TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Michael Burian speciál 25.10.

• Toto téma obsahuje celkem 28 odpovědí. Do diskuze (14 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 16 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 14 příspěvků - 16. až 29. (celkem z 29)
  • Autor
    mike_h
    Člen

ad ableton.. urcite nehraje z abletonu proto aby ty sety nejak promakaval..on proste nikdy neumel michat 🙂 vubec bych se nedivil, kdyby mel ty sety kompletne predpripraveny..

Anonymní uživatel
    Host

vzdyt je to jen zaplacena reklama..

andre
    Člen

nevím co máte proti Vltavě – pro mě je to příjemné překvápko…
    ale je fakt že dělat thread na DJe, který hraje za rok v Česku takřka 50x, je zbytečné….

Gizmo
    Člen

Státní hymna jako státní symbol má speciální ochranu, která byla rozebírána u příležitosti nových nahrávek v nedávné době.

A ano asi by to bylo vhodnější výrazněji zdůraznit zásadní podíl původního autora o tom žádná …

pokoko
    Člen

no ja bych tady ten thread smazal protože kdyby s emel pokažde vytvařet novy kdy burian hraje v nejakem klubu bez nejakeho exkluzivniho hosta je opravdu mnoho…..Sice beru že loutka je super host ale i tak…….Na burianovi s emi nelibi že za cely set nenasadi skoro sluchatka a když už hraje z toho abletonu tak s tema trackama ma vice pracovatsm6……A sety jsou dobre jak kdy.

Hustey
    Člen

Burian mi cim dal vice prijde jako naprosty traged. a je to skoda, protoze hudebne jeho sety nebyvaji nuda.

M1chl
    Člen

A jistě omlouvám se, tohle sem o právách nevěděl, děkuji za obohacení. Každopádně u tohoto díla, bych čekal, že to bude jinak, třeba hymna Cř pravděpoodbně takhle lehce zneužít nepude(?)…omlouvám se za off-topic, ale drzost Buriana to vydat pod vlastnim jménem mě docela ohromila, kdyby to aspoň bylo Bedřich Smetana – Vltava (Michael Burian Bootleg) tak neřeknu : D No jo když někdo nemá vlastní nápady….

Gizmo
    Člen

Dobrá teda – nemyslel jsem to ve zlém pokud se nepletu tak momentálně jsou chráněna práva autorů jsou časově velmi omezená. „Majetková práva obecně trvají, pokud není v zákoně stanoveno jinak, po dobu autorova života a 70 let po jeho smrti.“
    Takže momentálně jediné autorské právo je momentálně k onomu Burianovu mixu (50 let od vydání a jedná se o protažení na 95 let).

Čili otázka kdo jim na to dal práva mi přišla poněkud mimo.

Ale to je dost off topic…

btw já se omlouvám napsal jsem ten předchozí příspěvek blbě …

iamek
    Člen

michl: souhlas …

M1chl
    Člen

Přiznávám, že sem po dnu stráveny prací, vždy poněkud debilní, takže ano myslim to vážně a bohužel si neuvědomuju co sem řek tak špatnýho….předem se omlouvám…

Gizmo
    Člen

M1chl: ??? To myslíš vážně nebo jako joke ??

M1chl
    Člen

Se musí Smetana vobracet hrobě, kdo mu vůbec na to dal práva?

K1aptcha
    Člen

new release: Michael Burian – Vltava sm15sm17

Karel
    Správce

[img]http://www.trance.cz/pictures/2008_02/burian-10-2008-B.jpg[/img]

Aktuálně je na stránce zobrazeno 14 příspěvků - 16. až 29. (celkem z 29)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.