TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Masters of Hardstyle 23.6.2007 Zabrze / Polsko

• Toto téma obsahuje celkem 174 odpovědí. Do diskuze (19 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel SeTH a poslední změna proběhla před 17 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 175)
  • Autor
    SeTH
    Člen

majklhauske: nepotrebujes dje na DM3 udelame naslapanej lineup :oP

pupi
    Člen

majklhauske: Jo pravda, tranceři jsou vlastně skoro jediný posluchači hardstyle u nás :o) Ale zase ti praví tranceři, kteří nepaří jen na Tijse ;o) A takových tu bude, když budu hodně optimistický tak do 1000 atd. atd. je to těžký…
    Ale DM3 – už jen ta zkratka s tou trojkou vypadá dobře 🙂

pupi
    Člen

majklhauske: Na výletu je organizace úpe nejdůležitější. Ještě si musíme určit čísla, abychom se mohli rozpočítat a ták :_)

Sedrick: Jééé, já se chystám měnit až na místě.. Nebo že by? Hmm… Teď mám fakt dilema :o)

Jinak dobrá sestava – tým snů 🙂

No jináč, u nás se špatně pořádá i trance… Na velký jména přijde moc lidí, ale velká jména znamenají známá jména.. A kolik lidi tady zná hardstyle DJe? Takže ikdybys udělal velký promo, tak stejně by si lidi řekli buď – tuc tuc tuc, to je trapný anebo – já nikoho neznám, co bych tam chodil…
    Holt je špatná doba..

sedrick tak jako když to klapne tak na podzim by se měla konat DM3 tak jen vybrat nějaký datum mezi ty všechny transmissiony a podobný..;-) co si budemě nalhávat porad je dost trancerů co si poslechnou hardstyle.. a takový jsou na akcích potřeba..;) jedině tak se totiž hardsytle muže dostávat více mězi lid..;)

SedRicK
    Člen

majklhauske: no to určitě maj, ale neřekl bych, že tak rozšířený jako u nás :oD

Jinak určitě by se dali dělat akce i u nás, sice asi ne hned v Sazka A., nebo v TA., ale na nějaký klubový úrovni určitě. Je to jenom o penězích. Docela bych si dokázal představit takovou akci v Karlovejch lázních.

Tak už mám i vyměnění penízky. Tak už se nám to blíží, co? :oD

Takže náš tým: Sedrick, Seth, Pupi, Mr.&Mrs Sam.Sharp + Mr. & Mrs. Onlavu v Ostravě. :oD

voe vy jedete jednou na výlet a co z tohohnedka neuděláte..

každopádně já nejedu což mi mrzí.. ale pořád se tak nějak nehodál smířit s myšlenkou že by se nedali dělat HS akce s temi djji v čechách..:-)

jo jinak bankomaty mají i v kazachstánu..;-)

SedRicK
    Člen

pupi: taky me prekvapilo, že nas jede 7 lidi, dalo by se říct, že jsme takový tvrdý jádro HS Generation u nás. Takoví ty průkopnící, pionýři vlasti :oD. Ještě aby takový akce byly u nás a je to super, taková Sazka arena a v ní Qlimax nebo InQontrol apod, to by teprve bylo, ale je pravda že nás 10-20 lidí co HS poslouchá by Sazka arenu asi nezaplnilo, i když jak už sem psal v jiny diskuzi, když by se udělala dobrá promotion tak by se i dalo a třeba by se těm lidem rozsvítilo (po setu Outblasta nebo Pava určitě:oD)

pupi
    Člen

Sedrick: No mě spíš šlo o to, kdybych už neměl možnost si vybrat (třeba omezení, páč su jen blbý student :o)), tak zda to v tý jejich pokladně bere kreditky či nikoliv. Né všechny haly jsou moderní Sazka Areny :o)

Jináč baterku jsem zrovna na táborech nikdy moc nepotřeboval, ono se to po tmě už nějak vyřeší ;o)

A nakonec jsem chtěl říct, že je celkem zajímavý, kolik se tu našlo hardstylistů :o) Já počítal tak s deseti na republiky, ale nakonec jich bude tak 20 (to se možná pletu, já ale ve víc fakt nějak nevěřím) určitě ;o) A že tato výprava má 7 členů se dá považovat za malý zázrak :o) Si vemte kdyby skoro polovina trancerů z ČR jezdila do zahraničí :o)

SeTH
    Člen

inferno: no vidis batermku sem zapomel..:D ale zas muzem misto baterky udelat pochoden :oD

SedRicK
    Člen

pupi: Proč by nemely mit v polsku bankomaty, nejedem do kazachstánu nebo do nejaky sradytykadzimrdjebstanu. Polsko je mozna na tom lip nez mi :oD Kazdopadne obnos bude lespi mit sebou. Ja meni za 1000 tj asi 135 ZL

pupi
    Člen

SeTH: No já hlavně kvůli tý plášťence byl lehce nervozní, tak už vím, dík :oD
    a až se nám ten propanbutanovej vařič bude hodit, tak se budu zase smát já B-]

Ale tak dobře, abych nemarnil, tak co myslíte, koupím vstupenku kartou či bude lepší mít peněžní obnos s sebou? Mají v Polsku vůbec bankomaty? :-O

To by bylo asi teda všechno no 🙂
    Ikdyž mě určo ještě něco napadne :o)

Ale jako těším se a to že jako fakt jo ;o)

inferno
    Člen

baterku :oD

SeTH
    Člen

pupi: ty woe nejsme na zakladce kde ti pisou co si mas brat na castu 😀 jinak si vem plastenku (co kdyby) suchy obleceni na prevlecni, esus, pribor, propanbutanovej varic, sirky nebo zapalovac, nuz, malo penez na piti 😀 ja uz nevim co jeste 😀 spacak, cepici proti slunicku 😀 opalovaci krem, vatak, beranici 😀 skladaci zidli 😀 to bude asi tak vsechno 😀 staci? 😀

SedRicK
    Člen

Normalne, jidlo, nejakej svetr, penize.. a neco k zabaveni na cestu.:oD

pupi
    Člen

A hale, co si s sebou berete do baťůžku? 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 175)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.