TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Skladby, Alba, Kompilace Pryda 011 – Pjanoo / F12

• Toto téma obsahuje celkem 9 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Aki a poslední změna proběhla před 17 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 20)
  • Autor
    makauskas
    Člen

nejak súhlasím s ceerom, od Prydza ma nadchol akurát Shadows a Armed, inak čosi ako Deadmau5, ale nehovorím, že je zlý, Pjano je dosť zaujímavá vecička tak na 6,5/10

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Ale já nekritizuju, jenom nejsem ze všeho vyplesklej sm2 Vždyť píšu, že se mi Pjanoo líbí.

Já nevim, co myslíš pod novou tvorbou mladých producentů… dobrej je třeba Sebastien Leger, když dělá melodičtější věci s Chrisem Lakem (teď poslední track Ghost od nich je hodně do Prydze), Matzak… fakt nevim.

Hustey
    Člen

andrews: kdyztak sleduju tak vse noveho skoro kritizujes, co se ti z nove tvorby od mladych producentu libi?

nemyslim ted minimal a podobne styly, ale neco vice melodickeho : )

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Andree: Fajn, když máš pocit, že jsou geniální, brát ti to neberu, ale mě už Prydzovy tracky delší dobu spíš nudí než cokoli jinýho. Pjanoo je výjimka, i když doma si to asi pouštět nebudu a hrát někde taky ne.

Stačí porovnat prvních pár věcí, co pod Pryda aliasem udělal – ty tracky znějí každý dost rozdílně. Zhruba od Aftermathu se to imho začalo kazit. Erica pořád svým způsobem uznávám, ale prospělo by mu trochu víc invence.

ceero
    Účastník

ja si nemozem pomoct ale prydz mi strasne pripomina deadmau5a …. na zaciatku boli mimoriadne originalny,
    je okolo nich strasny rozruch, ich hudba je v podstate kvalitna ale je to stale len ten isty opocuvany sound ….

Andree
    Člen

Andrews: v tom mas samozrejme pravdu, ale i kdyz zneji vsechny jeho tracky stejne, tak to neubira nic na genialite kazdeho z nich. A v tom se mu nikdo v dnesni dobe nevyrovna.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Nejlepší může být maximálně v masteringu. Jeho tracky znějí už docela dlouho pořád stejně.

Andree
    Člen

Rikam to furt. PRYDZ je nejlepsi soucasny producent tanecni hudby a to hned o tridu vys nez kdokoli jiny.

sharx
    Člen

Release date: 10-03-2008

Anonymní uživatel
    Neaktivní

hezky pěkně!
    f12 vidim tak na výplň setů, ale pjano je luxusní věc, přesně tohle bourá haly, úplně housová hymna

btw ček dys aut

(a v diskuzi pod někdo píše, že release bude údajně v březnu)

pokoko
    Člen

pecka song ale mohl by vic vydavat pod cirezD ten sound je lepšism15

sharx
    Člen

Pjanno ….9/10
    F12 ….7,5/10
    sm5

neviete niekto kedy má byť release?

Anonymní uživatel
    Neaktivní

No… úplně vidim, jak lidi šílí v momentě, kdy se k tomu pianu přidají v breakdownu smyčce a pak beat.

Pure dancefloor smasher – nic víc, nic míň.

Natix
    Účastník

Po poslechu toho setripu musím říct, že je to fakt pecka. Ten motiv je brutálně chytlavý. sm5

Sonique
    Člen

Pjanoo ou máj gád sm10
    10/10

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 20)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.