TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Menno De jong 13.10 Roxy Praha

• Toto téma obsahuje celkem 117 odpovědí. Do diskuze (52 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel ICE a poslední změna proběhla před 17 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 144)
  • Autor
    Karel
    Správce

jsem myslel ze ho priveze deivis a roxy dohromady a vyjde je tak levneji ale koukam ze to asi bude trochu jinak.

deivis
    Člen

Je všeobecně známo že jsem chtěl Menna do Prahy na prosinec či do Brna na lednovou E-MOTION.
    Takže nemusíte mít strach Menno bude na další E-MOTION i tak.
    Kvalitní zvuk, skvělá atmosféra a E-MOTION..
    Navíc nechápu proč je v Praze den po E-MOTION, ale každý stůjcem svého štěstí. Dopadne to jak na Steurovi a Phynnovi. Poloprázdno.

Vám všem co dáte přednost E-MOTION, nebo zvolíte obě akce díky za podporu!!!

ehm a to napadlo koho delat den o emotion takovouhle akci?.. emotion je ta akce kde mi uvidí.. tady asi ne.. leda že bych nekde vyhrál 🙂

inferno
    Člen

mmm tohle zní zajímavě 😛

milan
    Člen

Kdybych byl kousek od Prahy, možná, ale den po Emotion?fakt ne, to už chcete po mě moc:oD

M4RT1NEK
    Člen

jupííí 🙂 😛

Starf
    Člen

tak tohle me moc potesilo, Menno se mi porad nejak vyhybal, takze ted si ho urcite nenecham ujit 🙂

dance-girl
    Člen

Nice 🙂 A celkem se mi tam líbí i Eelke Kleijn 20.10. a Blake Jarrel 10.11. 🙂

Hustey
    Člen

posledni ZEN byl spickovy i bez zahranicni hvezdy, takze se na tyto party veeeelice tesim 😀

Sickboy
    Člen

Blake Jarrell. :-O:-P

ICE
    Člen

Hustey: taky si myslim ze tam pujdu asi 4 krat Richard Bartz, Matrix and Futurebound, Lexy & K-Paul 🙂

Anonymní uživatel
    Neaktivní

19/10 – Matrix & Futurebound
    kua kua kua:-O

Hustey
    Člen

Matrix and Futurebound? Blake Jarell? Tak to se do roxy podivam asi vicekrat 🙂

2Sexy
    Člen

To si delate prdel …. díky za info!!! :-O

Anonymní uživatel
    Neaktivní

kytára: jako já taky, deivis je deivis a navíc s tim přišel dřív

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 144)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.