TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Pure s Erick Morillo – 20.3.2009, Sasazu

• Toto téma obsahuje celkem 63 odpovědí. Do diskuze (30 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 15 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 66)
  • Autor
    Euphon1c
    Člen

[quote nexxie]Euphon1c : nevim no, vsichni porad nadavate na UM pritom to sou jenom poradatele - jich ten klub nejni, natoz satny, oni zajisti djs, aparatuju, svetla a takovy veci... a kdyz majitel sasazu rekne, bar, satny, wc vsechno bude v poradku tak to s tim pak oni tezko neco zmuzou.. Meli byste bejt radi ze UM vubec neco takovyho porada tady..[/quote]

Šoumen, tohle dítě bude teda šoumen,
    kterej lidem padnout nedá,
    šoumen, kterej bude lidi z trablů zvedat…. sm15

nexxie
    Člen

Euphon1c : nevim no, vsichni porad nadavate na UM pritom to sou jenom poradatele – jich ten klub nejni, natoz satny, oni zajisti djs, aparatuju, svetla a takovy veci… a kdyz majitel sasazu rekne, bar, satny, wc vsechno bude v poradku tak to s tim pak oni tezko neco zmuzou.. Meli byste bejt radi ze UM vubec neco takovyho porada tady..

BoRo
    Člen

hmhm,s tim Yemi jsem byl formalne na stredni skole v jedne tride,dalkove,nikdy jsme se nevidelism15. Ale studoval jsem s nim))

GiGiDAGia
    Člen

Binary: Má to výhodu, my „podlidi“ si budeme připadat jako VIP 😉 i bez silikonů 😀

tak já mám za to že spíše přišli omrknou VIP klub v praze 🙂 jinak chodí hlavně do meccy a pak na letný ta diškoška..misch masch

Binary
    Člen

[url=http://www.super.cz/bulvar/kauzy/30860-dj-morillo-v-sasazu-prilakal-missky-i-znama-protekcni-ditka.html]LOL[/url]

Jak vidno, kvazicelebrity a zbohatlický smradi si oblíbili taneční akce pořádané UM. Už i mladej Topolánek tam chodí. lol sm13

Euphon1c
    Člen

To, co se tady doslýchám , bych smělě nazval jako katastrofa. Loupež za bíleho dne. Příde mi, že UM začíná stále a stále od začátku, nikdy se neponaučí z chyb.
    K těm šatnám, nedovedu si představit, že mi někdo šlape po bundě, nebo ještš huř, ze bych o svojí bundu přišel. To je na hromadnou žalobu pomalu.

Bohužel PvD v tom stejném klubu hrát bude, pochybuju že dojde k nějakým organizačním změnám, troufnu si říct, že to bude daleko horší, přeci jen PvD v klubu bude zážitek.

GiGiDAGia
    Člen

maximaxak13: Růžička i pro pány od UM na Valentýna byla lepší 😀

Amoondre
    Člen

Tak za sebe se mi to hudebně libilo, House moc nemusím a nevyhrát lístky tak bych tam nešel ale Eric mě příjemně překvapil a nejen mě, je jasný že tam občas byli nějaké hluší místa ale třeba jako- Delerium feat. Sarah McLachlan – Silence (Niels Van Gogh & Thomas Gold Remix) jsem fakt nečekal a čuměl jak puk sm5

organizace : tak je to nový klub a každý má na začátku nějaké mouchy, spousta lidí to vyřešila tak že si dalo bundy do auta, člověk dostal razítko a tam a zpatky ho pouštěli bezproblémů, já čekal ve frontě jak do clubu tak na šatnu ale nějak jsem to čekal, obsluha mi přišla v pohodě nápor lidí byl velký, na konci jsem šel 10 min dříve než končil Eric a bundu jsme měl za 15 min, spíš jí tam déle hledali než čekání na předání lístku obsluze, ale kdo je rozumní a byl někdy na nějaké akci která se pořádá poprvé v new prostotech tak s tím musel počítat – O2 Arena by mohla povídat 🙂

club : tak ten se mi libí moc, jasně někdo říká snobárna ale tak když je něco nového tak snad by to mělo i hezky vypadat aby se tam člověk citíl dobře, no nějaké doupě to nenísm5 jinak místa hafo ale Dyk to prověří důkladněji, uvidíme jak vymyslí stage protože by se měla pohybovat nad hlavou lidí a to si myslím že by bylo hodně cool, záchody super, fronty byli jen u kabinek sm5 je mi divný proč tam ty kluci chodili po dvou a v ruce měli nějaký pytlíček sm15 no nic tak asi se chtěli pořádně bavitsm11 jinak super performace na kostkách, na fotkách uvidíte ale myslím že si kluci přišli na své, jelikož to tam vypadalo jak na soutěži miss sm5
    no občas tam byli nějací vyfetla ale nemužem se divit když UM udělalo akci 1+1sm0

Celkově jsem byl hudebně spokojen – to jak Eric komunikuje s publikem by mohl závidět i Menno, fakt borec a růžička pro přítelkyni při odchodu taky potěšila, nemluvě o vynikajícím jidle co během večera rozdávali hostesky sm3 vím že na takových akcí moc lidí hladovích nenísm3 see ya Paul Van Dyk sm11

GiGiDAGia
    Člen

Musím si posílit ego a svoji (možnou) cestu do Karviné 😀 >>> Prostě nakonec Emotion a WWS se Schossowem nebudou tak hvezdne akce, ale lepe zvladnute 😉

Zavery jsou predcasne, ale rikat, ze za to muze UM je blbost – jak to vypadalo v Mecce na Tocadiscovi ?! Vse normalne fungovalo jako by tam UM nebyla 😉

2Sexy
    Člen

[quote Amoondre][quote Hustey]meli tam alespon kvalitni drogy? 😀

edit: kazdopadne zatracovat cely podnik kvuli jedne party je imho nesmysl.[/quote]Zatracovat to urcite ne, ale prvni dojem je rozhodujici. Ja se necham prekvapit co prinese Dyk. Treba se pouci a opravdu to vychytaj a vsichni budou nadmiru spokojeni[/quote]

Presne, vem si, ze tam sel nakej clovek, co videl plakát s Morillem na sloupu, poslechl si naky veci na youtubu a rozhodl se, ze pujde na svoji prvni party.. Myslim, ze moc nadsenej nebyl co jsem cetl z dojmů. Dyka vynecham a do Schulze to tam snad daj do poradku 🙂

Amoondre
    Člen

[quote Hustey]meli tam alespon kvalitni drogy? 😀

edit: kazdopadne zatracovat cely podnik kvuli jedne party je imho nesmysl.[/quote]Zatracovat to urcite ne, ale prvni dojem je rozhodujici. Ja se necham prekvapit co prinese Dyk. Treba se pouci a opravdu to vychytaj a vsichni budou nadmiru spokojeni

Hustey
    Člen

meli tam alespon kvalitni drogy? 😀

edit: kazdopadne zatracovat cely podnik kvuli jedne party je imho nesmysl.

Voky
    Člen

tyvoe, tak po takovymhle hodnocení se mi už asi lupenu na PVD nepodaří zbavitsm10 kurnik

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 66)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.