TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Skladby, Alba, Kompilace Moonbeam – Malaria (2008)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 14 příspěvků - 1. až 14. (celkem z 14)
  • Autor
    DanYjel
    Člen

nadšení. sm11

moc fajn! hezky to pumpuje a kvalitně vybočuje z řady otravných alb na jedno brdo furt dokola sm5

Kamil
    Člen

fajn album

Natix
    Účastník

Mr. Beam? sm2

nexus666
    Člen

SE3PP1:
    tež už vim sm4

SH3PP1
    Člen

nexus666:
    fazole je bean čili je to dost podobné sm0

nexus666
    Člen

Natix:Heh a já měl celou dobu za to že beam je fazole sm3 Takze omluva na mé straně.. sm3

Natix
    Účastník

nexus666:
    Měsíční paprsek. sm4

nexus666
    Člen

Tak po třetím detailním poslechu musím uznat že to je vskutku výtečné album. Hezky vyvážené na tři strany – minimal/electro/house a hlavně ten minimal je zde pro někoho podán v té nejstravitelnější podobě.. Náznaky lehkých melodií, žádne opusy, smysl pro detail, a konečně nicnerušící vokálky. Celé album je koncipované spíš jako poslechové avšak sem tam se objeví nějaký tvrdší el.housový prvek který vás ukolébat nenechá, album je tím barvitější a rozhodně není monotypní. Výrazné slabé místo jsem opravdu nenašel, snad jen ten Cocoon už mi docela vadí.. Naopak highlight je pro mě skladba „Angels and men“ jejíž lehce reverbovaná melodie se mi naprosto vryla pod kůži..
    Takže sečteno podtrženo, u mě má Malaria moc hezkých 9/10 a rozhodně patří k tomu lepšímu co v roce 2008 na poli EDM vyšlo. Měsíční paprsek u mě má zelenou 🙂

Hustey
    Člen

Moonbeam je opravdu kvalita, ma dost siroky hudebni zaber, pro me je jeho nejlepsi track / remix zatim Lens – Beyond the Shadows (Moonbeam remix), ale toto album taky vypada famozne : )

Natix
    Účastník

Podle toho, co mají v ukázkách na myspace to vypadá parádně. sm5

Roman
    Člen

No sice většinu těch věcí už znam, ale i tak si to asi seženu 🙂

Thund3R
    Člen

Sakriš,kde je I Love Mornings? sm0

nexus666
    Člen

Moonbeam – Malaria (2008)
    01. Cocoon
    02. Just Try To Remember
    03. Consumption
    04. Ulica Celna
    05. I See Who You Are
    06. Vampire Eyes
    07. Insight
    08. Malaria
    09. The Bat’s Eyes
    10. Angels And Men
    11. See The Difference Inside
    12. A Bad Day

Zatím jsem jen narychlo prolítnul všechny tracky a vůbec to nezní špatně. Chvílema vymazlené elektříčko, chvílema minimálek. sem tam nejaky ten naznak trancíčku a i housíčku. Až pořádně poslechnu, napíšu tu i nějaké hodnocení.. Ale myslim že pod 7/10 nepujdu 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 14 příspěvků - 1. až 14. (celkem z 14)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.