TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Progressive trance 2000-2004

• Toto téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (3 diskutující) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 14 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (celkem z 8)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

Ha, tak jsem prolezl víc do hloubky fórum a co sem nenašel… jaktože ste mi nikdo neřekl že existuje něco jako dance-extravaganza.cz ? 😀 … tak už mám zase co poslouchat 🙂 Zatím je tam spíš víc věcí od roku 2002 dál, což už bylo hodně o progressivním housu, ale i to je libová muzička a najde se i plno oldschool trancovek … co se mi fakt líbí je seznam tracků, maj tam asi přes 500 identifikovaných songů, který jsem znal, ale nevěděl, jak se jmenujou – mazec nejvíc! A teď si dávám PvD z 2004 z T-mobile areny http://dance-extravaganza.cz/zaznam/detail-zaznamu/201 … mazeec vzpomínky, byl tam taky někdo? Já jooooo! :-)))

@hectic
    Jinak ASOT je taky dobrej tip, díky za něj, už jsem jedním okem koukal a vrhnu se na to hned, jak skončím s d.e. Ještě jednou díky moc!

hectic
    Člen

Těch tracků je hodně a vkus má každej jinej, stahni si někde ASOT pack od jedničky do dvoustovky třeba a určitě v každym asotu něco najdeš sm4

Anonymní uživatel
    Host

To je fakt, jednou jsem zabil odpoledne na betportu, tý jo,ale tam jsou občas takový braky, že nechápu jak to mohli vůbec vydat hehe :-)) A to je hlavně důvod, proč to považuju za ztrátu času, podle mě tam plno věcí chybí a plno zas přebývá a bojovat s tím X hodin se mi nechce:-) Každopádně díky! Třeba někdo bude vědět o něčem… viděl jsem nějaký stránky, menovalo se to „best of progressive“ nebo tak nějak, tam něco měli, ale měly hodně širokej záběr, snad od první půle 90tejch let a já si tam třeba ze 100 tracků vyberu 20 – ale i to je super ( na tom beatportu sedím třeba 2 hodiny a najdu jich tak s těží 10), najít třeba dalších 5 takovejch stránek, tak mám zas co poslouchat chvilku…

všeobecne hitovka jsou známý a ty co si našlo jen par lidí už se nelibí všem že ..

wjako přímo skladbu to ti jich lez vypsat mraky ale vkus má každý jiný takže to stejne budeš muset přebrat .)

Anonymní uživatel
    Host

To jo, ale mně ani tak nejde o free věci, beatport, junodownload atd znám. Chtěl jsem se spíš zeptat, jestli někdo neví o nějaký webovce, kde by byl přehled věcí tý doby (nějaký protříděný) – probírat všechno na těch serverech je práce na X víkendů a tolik času já nemám:-( nejsem DJ, takže nemám potřebu procházet a prohledávat všechno. Spíš fakt kdyby někdo věděl o nějaký míň známý pecce, stačí název, případně kdyby byly nějaký ty webovky o muzice oný doby, bylo by to úplně luxusní… Přece nejsem sám, kdo nezapoměl na tu éru, kdy se to všechno teprve dralo na povrch a hledalo své posluchače 🙂

tracklisty na tranceaddict.com:)

tracky free už dneska musíš pořádně hledat 🙂 ty už na netu moc nejsou ale na beatportu nebo podobných webech za peníze seženeš leccos

Anonymní uživatel
    Host

Poradí mi někdo, kde bych sehnal nějaký tracky, tracklisty atd. z týhletý éry (2000-2004)? Věci míň známý než Sasha, Solid Sessions atd. Progressivní trance týhletý doby mě fakt baví … tehdy jsem poslouchával na Evropě2 Extravaganzu a od té doby mě to drží, jen už nevím, kde takovou muziku shánět (dnešní produkce mě moc nebere, je to takový nějaký už moc komerční, ta doba je prostě pryč)! Díks Filda

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (celkem z 8)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.