TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Novinky v sekci Ukázky 14.12.07

• Toto téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (8 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 18 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 12 příspěvků - 1. až 12. (celkem z 12)
  • Autor
    Newman
    Člen

Freezer: až na toho Zabíjelu dobrý výběr, chválím :´-))

Natix
    Účastník

To psal já. Tak sorry nó.:oP

Anonymní uživatel
    Neaktivní

já tam nic o minimalu nepsal ne? právě jsem si záměrně na to dával pozor 🙂

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Perseverance je super, ale prosím prosím, aspoň tohle nespojovat se slovem minimal…

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Na ten Sunflowers si počkejte na full verzi. V tý ukázce je jen ta pasáž známá z původní verze, ale jinak je ten track dost pozměněnej, Až plná verze ukáže v čem je síla tohodle tracku.

Jinak vidím, že ukázky opět moc nezaujaly 🙂 tak já už nevim jak Vás uspokojit 🙂 příště tam asi fakt dám ty vánoční koledy 😛

Natix
    Účastník

DJJK:
    Sorry, ale :-O:-O:-O Nojono, sto lidí, sto chutí…

DJJK
    Člen

PAUL MILLER – DESTINATION (AFTERWHITE REMIX)
    Právě tahle skladba se mi ze všech dnešních ukázek zalíbila nejvíc. Dal bych dvojku, kdybych ji měl hodnotit jako ve škole.

VINCENT DE MOOR – SUNFLOWER (VDM’S 2008 REMAKE)
    Ještě to ušlo, trochu mi to připomíná 90’s, ale abych zabrousil hlouběji do internetu a hledal download, to fakt ne. Známka: 3

MIIKKA LEINONEN – DARNEST THINGS
    Monotónní, nezáživné; moc mě to nezaujalo. Známka: 4

JAYTECH – PEPE GARDEN
    Protože jsem vyloženě na uplifting, je to pro mě odpad. Pardon těm, kteří jsou kladnějšího názoru. Známka: 5

JAMES ZABIELA – PERSEVERANCE
    Monotónní, nezáživné, setjně jako u Leinona. Známka: 3-

Natix
    Účastník

VINCENT DE MOOR – SUNFLOWER (VDM’S 2008 REMAKE) – Klasický uplift, moc mě nezaujalo.
    PAUL MILLER – DESTINATION (AFTERWHITE REMIX) – Podle ukázky ani špatné ani dobré, poněkud nuda.X[]
    MIIKKA LEINONEN – DARNEST THINGS – Podle ukázky to není vůbec špatné, ale chtělo by to poslechnout full verzi.
    JAYTECH – PEPE GARDEN – Moc příjemný a pohodový proghousík. 😛
    JAMES ZABIELA – PERSEVERANCE – Po Humanu další výborný a originální track, přesně tenhle melodic-prog-minimal-house momentálně hodně můžu. Už stahuju celé EP. :´-))

Binary
    Člen

VINCENT DE MOOR – SUNFLOWER (VDM’S 2008 REMAKE) – to zní dobře, že by další killer jako Fly Away od Cosmiců? 🙂
    PAUL MILLER – DESTINATION (AFTERWHITE REMIX) – ty trumpety v breakdownu mě trochu vyděsily, ale zbytek celkem good…
    MIIKKA LEINONEN – DARNEST THINGS – souhlas s Romanem, Leinonen se hrozně přeceňuje, celý tohle EP mě nijak nenadchlo…
    JAYTECH – PEPE GARDEN – určo to bude lepší než jeho předchozí produkce..
    JAMES ZABIELA – PERSEVERANCE – ne zcela můj šálek kávy, ale může to být pohodová oddechovka…

Roman
    Člen

VINCENT DE MOOR – SUNFLOWER (VDM’S 2008 REMAKE) – docela dobrej remake, ale že bych z toho byl nějakej unešenej, to fakt ne 🙂 7/10
    PAUL MILLER – DESTINATION (AFTERWHITE REMIX) – podle týhle krátký ukázky těžko soudit, ale zní to jak tuctovej prog trance… 6/10
    MIIKKA LEINONEN – DARNEST THINGS – ujde to, ale celý to EPčko mi připadá až moc nadhodnocenný… 7/10
    JAYTECH – PEPE GARDEN – určitě jedna z jeho nej věcí… 8/10
    JAMES ZABIELA – PERSEVERANCE – Human je dobrej, ale tohle mě teda nějak vůbec nezaujalo… 5/10

Karel
    Správce

ukazky jinak pekny, nic jsem z toho neznal :´-))

Karel
    Správce

14.12.07′ VINCENT DE MOOR – SUNFLOWER (VDM’S 2008 REMAKE)
    14.12.07′ PAUL MILLER – DESTINATION (AFTERWHITE REMIX)
    14.12.07′ MIIKKA LEINONEN – DARNEST THINGS
    14.12.07′ JAYTECH – PEPE GARDEN
    14.12.07′ JAMES ZABIELA – PERSEVERANCE

Aktuálně je na stránce zobrazeno 12 příspěvků - 1. až 12. (celkem z 12)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.