TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse NATURE ONE 2007

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 133)
  • Autor
    Showman
    Člen

2 Hustey: jo, to máš recht, ale jednou by mohla být i plánovaná:-D

2 inferno: no já taky nechci, ale jsem si jistej, že pokud pojedeš, o svých zážitcích budeš vyprávět ještě dost dlouho..;-):oD

2 kuchtrajz: nemusí, teda, myslim, že ne.. stačí mít lupen a najít si nějakej prostor 🙂

Hustey
    Člen

nejvetsi kalby v zivote jsou v mnoha pripadech naprosto neocekavane a neplanovane B-]

inferno
    Člen

Showman: To je docela odvážné prohlášení :´-)) Já doufám, že toho mám ještě hodně před sebou, nechci umřít tak mladý.. :oD

kuchtajz
    Člen

Ahoj,nevíte někdo jak je to s Kempováním?Musí se tam místo zamluvit předem?

Showman
    Člen

vypadá to, že většinu lidí tenhle fesťák skoro nezajímá, no jak myslíte, ale přijdete o nejlepší kalbu svýho života 😉

Showman
    Člen

2 TIGI: cool, zakalíme jako ještě nikdy:oD

2 ALL:

Dave to řekl dobře, bude to naprosto luxusní víkend se skvělejma DJ’s, takže je skoro povinnost tam být..:-D Takže kdo jede? Já na 100%;-):oD

Btw. ta sleva na lístek je nákavá, pokud by vyšel jen na 50euro za vikend, byla by to paráda. Takže zase máte o jednu motivaci navíc.

DjDkD@ve
    Člen

Tak se nam to pomalu blizi, jeste mam stale volna mista v zajezdovam buse, tak se mi hlaste na email: djdkdave@poslouchej.net

Cena dopravy je 1500,- Kč (včetně pojištění)
    Lístek stojí 60,- Euro (pokud nás bude alespoň 30, tak za 50,- !!!!!!!!)
    Tak nesedte doma na prdeli a pojedte na jeden z nejvetsich a nejvehlasnejsich festivalu vubec!!!!!!!

zakladni info naleznete zde:
    http://festivaly.poslouchej.net/4868-Pripravujeme-zajezdy-na-zahranicni-Festivaly.html

Drazic
    Člen

Tak kdo pak se vsechno chysta?klidne bych se pridalB-]

TIGI
    Člen

No ja jedu. I kdyz tam nebude zadnej z me oblibene trojice ale i tak to stoji za to 🙂

Showman
    Člen

Parádaaaa 😛 Už se těšim, až si k ránu zalezu někam do Tunnelu nebo do Gatecrasheru :oD:oD

kuchtajz
    Člen

Všem se omlouvam za šíření velmi špatných zpráv -((-((-((

DjDkD@ve
    Člen

Takze jste me trochu zmatli s temi cluby!!!!! :oD
    Tak jsem se dotazal primo na mistech k tomu poverenych a dostal jsem nasledujici odpoved, doufam, ze vsechny potesi, zarucene potesi :oD

alle Clubs haben ihre eigene Bühne – manche werden in Bunkers sein, manche OpenAir auf den Bunkern und einige in Zelten – bei NATURE ONE gibt es also insgesamt 19 Bühnen.

Preklad:
    vsechny kluby maji svoji vlastni stage – nektere budou v bunkrech, nektere venku na bunkrech a nektere ve stanech – takze na Nature One bude celkem 19 stagei!!!!!! 😀

BoRo
    Člen

fantazie:-P

BoRo
    Člen

no kdyz se Hawtin tam tak rozparadil tak o tom zadna:-OB-]
    http://www.nature-one.de/1353.0.html

Foul
    Člen

uaaa…co bych dal za to mit prachy na tenhle super zajezd…snad jeste vic prachu -((

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 133)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.