TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Novinky v sekci Ukázky 22.7.2008

• Toto téma obsahuje celkem 8 odpovědí. Do diskuze (8 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 17 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (celkem z 9)
  • Autor
    Natix
    Účastník

[b]Kosmas Epsilon – Soho (Somnus Corp Remix)[/b] – tohle zní hodně zajímavě sm5
    [b]Majai – Phoria (Airbase Remix)[/b] – melodicky nic moc, ale ta funny basovka se mi líbí, navíc mi zní hrozně povědomě

Palda61
    Člen

Já bych mohl dát úplně čerstvejch ukázek, klidně i něco napsat, ale rozhodně né tolik, jak se o nich píše teď :).

Anonymní uživatel
    Neaktivní

jak říkám, vystříhat +/- čertvě vyšlý a jakžtakž zajímavý tracky neni problem, horší je to se shánenim informací o nich

Binary
    Člen

Tak ono když 3 z 5 ukázek jsou už několik měsíců provařený tracky, tak se nedivte, že nikdo nepíše. Chtělo by to nějaký hot novinky.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Častěji by být mohly, ale podle slabých ohlasů se mi zdá, že moc o to není zájem 😉

Anonymní uživatel
    Host

Tak ja vzdy pozorne sledujem sekciu ukazky a bolo by dobre keby sa tu zobrazovali castejsie.sm4

Anonymní uživatel
    Neaktivní

já bych ty ukázky občas dělal, ale nebaví mě vymejšlet tu omáčku kolem 🙁

nápad: předělat sekci ukázky tak, aby se do ní dalo přidávat tracky častějc a ne v packu po pěti. sekce by měla na úvodní stránce speciální místo namísto toho s tiskovkama. tracky by pak nemusely mít tak obsáhlý povídání kolem, tim pádem by se daly přidávat častějc a novější releasy.. třeba..

Roman
    Člen

nj dřív sem taky myslel, že bych občas udělal nějaký ukázky, ale vzhledem k tomu, že feedback na ně je vždycky skoro nulovej, tak sem se na to vyprdnul…stejně když má vyjít něco zajímavýho, tak to někdo hodí do sekce „ze skladeb“ s odkazem na youtube nebo myspace, kde je ukázka 🙂

Karel
    Správce

22.7.08′ JOHN DIGWEED – GRIDLOCK (HENRY SAIZ REMIX)
    22.7.08′ KOSMAS EPSILON – SOHO (SOMNUS CORP REMIX)
    22.7.08′ MAJAI – PHORIA (AIRBASE REMIX)
    22.7.08′ BLANK & JONES – MIRACLE CURE (ROTH EDIT)
    22.7.08′ NITROUS OXIDE – RED MOON SLIDE (ORIGINAL MIX)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (celkem z 9)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.