Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Pure s Erick Morillo – 20.3.2009, Sasazu
- Toto téma obsahuje celkem 63 odpovědí. Do diskuze (30 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Karel a poslední změna proběhla před 16 roky a 1 měsícem.
-
AutorPříspěvky
-
11. 3. 2009 v 10:42 #119682
Anonymní uživatel
HostPodle me tvori dost velke braky aby na to nekdo vubec chodil.
11. 3. 2009 v 1:12 #119666nexxie
ČlenNewman : +2 sm3 .. nema cenu se o tom dohadovat.. proste kdyby Morillo udelal loni nejakou produkci a nebo spis kdyby udelal remix na i like to move it nebo na infinity s tim ze by to mozna i jednou nechali zahrat na ocku, tak by tu v cr o nej zajem byl.. tecka 🙂 hold takovejch fajnsmekru co ho znaj a maj radi a sou ochotni dat 750 za vstup tu nejni ocividne dostatek..
11. 3. 2009 v 0:54 #119665prochi
ČlenNewman : +1sm15sm15
11. 3. 2009 v 0:28 #119661Newman
ČlenHustey: všichni přece ví, že Garnier vyrábí kosmetiku sm15
10. 3. 2009 v 23:21 #119651Hustey
Členmilan jezisi, tvrdit ze Laurent Garnier je house, to je teda hlaska – to snad nemuze rict ani prumerny znalec EDM.
10. 3. 2009 v 23:03 #119650pokoko
ČlenVšichni co říkáte že house je v pozadí tak si dojedte do ostravy a tady se hraje jenom housesm15 V Ostravě jn tak trance neuslyšíš majklhauske
10. 3. 2009 v 22:36 #119643majklhauske
Členmilan … já nevím víš dke žiješ ? ty akce nekdo musí zaplatit kolik lidí chodí na partyes? a jak jsou ty partyes plný ? ješte aby se to melnilo mezi další ..
10. 3. 2009 v 22:36 #119642Nulda
Účastníkno už jsem to tu někde psal, dost to zku*vili Burianem, místo něj tam bejt kdokoliv jinej samozřejmě ne rezident co tam bude smrdět pořád tak je úspěch myslím větší
10. 3. 2009 v 22:32 #119640milan
ČlenLidi já vám nevím, ale klub který se na webech s taneční muzikou prezentuje jako nejmodernější ve střední evropě a vůbec nemají svoje www stránky?Nebo jsem je aspoň nikde nenašel. Klub, kterej chce získat věhlas jako nejlepší by o sobě měl dát především vědět na svých domovských stránkách. Udělat partylist atd a ne vše rozeslat jako tiskovku servrům.
btw morillo. Morillo je hvězda, ale já jako fanoušek house music, pokud si mám vybrat mezi Morillem a Garnierem, volím Garniera. UM mají prostě smůlu, že do čr zavítá ještě větší house hvězda než je Morillo cca o týden později. Mě se nechce trmácet do prahy kvůli Morillovi a radši si zajedu na Dyka do Bratislavy. House si pak vychutnám v live koncertu od Garniera.
Majklhauske – tady nejde o to, že house není populární. House populární je, až až, ale nikdo sem prostě house jména nedováží. Kdyby se dovezlo víc jmen z tohoto stylu (nemluvím o Guettovi atp), tak by lidi chodili. Já jsem rád za každou nekomerční house akci, Audio whores loni na flédě můžou jít všem ostatním promotérům příkladem.
Já osobně bych třeba uvítal i nějakou handz up party s projekty jako Cascada atd. Pokud by u nás byla akce, kde by bylo třeba 3-5 projektů tohoto stylu, neváhám a jdu. Pokud doveze někdo Cascadu do Budějovic, tak jenom kvůli tomu tam nepojedu. To samé platí i s tím Morillem. K němu by to chtělo ještě jedno známnější house jméno (známnější myslím široké veřejnosti – z komerčních rádií).
10. 3. 2009 v 15:52 #119563BoRo
ČlenUM by mela to vzit z jineho konce a vyuzit bezva treku „I like to move it“)) Bude plnej dumsm15
10. 3. 2009 v 15:41 #119560ondrab
Člen[quote majklhauske]btw morillo je stejná hvezda jako PVD vaeth hawtin cox tiesto[/quote]
v tom s tebou naprosto souhlasi, nicmene u nas to tak neplati…lidi jej proste neznaj, protoze tu snad ani jeste nebyl?..to nevim, nechcu kecat…ale aspon tu nebyl v poslednich x letech, takze pro potencionalni navstevniky, kteri by meli zaplnit klub(a tito lide se opravdu neorientuji v EDM) je to neprosto neznamy a nicnerikajici jmeno..tak to proste je..
10. 3. 2009 v 15:37 #119558nexxie
Členmajklhauske : jakej muj problem? ja s morillem zadnej problem nemam..
myslim ze sem prumernej hudebni fanousek..sice ne v house sfere ale kdyz se podivam na jeho produkci
tak posledni roky ten chlap skoro nic nevydal takze nejni moc sanci na nej nekde na netu narazit..
a ze je to stejna hvezda jako pvd, testo nebo cox je klidne mozny… legenda je to urcite10. 3. 2009 v 15:19 #119557majklhauske
Členbtw morillo je stejná hvezda jako PVD vaeth hawtin cox tiesto
10. 3. 2009 v 15:18 #119556majklhauske
Člennexxi to je tvůj problém .. průmerný hudební fanoušek co se zajímá o hudbu celkem a nechodí jako slepá ovce porad za jedním djje ho zná a aví o co jde.. bohužel house v našich končinách nedosahuje upsechů trance který momentálne utlačil všechyn ostatní styly v cz snad až na drumec kterej se tu taky težce rozjel v poslední době..
10. 3. 2009 v 14:44 #119549nexxie
Člento uz sme tady resili davno ze morilla zna v cr kazdej desetitisicej clovek.. a ani to mozna ne
takze dat 750 za nekoho koho vlastne skoro nikdo ani nezna nebude to pravy orechovy.. podle me
bude spis priorita ze to asi bude prvni akce v sasazu takze tam mozna bude tuna celebrit a spousta
lidi co se dou podivat na klub nez na neznamyho morilla.. ale mozna se pletu -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.