o více než polovinu větší,
    že to tam asi bude vypadat líp.. sm4

ad Live61.com crew: Chlapi, esi bude nějaký pokračování Magneticu i na podzim, dovezte nám toho Thomase Golda..
    Dovezu vám naoplátku ze Skotska naprosto luxusního wizoura Glenmorangie!! Nevím, jak jinak vás motivovat.. Lidi by z něj byli 100% nadšený.. sm3

DjDkD@ve
    Člen

[quote styk pohlavson]
    Dycky jsem si říkal, že jak je možný, že všude na videích vypadá SW líp než naživo v Praze[/quote]

Jen jsem to odvodil, proc by ses dival na video treba z Madarske Sensation sm15

to DkDkDave: Kde jsi vyčetl, že jsem to srovnával s holandskou SW?.. sm4

DjDkD@ve
    Člen

To Styk:

Tak ona je hlavne O2 arena mensi jak ta Amsterdamska, ale to je vedlejsi…
    Byl jsem na nekolika SW a nikde to nebylo takove jako v Amstru, to da rozum sm15

Momentalne je pro me Sensation mrtva party, hudebne jde absolutne mimo muj vkus a ten „cirkus“ okolo me nedonuti ani zvednout zadek z kresla…

live61.com
    Člen

Ano, vizuál s logem Dada Life není akorát odsouhlasený od jejich managementu, proto jej raději nepoužíváme.

jAMiEE
    Člen

[quote DjDkD@ve]Ted prichazi konkurence... 19.5. Sensation sm15
    To jsem zvedav koho tam natriskaji, mensi tip SvD a Ingrosso... sm17[/quote]

muj tip Afrojack

[quote styk pohlavson][b]Live61.com crew:[/b]

Chlapi, nestalo se nic, že nemáte na plakátu výše DADA LIFE? Snad vám je UM nevyfoukli na SW, což by mě nepřekvapilo, pač je na SW dost tahají..
    Tak snad jste si to dobře posichrovali s managmentem..

No a na vašem webu je plakát jenom s pěti jménama, což ale přičítám neaktualizaci plakátu.. sm3[/quote]

ja slysel, ze cekaji na schvaleni plakatu od managmentu Dada Life…

[b]Live61.com crew:[/b]

Chlapi, nestalo se nic, že nemáte na plakátu výše DADA LIFE? Snad vám je UM nevyfoukli na SW, což by mě nepřekvapilo, pač je na SW dost tahají..
    Tak snad jste si to dobře posichrovali s managmentem..

No a na vašem webu je plakát jenom s pěti jménama, což ale přičítám neaktualizaci plakátu.. sm3

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 196)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.