Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Nature One 2008 – DOJMY
- Toto téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (24 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
čolda a poslední změna proběhla před 16 roky a 8 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
7. 8. 2008 v 18:05 #94507
katterina123
Člentak uz tu mame prvni fotky od Ondry sm11
[url=http://www.djz.cz/index.php?kam=galerie&jaka=171&od=0]fotky z Nature one[/url]7. 8. 2008 v 14:26 #94490iamek
ČlenA1: Jezis … sm12
7. 8. 2008 v 13:19 #944852Sexy
ČlenTeda takovou podpásovku jsem od Armina necekal, ze da na zaver svyho setu Going Wrong… Cekal bych vetsi pecku, neco jako Under the Sea, System nebo Auroru…
7. 8. 2008 v 11:39 #94470Anonymní uživatel
HostKral je mrtev,at zije Kral
(Tiesto-Armin)7. 8. 2008 v 0:13 #94453Hustey
Členhlavne se nemuze NO srovnavat s takovymi jednodennimy festivaly : )
6. 8. 2008 v 23:06 #94441milan
ČlenOficiálně prý 58 000 návštěvníků…Slušný, tolik nebude mít ani SoL a Creamfields dohromadysm16..nj, ale zase se nemůžem srovnávat s německem že…
6. 8. 2008 v 17:17 #94379paveell
ČlenZdravim zadek busu :-)…..:-)…..:-)………:-)…………….:-)…………………….:-)…………………………………:-)
6. 8. 2008 v 17:16 #94378paveell
ČlenZdravim prdel busu :-)…..:-)…..:-)………:-)…………….:-)…………………….:-)…………………………………:-)
6. 8. 2008 v 15:09 #94372ondrab
Členuaaaaa…byl to vodlet jako svinesm16….fotky budou brzo..prvni varka odeslana na websm0
6. 8. 2008 v 10:36 #94363katterina123
Členahojky
jak koukam tak moc lidicek co se zůcastnilo naseho zajezdu tady nepise…tak to vezmu do rukou ja:) zaprve, chci moc podekovat DjDkD@vi za uzasny zajezd a strasne rada jsem vas (predek busu) zase videla!! Cesta byla diky vam opravdu v pohode! A taky diky nasi/vasi drzosti za uzasne kempovani ve VIP a vytvoreni naseho ceskeho stanoveho mestecka. Z toho jsem mela opravdu velky strach..na louku do kempoveho mestecka se mi teda vubec nechtelosm17.Jinak z patka me osobne nejvice zaujali Kyau & Albert a Ottaviani. Ferry me vazne zklamal..tak moc jsem se na nej tesila, ze ted uz ani nelituji, ze ho neuvidim na Transmission. Vazne nechapu vsechny ty blaznivy Nemce, ktery nezajimal nikdo jiny nez Tiesto a po kazdem vystoupeni DJ ani poradne zatleskali jen zacli vykrikovat: „Tiesto, Tiesto“……at zahral ten dj sebelip!No nic asi maji proste jinatsi vkus a zvyky sm11
Sobota a jeji dve hvezdy – Paul a Armin byli vazne neprekonatelny. Kdyz na konci Armina zaznelo Going wrong..byla jsem v sedmem nebi a prala si at to nikdy neskonci. Skoda, ze ted dlouho dobu nebudu mit sanci ho zase uvidet!!
Takze jeste jednou hrozne moc diky lidickam v predni casti busiku (DjDkD@ve, Ondrab – rada jsem te poznala, Paya, Lwice, Anicka, Voky, Scandy s Tomasem, P.a.p., Staff s Terkou…)bez vas by nebyl tenhle festival tak skvely jako byl….vazne diky a tesim se na dalsi spolecnou party kde se potkame!!sm4
5. 8. 2008 v 16:36 #94308djtomino
ČlenJasný, teď když to poslouchám, tak mě to už taky tak nerosekává, ale slyšet to tam, v tý atmosféře, pozorovat ho, jak si to neskutečně užívá a ten ohromnej dav s nim, no to je prostě nálož! Naživo jsem rozhodně nikdy neslyšel lepší set a myslim, že mi to na nějakou dobu vydrží… sm5
Thanks Armin! sm45. 8. 2008 v 12:49 #94282iamek
ČlenNo poslechl jsem set buurena a ze bych byl zneho nadsenej se rict neda. sm4 … Ale nazivo to je neco jineho :o)
5. 8. 2008 v 12:43 #94281Starf
Člennejbrutalnejsi akce, co sem zazil 🙂 pristi rok jedu znova
z patku na sobotu sem se pohyboval hlavne na main stage az na Corstena, kterej me po pul hodine prestal bavit a sel sem tak na Thunderdome, Tijs parada, Ottaviani jako vzdy dobrej set, ale v Retru bylo lip 🙂 nevynechal sem ani CJ Bollanda na Classic Terminalu, dobre sazel 🙂 rano uz mi dochazeli sily, ale kdyz Jules nahodil Direct Dizko v SvD remixu, mel sem energii na dalsi hodinu parby
v sobotu / nedeli sem zacal na Dave202 a po nasledny prochazce campem (kterej pripominal asi tak 5x vetsi Czechtek :o) ) sem si dal este 3 hodky spanku (neumyslne, bylo mi blbe) – prosvih sem tak Svena Vatha, coz me mrzi, ale Johannes Heil mi nastesti neunikl, paradni minimalek, potom sem zaplul do Acid Wars klubu, kde se mi dostala solidni davka old school acid techna – neco takovyho sem v zivote neslysel a na nic sem snad nikdy tak neparil (az na Pattersona na E-Motion a Tyase na GG PL), hodina uplynula jak nic a ja se presunul ke stankum s jidlem, prosel dalsi kluby s asi 15min zasekem na Thunderdomu, kde hral zrovna Nosferatu (nahodou dobry, libilo se mi to), skouknul par stanku a pak uz sem se cpal do prvnich rad na Rank 1 – neco uzasnyho koukat tem chlapikum pod ruce, jak vytvari kazdou cast tracku live 🙂 koncil sem tam, kde sem zacal – Classic Terminal, kde nas cekala naloz old school trancu od Tillmanna Uhrmachera, mixovat tracky mu sice moc neslo, ale o to lepsi byl jejich vyber… trochu me ted mrzi, ze sem este nezustal az do 8 v Reverse clubu, kde hral Activator, ale aspon sme vklidu sbalili stan a naskladali se do busu
PS: napad pro cesky promotery – svetlo v toitoi budkach sm4 (ikdyz to bysme asi chteli moc)
5. 8. 2008 v 2:02 #94243čolda
Člentak já se trochu rozepíšu, když se k tomu nikdo nemá…Jak sem už naznačil na zahraniční párty sem byl poprvý v životě a to se prostě nedá srovnávat s našema halovka bo klubovkama. Na místo jsme dorazily v pátek kolem 8 hod ráno. Po malinkatém zdržení před kempem nás konečně pustily dovnitř a my jsme se mohly u tábořit v kempu. Večer nastal den D.Dorazily sme ke vstupu. Řeknu Vámt ak dúkladnou prohlídku jsem nikdy nezažil. Můj kámoš zažil docela hustou prohlídku.Abych to trochu z krátil tak v pátek mě nejvíc dostal Pepé Otaviánů a Jugde Jules.Jugde co předváděl za show sem v životě neviděl..a v sobotu nezahrál špatně Dave202 a hlavně nejvíc to rozjel Paul van Dyk..Ten set fakt byl z jiný planety jak naznačil Payya….Abych to shrnul, kdo nezažil, nepohopí, Každopádně za rok se uvidíme. Jinak děkuju Všem spolupařičům a hlavně Vlasymu, že to odřídil, ikdyž jel sámsm11
4. 8. 2008 v 22:02 #94229Nulda
Účastníktak právě poslouchám set Paula a závidím všem kdo u toho byli, Castaway intro je přenáhderný sm5 v září sepíšu závěť a jedu zemřít blahem do arény
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.