TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse MARC VAN LINDEN @ Duplex, Most (22.6.2007)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 56)
  • Autor
    Spectral
    Člen

Byl vůbec někdo odtud v Mostě??!
    Vystoupení A&B a M.I.K.E.-ho v Bratislavě bylo bohužel dost znatelné na návštěvnosti, nicméně i tak se v klubu vytvořila celkem přátelská atmosféra a ke konci se to pěkně rozjelo. Nicméně sláva Euphonicu se neopakovala, přestože djové zahráli celkem pěkné sety. Lidé jedou na „silnější“ sestavu, místo toho aby podpořili dj-e hrajícího u nás. Díky bratislavské megapařbě upadla tato pěkná akce do pozadí, i když si určitě zasloužila větší pozornost. Každopádně věřím, že v Ostravě to bude lepší, protože Marcovi už nikdo nekonkuruje, a já návštěvu vřele doporučuji..

Sorow – zachytil jsem pouze konec setu tohoto mladého dj-e a musím konstatovat že hrál samé známé, profláknuté věci, navíc na to, že začal hrát v 22:00 ani ke konci jeho setu nenaplnil parket, který obývali tak dva lidi…

Michael C – Michal přišel s půl hodinovým opožděním, a parket se (i když velmi ztěžka) začal pomalinku zaplňovat… Nicméně mě Michal tentokrát trochu zklamal. Nestává se často aby mě jeho set nudil, ale zde se to chvílema stávalo, hrál už moc ohrané tracky a prokládat to nezajímavými kousky.

Marc Van Linden – Michael mu celkem rozpařil dav, takže Marcovi nezbylo, než lidi dodělat klasikami. Jeho setík se mi líbil, zahrál pár svých věcí, docela jsem si zapařil. Komunikace s publikem takřka nulová.

End Jet Fever – Nevím jak hrál, slyšel jsem asi první tři tracky a neznělo to úplně nejhůř, nicméně lidi už pomalu odcházeli domů a já mezi nimi.

mountainer
    Člen

já nakonec ani jednu -((

Fox Mulder
    Člen

Bejt to o tejden dřív nebo pozdějš, tak bych neváhal. 🙂

Bohužel Above & Beyond, M.i.k.e a PVD jsou silnější sestava, než Marc. 😉

Hlavicka
    Člen

Tak jak, kdo nakonec oželí Bratislavu a dá si tuhle párty ? :´-))

FS Music
    Člen

více info ZDE 😉

FS Music
    Člen

DjDkD@ve: to máš pravdu já byl jen v šoku že sem se mohl pohybovat tak blízko djům to sem ještě nezažil:-), a byla tam menší mačkanice než někde uprostřed parketu.

DjDkD@ve
    Člen

to TranceKeeper:

Ja bych rekl, ze navsteva na EN2 byla nad ocekavani dobra 😉 , ale na Lindena urcite tolik lidi nedorazi, nema u nas bohuzel az tak zvucne jmeno jako kluci z Euphonicu………

Hlavicka
    Člen

TAké dorazím, Euphonic mě nadchl :´-))

No já každopádně jdu, akorát abych se tam nebál ,zatím to vypadá na jěště menší navštěvu než na EN2:-(
    Snad se na trance Duplex nevykašle při těchhle navštěvnostech. -((-((-((

mrazik12
    Člen

Snadne rozhodovani…maturita je doma takze Hola hola Apokalypsa vola!!!:-D 😛 uz se moooc tesim na Moni 🙂

mountainer
    Člen

já asi opět dorazim 😉

DjDkD@ve
    Člen

No ja o tom docela vazne premyslim 😀 obzvlaste po nadmiru vydarenem euphonicu 😛

Andree
    Člen

22.6. je ale akce v Bratislave s Above and Beyond a MIKEm, coz je jednoznacna volba:-P

Sickboy
    Člen

Tak Most mi nevyjde ani tentokrát. :-/
    Above & Beyond + M.I.K.E. = B-]

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 56)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.