TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Markus Schulz – Prague ’11 @ SaSaZu, 12.2.2011.

• Toto téma obsahuje celkem 155 odpovědí. Do diskuze (41 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel 2Sexy a poslední změna proběhla před 14 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 156)
  • Autor
    Sigix
    Člen

Akce se mi líbila, tedy pouze to, kvůli čemu sem dorazil – hudba. Nějak mi nejde do hlavy, jaktože UM nemá lepší vyjednávací schopnosti, stačilo se jenom domluvit. Nesmyslně vytvořená fronta u vstupu, kdy to nebylo oragnizačně zváldnutý. Dorazili jsme na 21:15 a dovnotř sme se dostali po půl hodině, což jak sem četl výš je ještě hodně dobrý…

Wippenberg: Ze začátku dost slabý, pak to slusně rozjel, myslím že jako set nic moc, ale každej si tam musel najít něco svého 😀
    Markus Schulz: To bylo dobrý, prostě jak teď hraje, tak zahrál, žádný přepvapení, ale tak yrozhodně žádný zklamání.
    Michal Poliak: Jak sem nastval na TM, ze hral crazy forga, tak mi zas vrazil kudlu do zad s nirvanou, ja to proste nemam rad…

Co se barů týče, tak to byla tragédie, když vím, že je vyprodanej klub, tak se trochu zařídím… Nevím jak to vypadá na normálních akcích, byl sem tu poprvé, ale tohle byl fail. Rozumím, že ceny nemůžou bejt za lidovku, ale tak bych čekal, když voda 0.33 je za 50, tak že bude aspoň k dispozici…
    Pak sem taky nepochopil tu mlhu, když sou lasery, tak má jasný účel, ale tady byla aby se mi líp dýchalo nebo co? 😀
    A jako poslední se pozastavím nad lidma, kteří mi přišli na jednu stranu v pohodě, byla vytvořená celkem dobrá atmosféra, nicméně ono to je asi poměrem, že tragedí na TM se ztratí…. My vysvětlete, proč když někdo jednou byl na SW dospěl k přesvědčení, že jediný správný oblečení je bejt v bílym. A potom mi v paměti dlouhou zůstane dvojka – jeden tričko Assasin creed a druhej, co ač byl téměř celou dobu, co hrál Markus na ploše, se nepohnul. Nic. Jenom stál, Ani hlávou, rukou, prostě jen stál… 😀

Jinak pár personal foto z akce, třeba někoho potěší, je to na obyč foťák od vůbec ne dobrého fotografa 😀
    https://picasaweb.google.com/100688479115867963641/SaSaZuMarkus

Anonymní uživatel
    Host

Tahle akce u mě vzbudila tři fáze – znuděnost, nasranost a nakonec čiré zoufalství.

StarGuitar: Bylo to právě kvůli té již kritizované (WTF) frontě. Venku ještě 15 minut před půlnocí byla kilometrová.Asi nechtěli ty, kdo ještě čekali venku připravit o intro.

TIGI
    Člen
    Hustey
    Člen

„David Quetta“

námrd.

Anonymní uživatel
    Host

abych to uvedl na pravou míru,slovo komerce asi není přesný…každej musí bejt komerční,aby vydělal prachy a byl vidět…řeknu to jinak někdo je komerční víc někdo míň ….

Anonymní uživatel
    Host

ale taky je fakt,že jsem spíš měl uvést Davida Quettu páč ten hrál moc dobře a teď jen dělá jen songy s negrama….

Anonymní uživatel
    Host

jj souhlas,ale já netvrdil,že SW je o trancu..jen vim,že tam nic nepředvedl to je celý…

Hustey
    Člen

nechapu proc si vsichni ted na SaSaZu stezuji, kdyz jsem byl na Beardymana, tak bylo vse naprosto v pohode, … asi to je tema lidma : )

krishke
    Člen

dokavaď si budou producenti vydělávat na živobytí produkováním, tak budou vždycky komerční. To bys pak nemusl/a mít rád/a SMH, Wippenberga, Mr. Pitta, Armina, Markuse, Emeryho, prostě všechny. A Sensation je o house, ne o trance.

Anonymní uživatel
    Host

jamiee: Prydz je slabounkej,kámoši co tam byli jezdí na všechno snad a Prydze taky zkritizovali a nemyslim tim jen komerční Piano celé jeho hraní na SW…
    D4ve : s tim počítam,ale třeba se něco změní a tu klimu třeba zapnou :)))

TIGI
    Člen

[quote Star_Guitar]

EDIT: Ještě dotaz - nevíte náhodou někdo, proč Wippenberg přetahoval o půl hodiny a Markusovi pak zbylo jen 5 hodin, ne avízovaných 5,5? Přišlo mi že i ten konec byl nějaký do ztracena, jako by ho vyháněli. I mean - wtf?[/quote]

Venku a u šaten byla strašná fronta lidí. Takže to pravděpodobně šoupli, aby všichni stihli začátek.

jAMiEE
    Člen

Kari: no zrovna ten tvuj komercni Eric Prydz (Cirez D, Pryda) hraje od housu az po techno (to ze od nej znas 2 tracky z radia je spis tvoje neznalost)

D4ve
    Člen

Kari: myslim ze te UM maj ty vis kde.. 🙂 Markus jim klub vzdy naplni, at uz tece tepla nebo ne sm4

kameja
    Člen

takze, ke klubu sme dorazili ve 21:50 priblizne, moje treti navsteva sasazu, poprve cekani ve fronte cca 20 minut. Pote satna nejaka fronta byla, ale ten co na ni nadava bych mu pral satnu TM 2008 aneb 2-3 hodiny ve fronte. Ke kapacite na parketu to bylo ok, horsi kdyz se chce nekdo z toho parketu prodirat pryc, lidi fakt asi nenapadne nic jinyho nez stat hlavne na tech schodcich, demence. Bary jednim slovem katastrofa, aby se nekdo dostal na radu, musel tem barmanum mavat pred nosem aspon 2OO, nechapu proc jich tam bylo tak malo, melo byti aspon o polovinu vice barmanu. Pridavam se ke stiznostem na horko, jako clovek se parkrat pohnul a byl spocenej jak vrata od chliva, nehlede na tradicni mlhu, ktera vyrazne komplikovala dychani!!. Jediny plus bylo par fenek ktery se tam hezky kroutily…..

K dj´s:
    Wippenberg – hruza hruzostrasna, nastesti jsem prekonal chctic o nem neco hodit, to bylo neskutecny, se tam drzel jak svab nez vypadl…
    Markus – parada, potesil trackama, ja stal veprostred, takze jsem mel zvuk akorat, nakonec potesil Touch Me, klasika na konec setu nad ranem….
    Michal – opak wippenberga, takze potesil rave n roll, a par trackama

odchod cca 5:50

suma sumarum – jediny kdo zachranoval byl markus, zbytek velky minus a hlavne UM, tato party se jim 100% nepovedla…

[url=http://www.youtube.cz/77kometak77]videoreport markus schulz prague 11″[/url]

Anonymní uživatel
    Host

Souhlas Sensation není ani tak o trancu jako o lidech kteří na sebe vemou bílý hadry a myslí si,jak je to cool,ale my co sme začínali na Dj Quicksilverovi,Mauro Picottovi či Paul Van Dykovi na ty akce chodíme z čisté lásky k tomuto stylu hudby.A je taky fakt,že na Sensation mě nikdo nedostane pokud tam nebudou opravdu zvučná jména a ne nějakej komerční Eric Prydz a jemu podobný,to bych musel mít na čele jitrnici vytetovanou,abych si ten lístek koupil :))A co se týče SASAZU,TAK POKUD SE K TĚMTO PŘÍSPĚVKŮM DOSTANE NĚKDO KDO MŮŽE ZÁLEŽITOSTI OHLEDNĚ TOHOTO KLUBU NĚJAKÝM STYLEM ZMĚNIT,TAK VEMTE TOHLE NA VĚDOMÍ…VIM,ŽE ZAPLATIT ,MARKUSE,TY VOPICE CO TAM STOJÍ V KVÁDRECH SE ZALOŽENEJMA RUKAMA POPŘ.KOČKY CO TAM OBSLUHUJOU NENÍ SRANDA A ŽE TO NĚCO STOJÍ,ALE TO NEZNAMENÁ,ŽE SE S NÁMA MŮŽETE VYMRDÁVAT!! TO ŽE NECHCETE MÍT ZTRÁTY NAPŘ CO SE TÝČE PITÍ VODY Z KOHOUTKU,TAK PUSTÍTE DO KOHOUTKU TEPLOU(VLAŽNOU)VODU A ZAMEZIT TOMU,ABY LIDI TU VODU PILI,TAK ASPOŇ POŘEŠTĚ TO VNITŘNÍ KLIMA PROTOŽE POTOM JE TO JEN OTÁZKA ČASU A UŽ NEZAPLATÍTE NIKOHO!….KONKRÉTNĚ JÁ VÁM DAM POSLEDNÍ ŠANCI A ZA TĚCHTO PODMÍNEK SI TOHO MARKUSE A JEMU PODOBNĚ KVALITNÍCH DJ´S RADŠI NECHAM UJÍT JEDNAK Z DŮVODU,ŽE TY DOBY KDY TU BYLI JEDNOU ZA 2 ROKY JSOU PRYČ A JEZDÍ SEM PRAVIDELNĚ A TAKY Z DŮVODU,ŽE KDYŽ ZE MĚ PERMANENTNĚ CHČIJE POT, PROTOŽE VY SE SNAŽÍTE UŠETŘIT,TAK SI TO NEUŽIJU!!!NA TO VÁM TAKY SERU PÁNOVÉ A DÁMY A MYSLIM,ŽE NEBUDU JEDINEJ A NĚKTĚŘÍ UŽ VÁM ANI TU DRUHOU ŠANCI NEDAJ,TAK SE NAD TIM ZAMYSLETE!!! s pozdravem Roman K.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 156)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.