Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Progressive trance 2000-2004
- Toto téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (3 diskutující) se naposledy zapojil uživatel
Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 14 roky a 3 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
4. 4. 2012 v 13:27 #206968
Anonymní uživatel
HostHa, tak jsem prolezl víc do hloubky fórum a co sem nenašel… jaktože ste mi nikdo neřekl že existuje něco jako dance-extravaganza.cz ? 😀 … tak už mám zase co poslouchat 🙂 Zatím je tam spíš víc věcí od roku 2002 dál, což už bylo hodně o progressivním housu, ale i to je libová muzička a najde se i plno oldschool trancovek … co se mi fakt líbí je seznam tracků, maj tam asi přes 500 identifikovaných songů, který jsem znal, ale nevěděl, jak se jmenujou – mazec nejvíc! A teď si dávám PvD z 2004 z T-mobile areny http://dance-extravaganza.cz/zaznam/detail-zaznamu/201 … mazeec vzpomínky, byl tam taky někdo? Já jooooo! :-)))
@hectic Jinak ASOT je taky dobrej tip, díky za něj, už jsem jedním okem koukal a vrhnu se na to hned, jak skončím s d.e. Ještě jednou díky moc!4. 4. 2012 v 7:38 #206961
hecticČlenTěch tracků je hodně a vkus má každej jinej, stahni si někde ASOT pack od jedničky do dvoustovky třeba a určitě v každym asotu něco najdeš sm4
3. 4. 2012 v 21:14 #206955Anonymní uživatel
HostTo je fakt, jednou jsem zabil odpoledne na betportu, tý jo,ale tam jsou občas takový braky, že nechápu jak to mohli vůbec vydat hehe :-)) A to je hlavně důvod, proč to považuju za ztrátu času, podle mě tam plno věcí chybí a plno zas přebývá a bojovat s tím X hodin se mi nechce:-) Každopádně díky! Třeba někdo bude vědět o něčem… viděl jsem nějaký stránky, menovalo se to „best of progressive“ nebo tak nějak, tam něco měli, ale měly hodně širokej záběr, snad od první půle 90tejch let a já si tam třeba ze 100 tracků vyberu 20 – ale i to je super ( na tom beatportu sedím třeba 2 hodiny a najdu jich tak s těží 10), najít třeba dalších 5 takovejch stránek, tak mám zas co poslouchat chvilku…
3. 4. 2012 v 21:04 #206954
majklhauskeČlenvšeobecne hitovka jsou známý a ty co si našlo jen par lidí už se nelibí všem že ..
3. 4. 2012 v 21:03 #206953
majklhauskeČlenwjako přímo skladbu to ti jich lez vypsat mraky ale vkus má každý jiný takže to stejne budeš muset přebrat .)
3. 4. 2012 v 21:00 #206951Anonymní uživatel
HostTo jo, ale mně ani tak nejde o free věci, beatport, junodownload atd znám. Chtěl jsem se spíš zeptat, jestli někdo neví o nějaký webovce, kde by byl přehled věcí tý doby (nějaký protříděný) – probírat všechno na těch serverech je práce na X víkendů a tolik času já nemám:-( nejsem DJ, takže nemám potřebu procházet a prohledávat všechno. Spíš fakt kdyby někdo věděl o nějaký míň známý pecce, stačí název, případně kdyby byly nějaký ty webovky o muzice oný doby, bylo by to úplně luxusní… Přece nejsem sám, kdo nezapoměl na tu éru, kdy se to všechno teprve dralo na povrch a hledalo své posluchače 🙂
3. 4. 2012 v 20:53 #206950
majklhauskeČlentracklisty na tranceaddict.com:)
tracky free už dneska musíš pořádně hledat 🙂 ty už na netu moc nejsou ale na beatportu nebo podobných webech za peníze seženeš leccos
3. 4. 2012 v 20:44 #206949Anonymní uživatel
HostPoradí mi někdo, kde bych sehnal nějaký tracky, tracklisty atd. z týhletý éry (2000-2004)? Věci míň známý než Sasha, Solid Sessions atd. Progressivní trance týhletý doby mě fakt baví … tehdy jsem poslouchával na Evropě2 Extravaganzu a od té doby mě to drží, jen už nevím, kde takovou muziku shánět (dnešní produkce mě moc nebere, je to takový nějaký už moc komerční, ta doba je prostě pryč)! Díks Filda
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.