TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Skladby, Alba, Kompilace Public Domain – Operation Blade (2009 Remixes)

• Toto téma obsahuje celkem 22 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel f1d0 a poslední změna proběhla před 15 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 25)
  • Autor
    Sickboy
    Člen

Když mě budete dostatečně adorovat. sm0 Ne, jenom kamarádům… Nejsem svině.

Lukin_
    Člen

neříkej že budeš vesele rozdávat koupené tracky 🙂

Sickboy
    Člen

Velebte mě! sm2 Podařilo se mi přes jednu proxynu koupit všechny remixy, tak kdyby někdo měl zájem, ať se mi ozve na ICQ (případně PM tady). sm3

ics
    Člen

Palda61: jojo, upnu to odpoledne az prijdu z prace

Palda61
    Člen

ics: hoĎ mi pls někam Choose rmx! Pak link do zs.. dík!

ics
    Člen

z tranceroute mam ve 320 BK a Dj Choose Remixy, pekny no, ale na orig to nema 🙂

Newman
    Člen

No původní verzi jsem ze srdce nesnášel, takže tyhle remixy jdou mimo mě, nezájem… Není to ani na warezu, takže má asi tento názor víc lidí 😀

mountainer
    Člen

no tohohle jsem se už „nabažil“ až až a ten riff mi leze krkem…a všechny nové verze mi stačilo slyšet jednou v těch ukázkách

Sickboy
    Člen

http://www.junodownload.com/products/1437210-02.htm Údajně je to jenom pro Australany. Nemá tu někdo australskou IP?

SHP
    Člen

Hectic: To je hardstyle BTW. Blademasterz je projekt Brennana Hearta.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

tuhle hovadinu jsem odjakživa nenáviděl…nemluvím samozřejmě o originálu od New Orderu, ale o Public Domain
    …a ty nové remixy jsou úplně hrozný, snad až na skoťáka, což je jen mírný odpad sm3 ale co mají chudáci remixéři dělat když původní track je disko trisko shitka. S tímhle by nic nezmohl ani třeba Kandi nebo Blueman 🙂

1/10

Sonique
    Člen

[quote Hustey]kdyby se ti producenti misto remixovani starych klasik radeji vrhali na tvorbu novych tracku : //[/quote]

Myslím, že by to na výsledku nic neměnilo…..

Hustey
    Člen

kdyby se ti producenti misto remixovani starych klasik radeji vrhali na tvorbu novych tracku : //

hectic
    Člen

2 M1chl: jestli si to vypnul pred 3:20 tak ti rozumim sm3 ale ve 3:20 to chytne hodne slusny grady, jeden z nej hardtrancovejch tracku… nebo alespon melodii, ten hlas me nejak netizi

M1chl
    Člen

2 hectic: To je fakt špatný, navíc ten hlas….Jinak k tématu, nejvíc mě oslovuje Scot Project Remix, pár nástrojů mi připomíná starý dobrý Ovedrive, takže to se mi líbí hodně : )

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 25)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.