TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse PURE-17.4.09 Paul van Dyk

• Toto téma obsahuje celkem 279 odpovědí. Do diskuze (63 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel čolda a poslední změna proběhla před 14 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 280)
  • Autor
    Zochi
    Člen

Michal: Super! Rád zavzpomínám sm3

Anonymní uživatel
    Host

Pokud chcete zavzpominat na tuhle paradni akci, muzete si set stahnout, v dobre kvalite, zde: http://trancovka.blog.cz/1004/paul-van-dyk-pure-prague-sasazu-club-17-04-2009

Nulda
    Účastník

[url=http://www.techno.cz/clanek/29995/tv-videoreportaz-z-pure-paul-van-dyk]videoreportáž z PURE /techno.cz/[/url]

Amores
    Člen

Trošku opožděně 🙂

pro mě to nebyla nijak zvláštní párty, nic mě nenadchlo a nic nezklamalo. Snad jen má blbost, že jsem nakonec šel fotit i když jsem nechtěl a tudíž si nemohl zapařit s přáteli co ke mně přijeli z ostravska.
    Výhodou bylo, že jsem tímto odfiltroval čekání na barech – [url=http://www.poslouchej.net/fotografie-pure-17-4-09-druha-cast-1459-40.html#foto]menší obsluha[/url] 😀 A pak popil s managerem Paula, kterého jsem učil fotit 😀

Každopádně první PURE s Arminem pro mně nesrovnatelné. A na SW nefotím ani za nic a zapařím s přáteli 🙂

2Sexy
    Člen

Tohle jste videli? Rozhovor s PVD na Z1TV.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=uGwACuQPX1w&feature=channel_page]zde[/url]

„Dobrý den, mě by zajímalo, jestli PVD požívá při hraní stejně jako partypeople drogy, aby to cítil jako ty lidi co to poslouchaj“ sm13sm15

Anonymní uživatel
    Neaktivní

hustey: dělá to tak většina djů, který maj několik hraní do měsíce.. a ono to pomalu ani jinak nejde

Hustey
    Člen

tak po precteni payova reportu na ravu se nemuzu zbavit dojmu ze to je tak trosku nebo spise uplne jako kazdy report z pvd. vzdyt hraje vicemene stale porad to stejne, vubec nechapu jak to nekdo muze neustale vynaset do nebes kdyz Dyk meni rocne v setu tak 10 tracku : /

GiGiDAGia
    Člen

iamek: Takže jsem buzna ? Binary se ptal, kdo tam byl z celebrit, já to pojal sportovně a sepsal to.

Gizmo: Zkusím to 😀

armind
    Člen

[quote FUGAZ][i][b]Tracklist - Paul van Dyk[/b][/i]
    [url=http://forum.trance.cz/read.php?7,117436,117540#msg-117540]ZDE[/url][/quote]

sm5 sm4

Vlastig
    Účastník

..me tez 3000,- i s listkem sm4

Nulda
    Účastník

taky napíšu pár dojmů ikdyž už tady bylo skoro vše řečeno:

[b]klub[/b] – prostředí bez chyby, skvělej zvuk /ikdyž jen v kotli všude jinde bylo slyšet jen bušení/
    [b]šatny[/b] – rychlá a příjemná obsluha nemám co vytknout
    [b]bary[/b] – průser večera, za přemrštěný ceny abs neodpovídající obsluha, jedinej týpek co to zvládal byl na zadním baru, jednu chvíli si lepil účtenky i na čelo
    [b]hudba[/b] – na to jak Pure Bureho nesnášim tak to celkem šlo na rozjezd dobrý, to co ale přišlo pak se snad ani nedá popsat slovy. set z roku 2004 sice nepřekonán /ten už sám o sobě totiž ani snad překonat nejde/ ale tenhle je v žebříčku setů v ČR hned za ním. začátek byl totální nářez až začal běhat mráz po zádech a skončil ve 4 sm3 a to jsem si odnes ještě trofej – podpis sm2 Poliak dobrý ale hroznej mix, skvělej byl Spaceman za toho díky

sečteno podtrženo pokud vyhraju Sportku určitě se na Pure ještě někdy objevim, celý mě to vyšlo na 3000 a to už je skutečně hodně

„…we have nothing, but we have everything when we have Paul in Prague…“

-SaS-
    Člen

no jo ta holka vypadala z dalky hezky, ale kdyz jsem si ji byl omrknout byla nejaka cela plastikova:)

BoRo
    Člen

Party navstivila take Donatella Versacesm2
    http://poslouchej.net/fotografie-pure-17-4-09-1456-50.html#foto

Vlastig
    Účastník

..prosel jsem k baru a cekal..sedel tam nejaky postarsi snob v tricku/mikine Versace a oslovil me „tak co maldej jak to jde?“ Odpovedel jsem mu „vyborna party, ale malo barnanu“ Odvetit zostra..“jak malo?? Jen akorat nestihaj“sm15 Nevim kdo to byl..nedivl bych se kdyby nekdo z vedeni..

Milhouse
    Člen

Zdravíčko,

tak moje dojmy jsou vcelku totožné s příspěvky výše. Klub pěkný, ale ty bary… Celkem 4, v každym 3 „provozuschopní barmani“. To je celkem 12 „provozuschopných barmanů“ na 2000 lidí???? To je trošku málo ne?? No a když jsem koukal, že na jednom baru mají jenom jednu „provozuschopnou kasu“ to už bylo moc. „Provozuschopný barman“, který obsluhoval na druhé straně baru více času promrhal chozením sem a tam směr pokladna. Pak se neni čemu divit, že když jsem chtěl něco k pití tak jsem tam stál jako trouba asi 20 minut a nic. Ještě že vzduch v klubu byl dobrý, a to i přes všudypřítomné kouření nejen! cigaret.

Jinak šel jsem tam na PvD, takže z hudební stránky jsem byl nadmíru spokojen. V „dávné“ minulosti bych si šel určitě poslechnout i Buriana, ale nyní jsem to jeho současný „nemastný neslaný“ z velký části oželel (a dle komentářů jsem udělal dobře). Při nástupu PvD jsem stál ze strany stage, takže jsem na něj krásně viděl a užíval si tónů jeho setu. Po chvilce jsem se přesunul do kotle. Atmosféra si myslim byla dobrá a nemyslim si že to bylo tak špatný jako tady někdo píše (halovky jsou v tomhle ohledu daleko horší). Trochu mi vadilo, že jsem přes ty ledky úplně dobře neviděl na Paula a osvětlení přímo na něj se, jak jsme u něj zvyklí, nedočkáme. S tou komunikací s publikem to bylo trochu chladný a bohužel jsem se nedočkal jeho grimas a veselýho poskakování jako vždy:(. Ale nesouhlasim s tim, že ve čtyři ráno dohrál a vypadl. Ještě dobrých 20 minut se podepisoval, mluvil a fotil s lidma u stage, a to i přes to, že do něj ochranka pořád hučela.

V celku. Akce dobrá, atmosféra podle mýho taky ok, Paulův set našlapanej (pořád je u mě ale set n.1 z 26.5.2006 z bývalý T-Mobilky) a lidi taky fajn (např. jsem neviděl žádný typický exoty svlečený do půlky těla jako na halovkách 🙂 ). Do SaSaZu mě ale nikdo v blízké budoucnosti nedostane.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 280)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.