Toto téma obsahuje celkem 183 odpovědí. Do diskuze (57 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel DaW a poslední změna proběhla před 15 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 186)
[quote-0 mike_h]no, klasictkymi navstevniky takovych akci v roxy stejne nejsou ti, co ten datum jedou na TE, navic je to tak malo lidi, ze je to asi dost jedno ;)[/quote-0]
2 dukelak: díky za soupis –
upřesním
27. 9. 2006 Brno – Sound of Ibiza 8
24. 03. 2007 Brno 7.nebe – E-motion tak dopnění – tahle akce se nekonala (viz níže)
21. 09. 2007 Ostrava Fabric – 3G
13. 10. 2007 Entrance Roxy
16. 08. 2008 Pardubice SOL
možná jsem něco vynechal – případně mě opravte díky …
Podle toho co jsem zatím našel tu Menno v uplynulém roce byl 1x a v Roxy bude téměř po roce a půl … panečku to to letí co ???
Samozřejmě pokud by pořadatelé cukli s termínem o týden aby nekolidoval bylo by asi líp ale za sebe říkám, že se nejspíš zúčastním.
pokoko : Nikdo tě nenutí sm15. Spíš by sem měli psát ty co sem jsou, ty co nejdou tak těch se to přece vůbec netýká tak proč to sem psát. Nikdo vchodu si nebude odškrtávat jesi Jarda z Bohnic byl nebo ne.. a tamhleten zase jo sm15. Ale asi má každej potřebu se k tomu vyjádřit.
– no ja urcite vyrazim, Menno je hrozne moc prijemnej typek, pamatuju se na super set na letosnich SOL kdyz rano svitalo a Menno mi pak podepsal vinyl. Mam ho nad posteli sm13
Autor
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 186)