Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Marco V – Dopler 28. 08. 2007
- Toto téma obsahuje celkem 40 odpovědí. Do diskuze (16 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
cebud a poslední změna proběhla před 17 roky a 6 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
5. 9. 2007 v 19:12 #37811
TIGI
ČlenProbehla aktualizace tracklistu 🙂
2. 9. 2007 v 5:53 #37436TIGI
ČlenJosh napsal(a):
——————————————————-
> Friscia & Lamboy – Deep Into Your Soul (Cube Guys
> Remix)
> pro Tigiho.Dekuju moc !!!!!
Tenhle track se mi hrozne moc libi.
Mas to u me. :-):-)Edit: Tak uz jsem stahnul full verzi. 😀
1. 9. 2007 v 20:52 #37418Josh
ČlenFriscia & Lamboy – Deep Into Your Soul (Cube Guys Remix)
pro Tigiho.31. 8. 2007 v 19:39 #37332TIGI
ČlenMartinek taky vstaval do prace a nenechal si to utect 🙂 I kdyz verim ze k vam je tezsi se dostat nez do Ostravy 😀
30. 8. 2007 v 10:36 #37092Partygirl
Člento verim,ze to byl narez 😉 Marco ani jinak hrat neumi nez rezat 😀 jela bych hned nemuset druhej den vstavat v 5 do prace.. :-/ tak snad priste,no.. jinak omlouvam se Luky,ze sem vcera nereagovala na icq,uplne se mi zblaznilo,ale uz je to snad v cajku 😉
30. 8. 2007 v 10:01 #37086Armin
ČlenTak i ja se pridam s mensim hodnocenim uterniho vecera 🙂
Jakozto TIGI i ja jsem cestoval do Dopleru poprve, byl jsem na nej velice zvedav. A stejne jako TIGImu se mi prostor moc libil. Zvlaste se mi libila idea venkovniho posezeni a systemu placeni u baru. Ze zacatku jsem z toho systemu nebyl moc nadsenej, ale postupem casu si me to ziskalo, slo o to, ze pri vstupu jste dostali „hodinky“ a kdykoli jste si neco koupili na baru -> prilozili jste hodinky ke ctecce – barmanka vam poda listecek kolik jste uz prokalili, no a az jdete domu, date hodinky – nactou kolik jste prokalili a vy to zaplatite. 🙂 Timhle systemem se hodne urychli odbavovani na barech a je to i vetsi pohodli pro ucastniky, kteri pokazde nemuseji vytahovat penezenku (penize). tolik k Dopleru 🙂 Jediny co me trosku stavalo, bylo namuj vkus premira „dotxu“ %-). Ale s tim hold nic neudelam….
Poliak: Nehral spatne, ale bohuzel hral pro prazdny sal… 7/10
Breeth: Nezaujal – nejak me jeho hudba neoslovila, vic nez hudbe jsem se venoval kecani s TIGIM a M4RT1Nkem a sledovani slecen … 4/10
Burian: Cekal jsem to horsi 🙂 Prijemne prekvapil, potesil napr. Needs to feel. 7/10
Marco V: Cekal jsem moc, ale tohle? Mazec, slysel jsem poprve a uz se tesim az ho uslysim zas. Je pravda, ze se mi vic libila prvni cast setu ( a zaver), ale hral super 🙂 Sardinkovani sem zazil az nakonec, predtim jsme parili vzadu, kde bylo dostatek mista a zvuk byl taky O.K. Pak me jeste potesilo, ze nas organizatori pustili az skoro do mistnosti, kde delal Marco rozhovor atd. pak vysel a udelal s nami foto a podepsal se nam 🙂 10/10
Solid Slide: Zacatek se mi nepacil, ale pak to bylo fajn 🙂 Uplift a melodickej trance muzu, takze jsem si „noc v Dopleru“ uzil az dokonce. 8,5/10Takze celkove velmi vydarenej vylet, díky cze osazenstvu a doufam, ze se zase co nejdriv uvidime. :´-))
30. 8. 2007 v 1:41 #37071Sq4Raa
ČlenBalaton :-P. Zarká V ruluje…
30. 8. 2007 v 0:51 #37070TIGI
ČlenTracklist:
01)Eric Prydz pres Pryda – Balaton [Original Mix]
02)Moby – ID (ID mix)
03)Da hool – meet at loveparade (ID mix)
04)Dubfire – roadkill (cedric gervais remix)
05)Marco V – red blue purple (original mix)
06)Gold, Diaz & Young Rebels – Don’t You Want Me (Dave Spoon Mix)
07)ID
08)ID
09)ID
10)Friscia & Lamboy – Deep Into Your Soul (Cube Guys Remix)
11)Moby – sleaping away (Axwell mix)
12)Kyau and alber – Megashira (original mix)
13)ID
14)Marco V – false light (ID remix)
15)ID
16)ID
17)ID
18)ID
19)Meck – feels like home (Marco V remix)Kdyz na to tak koukam tak mi prijde ze tech tracku mam nejak moc 😀 No nevadi.Kdokoliv by mel nejakou pripominku ci vedel nazev tak prosim napiste a ja to doplnim.
Zde je ukazka toho 10teho tracku
http://uploaded.to/?id=mja0oe30. 8. 2007 v 0:40 #37069TIGI
ČlenTakze i ja se zde pridam se svym hodnocenim.
Musim rict ze jsme se do dopleru znacne tesil. Jelikoz jsem tam jeste nikdy a byl jsem na to hodne zvedavej.
Prostor je to perfetni na klubove akce a take me mile prekvapilo jak hodne bylo lidi. I kdyz chvilkama jsem si ve predu pripadal jako sardinka.Zvuk az tolik zazracnej nebyl.Stredy byli o dost hur slyset , za to basy kdyz hral Marco V byli az moc nahore. Opravdu od toho boleli usi.
K DJs:
Poliak: Skoda ze dostal tak spatny cas. Hraje dobre a bylo mi ho i lito ze tam hraje vicemene pro personal.Potesil me trackem Joey V – Chopperchunk (Mark Sherrys remix) 8/10Breeth:Prislo mi to jak monotoni techno.Potesil me nekteryma electro trackama.Napr Antoine Clamaran – lets get together (choose few remixu).To je moje srdcovka 😀 4/10
Burian:Tak mi prijde ze se pan Burian za chvilku bude hrat akorat minimal.Kdyby na konci nezacal pritvrzovat tak bych ho snad uplne odsoudil :-)Teda ne ze by ho hral celou dobu ale bylo to takove nemastne neslane jak rekl Martinek. Potesil me teda trackem Pryda – ironman 5/10
Marco V:Tak tenhle pan je opravdu KING.To co tam rozjel bylo neuveritelny.Teda set ktery jsem od nej slysel na dance valley uz tezko nekdy nekdo prekona ale zde panovala skvela atmosfera.Kdyz nekolikrat dav skonadoval Marco Marco Marco ….. bylo na nem evidentne videt jak je cely rozpacity bez sebe.No a narez v podobe feels like home v marco v mixu jakozto posledniho tracku byl neuveritelnej.Clovek si pak pripada jako v raji. 10/10
Solid Slide:Hral uplift a melodickej trance.Hooodne me potesil trackem Breakfast – sunlight. 8/10
Navic chci podekovat vedeni klubu.Kteri si vsimli ze kdyz cekame na Marca tak nas vzali mezi sebe nekamsi do prostoru kde maji pristu jenom nejvyzsi povolani a diky tomu jsme si mohli s mistrem udelat i fotku.
Zkousel jsem psat i tracklist. Ale vzhledem k tomu ze jsme tam na to nemel zadnej support v podobe sqary,sickboye a nebo payi tak tam mam dosti ID.I kdyz pochybuju ze by nekdo z vas poznal to techno co hral Marco pul hodky pred koncem 😀 Tracklist sem teda nejak hodim.Pak take chci samozrejme podekovat vsem co tam se mnou byli.Tentokrat nas bylo malo.Me ted uz nezbyva nic jineho nez doufat ze Marca uslysim co nejdriv zase nazivo.29. 8. 2007 v 21:52 #37059blondiacik
Člen2sexy vdaka za pochvalu a napíšte aj ostatní svoj názor nech je viac názorov ….
29. 8. 2007 v 17:57 #370442Sexy
Členblonduacik, peknej report.. dik 🙂
29. 8. 2007 v 16:50 #37035blondiacik
ČlenČaute trancery, práve som sa rozhodol dať tu voláke svoje postrehy z tejto akcie, na ktorej som sa zúčastnil. Keď to mam zhodnotiť globálne, poviem celkom podarená akcia ale s viacerými “ chybyčkami“ krásy. Hudba: zvuk na začiatku super vyvážený prijemný, koniec keď hral Marco V hudba totálne hrala basovo až boleli ušné bubienky, najmä v predu pred stagom. Organizácia: dávam veľké mínus. NAJMA BORDEL na pódiu. Proste za DJom ktorý hral sa prehánili desiatky ľudí, ktorý tam neplnili žiadnu úlohu a nemali tam čo robiť. Asi kto bol známy majiteľa klubu tak sa prišiel kuknúť na DJ priamo na pódium, dokonca 2x počas hrania Marca V prišli otravovať dvaja diváci, tak že vyskočili z parketu na pódium a žobrali o podpis. Toto keby niekto spravil P. Oakenfoldovi, tak je dohraté. Najlepší bol voláky bradatý ujo, tváriaci sa ako riaditeľ zemegule, ktorý bol silne spitý a motkal za Markom V na pódiu ponúkal Marka V, voľakým skvelým nápojom samozrejme počas hrania. Sekuriťáci na pódiu ani jeden. Keby Dj niekto prij…. tak sa nič nedeje a to hral Marco V. Podkladám to za silný nedostatok a pokiaľ chce Dopler pokračovať v takýchto akciách mal by si na to dať pozor. (O problematike fetu nejdem ani hovoriť). Ja hovorím : každý má právo skočiť aj pod vlak. Hviezdy formátu Marka V sú zvyknuté na určitý štandard a mám obavu, že Dopler ho neposkytol tak, ako mal.
DJs:
DJ Poliak – nevidel som nehodnotím
DJ Breeth (SK)– na to že som Slovák musím skonštatovať, že nehral horšie ako Michael Burian a to nie preto že by hral špičkovo, ale preto že Michael hral voľáko divne. DJ Breeth hral vcelku dobre aj, keď niekedy hudba stagnovala a ľudia postávali. Proste veľa vody pretečie Dunajom kým bude možné povedať že patrí aspoň niekde tam, kde je Burian. Viac hovoriť netreba. (hral od 22-24h)
Michael Burian (CZ) – ináč môj veľký obľúbenec (aj kvôli rovnakému účesu) asi 20 krát som ho videl a hral lepšie ako včera. Včera hral z notebooku tak ako PVD a z Abeltonu a z klávesami M-Audio, zvuk bol mám taký dojem trochu kostrbatý, ale dalo sa. Nástup MB bol viac ako pomalý, skôr veľmi pomaly rozhýbal ľudí. No celkovo set šedý priemer nič výnimočné potešila ma na záver Dogzilla – Without You trochu už odrhovačka, ale potešila až na to nepochopiteľné prerušenie v strede songu . Zaujímavé aj PVD to má vo zvyku týmto zaklincovať. Michael asi začína napodobňovať PVD technikou hrania aj koncom setu. Michael ako sa hralo v auguste s PVD v Amnesii ? Ale nevadí rád ho mám aj naďalej. Nech sa darí a 14.9. sa uvidíme na PVD v Prahe už sa teším. (hral od 24-02h)
Superstar Marco V (NL) – tak a hviezda svetového formátu začal raketovo, rozsekal postávajúcich rozhýbal všetkých, hral z 3 x Pioneerov MK1000 a bez notebooku na ktoré začínam byť alergický. Rýchle veci osvedčené hity z jeho produkcie ako Simulated, False Light naozaj refrešli všetkých. Škoda že už bolo niečo okolo 03,30 a parket začínal rednúť. Neviem prečo hral tak neskoro od 02-04 hod. Markovi to ale nevadilo nepoľavil a stále usmiaty hral až do 04,00 hod. Škoda že nedal žiaden prídavok, možno by sa to patrilo. Naozaj patrí medzi špičku o čom svedčí aj popredné umiestnenie na za rok 2006. Nezabudnite aj vy zahlasovať do výsledkov za rok 2007 ostáva len 27 dní. Marco V môj hlas máš istý!
Na záver neberte ma ako Paľa Haberu v superstar, ktorý každého kritizoval, sú to moje postrehy a oprávnená kritika by aj mohla slúžiť na vyvarovanie sa podobných prešľapov.27. 8. 2007 v 8:57 #36507Armin
ČlenHustey napsal(a):
——————————————————-
> tak ja nakonec jeste nevim, mozna to fakt nestiham
> z osobnich duvodu. napsal jsem organizatorovi
> jestli by kdyztak sel nekomu dat muj free vstup,
> kdyby mel nekdo zajem : )Já bych mel zajem urcite 😀
Cetl jsem. ze jsi z Brna, ja to mam do brna celekm kousek, tak kdyby to slo a chtel jsi to udat, i treba za nejaky poplatek, tak jsem k dispozici…. Dík…:-)27. 8. 2007 v 1:20 #36498Hustey
Člentak ja nakonec jeste nevim, mozna to fakt nestiham z osobnich duvodu. napsal jsem organizatorovi jestli by kdyztak sel nekomu dat muj free vstup, kdyby mel nekdo zajem : )
26. 8. 2007 v 23:13 #36492Armin
ČlenTak jedu taky! 🙂
Doufam, ze se potkame :´-))B-] -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.