TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse MENNO DE JONG – ENTRANCE @ ROXY – 7.3.2009

• Toto téma obsahuje celkem 183 odpovědí. Do diskuze (57 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel DaW a poslední změna proběhla před 15 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 186)
  • Autor
    Gizmo
    Člen

dance-girl: dík za doplnění …

[quote-0 mike_h]no, klasictkymi navstevniky takovych akci v roxy stejne nejsou ti, co ten datum jedou na TE, navic je to tak malo lidi, ze je to asi dost jedno ;)[/quote-0]

Aaaa pán tam zřejmě před tím rokem a půl byl …

[img]http://djz.cz/fotky/entrance_menno/full/0060.jpg[/img]

Neříkám, že nabito pod strop, ale vymeteno vypadá taky jinak…

dance-girl
    Člen

[quote Gizmo]
    24. 03. 2007 Brno 7.nebe - E-motion
    [/quote]

tahle akce se nakonec nekonala

mike_h
    Člen

no, klasictkymi navstevniky takovych akci v roxy stejne nejsou ti, co ten datum jedou na TE, navic je to tak malo lidi, ze je to asi dost jedno 😉

Gizmo
    Člen

2 dukelak: díky za soupis –
    upřesním
    27. 9. 2006 Brno – Sound of Ibiza 8
    24. 03. 2007 Brno 7.nebe – E-motion tak dopnění – tahle akce se nekonala (viz níže)
    21. 09. 2007 Ostrava Fabric – 3G
    13. 10. 2007 Entrance Roxy
    16. 08. 2008 Pardubice SOL

možná jsem něco vynechal – případně mě opravte díky …

Podle toho co jsem zatím našel tu Menno v uplynulém roce byl 1x a v Roxy bude téměř po roce a půl … panečku to to letí co ???

Samozřejmě pokud by pořadatelé cukli s termínem o týden aby nekolidoval bylo by asi líp ale za sebe říkám, že se nejspíš zúčastním.

Palda61
    Člen

Binary: jenže pokud vím, tak Blake často bydlí i v Evropě. Ale nechci kecat, zase to jsou drby :D.

Lukin_
    Člen

Vím o jedné osobě co by sem snídani chtěl sm4

Hustey
    Člen

small: na tvem avataru je vyfoceny Petr Muk? : D

Binary
    Člen

Palda: myslíš proto, že je Amík? Jarrell je taky, pokud se nepletu, a hrál tady…

SHP
    Člen

Honzin:
    To máš teda recht!!!

Honzin
    Člen

Asi takhle. pro me [b]lakave jmeno[/b] ale rozhodne [b]spatny datum![/b] fakt by bylo lepsi to [b]o tyden posunout[/b]

Palda61
    Člen

Flash, Binary: Snídani sem podle mě asi nikdo nejspíš nedoveze, vyšel by hodně draho podle mě.

Nemo
    Člen

Sakra spatne datum……no jo ale urcite lepsi volba je TE

Kalandra
    Člen

pokoko : Nikdo tě nenutí sm15. Spíš by sem měli psát ty co sem jsou, ty co nejdou tak těch se to přece vůbec netýká tak proč to sem psát. Nikdo vchodu si nebude odškrtávat jesi Jarda z Bohnic byl nebo ne.. a tamhleten zase jo sm15. Ale asi má každej potřebu se k tomu vyjádřit.

Partygirl
    Člen

tak a mam dilema.. TE nebo Menno? sm7

small
    Člen

– no ja urcite vyrazim, Menno je hrozne moc prijemnej typek, pamatuju se na super set na letosnich SOL kdyz rano svitalo a Menno mi pak podepsal vinyl. Mam ho nad posteli sm13

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 186)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.