TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Masters of Hardstyle 23.6.2007 Zabrze / Polsko

• Toto téma obsahuje celkem 174 odpovědí. Do diskuze (19 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel SeTH a poslední změna proběhla před 17 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 175)
  • Autor
    SedRicK
    Člen

2 hellman: taky mám teď zkouškový, ale mám docela štěstí, takže mi zbejvá jenom 1 zkouška :_)

Jinak lístky se budou prodávat na místě za 80Zl = 592 Kč, což je ještw pořád dobrý. A myslim si, že pudou sehnat i levnejs pred halou.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

původně sem chtěl, ale nemůžu, nachýlilo se mi zkouškový:_)

SeTH
    Člen

hellman a nechces vyrazit snama?? 😉

Anonymní uživatel
    Neaktivní

seth: tak pak šťastnou cestu 😉

SeTH
    Člen

2hellman jenze jeste nevis ze se prestupuje na stejnej vlak 😀 z cennovych duvovu (pc v ostrave pristoupi dalsi 2 lidi ) je to rozdeleny :D:oP

Anonymní uživatel
    Neaktivní

hele kluci, z vlastní zkušenosti s čd: 2 minuty na přestup mezi dvěma vlaky je fakt málo.. 5 minut je úplně normální zpoždění, který se ani nehlásí

SeTH
    Člen

takze mame tu cenu vlaku z ostravy do zabrze .. skupinovou pro 7 lidi.. zpatecni… 2155,- Kč coz je 308 na jednoho .. coz je paradni cena ne??:oP

SeTH
    Člen

a mame tu nejnovejsi informace o planovane ceste do polska na Masters of Hardstyle :oD
    dalsi mozna cesta…kdyby sme nesehnali 6 cloveka na praha – zabrze za

VLAK PRAHA – OSTRAVA odjezd 14:07 prijezd 17:49
    skupina 5 lidi ..cena 480,- za jednoho se zpatecni

VLAK OSTRAVA – ZABRZE odjezd 17:51 prijezd 20:01
    skupina 7 lidi cena (kdo ví :oD cekam na odpoved od CD) ale pocitam ze max do 400-500,- za jednoho se vejdem… samo ze i se zpatecni

SedRicK
    Člen

Dobrý den,
    cena jízdenky pro jednu osobu Praha – Zabrze přes Katowice jedním směrem
    stojí 961,- Kč ( pro 6 osob 2890,- Kč ).
    Zpáteční jízdenka pro jednu osobu stojí 1705,- Kč ( pro 6 osob 5301,- Kč ).

S pozdravem ČDCentrum České Budějovice

Tak nevim nevim, zkuste to nejak vykoumat. Pokud cena jen za cestu presahne litra tak se mnou nepocitejte.

SeTH
    Člen

s tema lidma z ostravy .. meli by se k nam jeste pripojit..nevim kolik.. minimalne jeden ale pocitam tak 3-4 🙂 takze ta ostrava by mohla bejt o dost levnejsi..

sam.sharp
    Člen

tak vstupenky nam pry poslali uz vcera, takze konecne take prvni pozitivni zprava 😛

sam.sharp
    Člen

jedno EC jede jeste v 18:00, kdyby se to nestihalo..cesta na hlavak by mela byt pesky asi 20 minut..

abych řekl pravdu vůbec nevím kde je v ostrave autobusák..:-) nebo to místo kam jezdí studenti..;) aby jste pak nehonily vlak za ocas..;)

sam.sharp
    Člen

Tak jsem se to snazil jeste prokoumat a dokoumal jsem se trosku jine, levnejsi, ovsem mene pohodlnejsi variante..

Praha – Ostrava (student agency)
    12:00 – 17:20
    cena: 580 Kč / student 400 Kč

Ostrava – Zabrze
    17:52 – 20:01
    cena: 868 Kč (2 lidi)

Obe ceny jsou uvedeny tam i zpatky. Pokud se k nam pridate je pravdepodobne ze cena Ostrava – Zabrze pujde jeste dolu..Vychazelo by to tedy do 1000 Kc za osobu.

když zpáteční cesta do ostravy stojí dneska tak 560 ,- tak mi netvrdtě že zbykek z ostrava do zabrze a zpět vydá víc než praha – ostrava … bohužel cestu na hlavák nemám abych vám to zjistil..

mno já nejspíše nepojedu můj současný stav na hotovosti je 0,- začínám mít obavu že ani nepejedu na ty narozky azila bo fakt nejaký div¨ný mesíc korunky mizej..a nepřicházej.. 🙁

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 175)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.