TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Nick Warren na Zenu 19.5

• Toto téma obsahuje celkem 77 odpovědí. Do diskuze (24 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 17 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 78)
  • Autor
    alexx
    Člen

zen with special guest nick warren | roxy | praha (cz) | 19-05-2007

photos @ alexx | alexxij.com

Rita
    Člen

to nexus666: absolutni souhlas 😛

Hudba pohoda:) asi tak a dobrej Zvuk

Fox Mulder
    Člen

2 beyond infinity: 😉 Už bylo asi řečeno vše, co? 😀 OK, já už nic neřikám. :oP;-)

No jo, porád… :-D;-)

Fox Mulder
    Člen

2 LIT:

No a právě ta atmosféra na mě žádná nedejchla.. 🙂 A tu já tam právě očekával, ve vidině, že jdu do ROXY.. Prostě nějakou energii, osobitost místa, atd.. Nic takovýho jsem tam ale nenašel. Připadal jsem si tam spíš naopak jak v nějaký zakouřený hospodě, kde zrovna vyndali stoly a židle, zhasli světla, pověsili laser a udělali party. Tak nějak to na mě působilo.. 😐

Tu „šaškárnu“ jak řikáš, tak to je to, co já od takovýho „úžasnýho“ klubu očekávám – útulnej kvalitní příjemnej zajímavej interiér.. Těch „undergroundových“ party v tmavym klubu bez vzhledu jsem se nabažil v minulosti dost (tady u nás na severu ani nic jinýho až do roku 2006 nebylo) a nikdy jsem v tom nespatřoval nic úžasnýho, co bych vyžadoval vždycky.. %-)

Nevim, co máte proti těm „luxusním“ klubům… Co se týče turistů, tak ty jsou očivivně i v Roxy. A těma snobama, co v Roxy nejsou a jsou právě v těch „luxusních“ klubech, nevim pořádně koho myslíte.. 🙂

Prostě jak jsem řikal na začátku – nechápu proč mám být odvařenej z toho, že v tom klubu nic neni a necítím se tam dobře.. 😉

LIT
    Člen

Pro mě je roxy něco, kam když vlezu, tak na mě dejchne atmosféra, která jinde neni, takovej pocit že před 15ti rokama to tam bylo stejný a vyrostlo tam x generací, lidi, kterejm je dneska třeba 40 a žijou už úplně jinak… Neni to tam o interiéru ani o ničem podobnym, je to prostě o tom pocitu, kterej ten klub vydává, že sou tam na nic světla? Žádný dekorace? Až budu chtít na šaškárnu, pudu na TM…

Jen tu sleduju tu debatu tak sděluju svůj pohled, chápu že lidi jsou dneska zhejčkaný nejvymazlenějšíma klubama Evropy, ale my pražáci sme na Roxy hrdí 😉 Než ho zavřeli, bylo mi jedno na co sem tam šel, prostě se mi to tam líbilo, což prostě jinej klub mě nikdy takle nelákal…

Fox Mulder
    Člen

2 Andrews: Hmm, asi jo, ale podle mě záleží na prostoru.. Když je to nějaký pěkný místo, nějakej hezkej klubík, tak si tam dovedu představit tu pohodu, že část lidí sedí, povídá, baví se, pospává a část lidí kalí před DJem.. Ale když je to nějaký horší místo, třeba nějaká hala, atd. tak tam spíš zase očekávám, že je to víc orientovaný na toho DJe.. No a Roxy je spíš tim druhym případem, no.. 😐 Pubertální fanynky mi nevadí, ale záleží asi na typu akce, no.. 😉

😀

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Já osobně beru jako plus, že tam nejsou všichni vydření z toho, jakej že bůh nám to sem přišel zahrát. Pokud jsou lidi otočení čelem do parketu nebo se spolu baví, tak je to pro mě mnohem příjemnější než nějakej dav pubertálních fanynek, co po spatření svého oblíbeného miláčka skáče dva metry do vzduchu. O tom to je, o zábavě, a ne o povinnosti sledovat, co se okolo děje. Tak by to aspoň podle mě mělo bejt.

To já jen tak na okraj.

Fox Mulder
    Člen

2 beyond infinity:

Tak očekával jsem, že ten klub bude něčim zvláštní, něčim mě zaujme, bude se mi v něm líbit (jako ve většině klubů) a tak.. Bohužel se tak nekonalo… 😐 Kdybych o Roxy nikdy neslyšel, tak bych asi řekl „obyč klub, nic zvláštního“, ale tím, že už 6 let poslouchám chválu a sleduju nekonečnou řadu prvních míst jsem právě očekával „NĚCO“. Něco víc, něco zajímavýho, osobitýho, zajímavej interiér, příjemnej pocit tam bejt.. Bohužel to tam nebylo a tak mám pocit nepochopení.

S těma lidma co kam chodí zas takovej přehled nemám. Jen jsem řikal co jsem viděl v sobotu.. Nevim, jestli to byli turisti z ciziny, nebo místní, nebo lidi co tam chodí pravidelně.. Nevím. Bral jsem to ale jako že je akce a tak že tam prostě bude víc takovejch těch požitkářů, co bedlivě sledujou co DJ hraje.. Spíš mi to přišlo, že ty požitkáři byli jen na stagei a pod ní už jen ty ožralové, co neví která bije.. 😐 Takovej pocit jsem snad nikdy na party neměl, když jsem stál dole mezi těma nechuchapřítomnejma… A právě o to víc mě fascinoval fakt, že se necházim v legendárním Roxy a za pultem mi hraje Nick Warren. 😐 Chvílema jsem si řikal „zlatý koulaři“, ty aspoň sledujou co se děje.. B-]

No nevím, no.. Berte to jako zklamání a nenaplnění očekávání, která si myslim nebyla nijak zvlášť vysoká.. Netvrdim, že se tam neukážu, jen jsem čekal něco trošku jinýho, pro mě zajímavějšího. 😉

Fox: Já to chápu, viděl jsi už spoustu jiných klubů a měl jsi zřejmě vysoká očekávání. Ale pro mně a i pro spoustu dalších lidí je to místo kde byli poprvé na party, místo na které mají spoustu pěkných vzpomínek, kde se potkávají se známými atd. 🙂
    Co se týká lidí, je pravda že tam bývá dost ožralých turistů, kteří většinou netuší která bije 😐 Ale ti jsou v centru všude. Ale domorodci bývají v pohodě, protože tam nenarazíš na snoba či diskofila jako třeba v Duplexu nebo Radosti.
    Jinak souhlas že nejlepší underground klub je Cross, jenže Warrena tam neuslyšíš 😉

Hustey
    Člen

:-|:-|:-|:-|:-| :_):_)

edit: foxi mozna to bylo tim, ze to byla tvoje prvni zastavka v roxy : ) ja jsem taky poprve neodchazel buhvi jak nadsen, ale po par dalsich akcich jsem nazor razanatne zmenil, roxy delaji dobrym klubem spise lide a akce nez samotny prostor a interier 🙂

Fox Mulder
    Člen

Já teda nevim, ale bejt odvařenej z toho že je to tam jak někde ve sklepě.. 😐 Klub má bejt podle mě aspoň nějak příjemnej a útulnej, ale ne takovej studenej a tmavej.. 😐 Vážně nechápu kam tim provozovatelé míří a co tim sledují.. Kdyby aspoň nějak interér byl zajímavej, byť nízkorozpočtovej a undergroundovej, něco jako byl (je ještě?) klub Cross.. Z podobnýho důvodu mi i vadila T-Mobil aréna, ale na to jsem si už zvykl a beru to neutrálně..

Co se týče lidí, tak jsem taky nebyl dvakrát nadšenej, přišlo mi to jak na diskotéce občas, každej opilej, otočenej úplně někam jinam než se hraje,.. 😐 Prostě mi přišlo, že se tam spíš lidi přišli ožrat, než si užít Nicka Warrena.. 😐 Ale nevim, no..

Já vám Roxy neberu, jen jsem čekal něco trošku lepšího, když je to tak super super mega klub.. Nebylo tam nic, co by mě na mě zanechalo dojem. 😐

Je to tak, Roxy v žádném případě není a ani nechce být luxusní klub. A to je dobře. Má svou historii, svou atmosféru a dělají tam kvalitní akce. Ale uznávám, že každému to sedět nemusí. 😉

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 78)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.