Toto téma obsahuje celkem 158 odpovědí. Do diskuze (59 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel dance-event a poslední změna proběhla před 16 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 168)
Aha, ono je to fakt ve stejný den jako Emotionsm17 Vypadá to, že nebudu ani na jedné Pure, protože na Armina lístek nemám, 15 kil za něj nedám (možná tak před třemi lety, dneska už ne) a ti další dva DJové mi stylově výrazně nesedí…
Nevím co je na tom pravdy, ale někde jsem se dočetl že na 3 má být Eric Morillo a mělo by to být v nějakém novém klubu. Co jsem našel na netu: – SaSaZu klub by měl mít kapacitu 1000 lidí, bude spolupracovat se zahraničními kluby, hostit známé DJs a chce se stát místem srovnatelným s těmi nejlepšími kluby v Evropě.
Ale nějak jim ještě nefungujou stránky http://www.sasazu.com
majkl: aha, tak to pak jo sm3
no a teda k topicu: Armin nejdu, Tokáč nejdu, 3. Pure – řekněte kdo tam je sm2 (ale za podobný prachy asi taky nejdu sm15)
hlavne neni trosku blbost ze je v prodeji 700ks zakladnich vstupenek? tolik lidi se prece do Meccy nikdy vlezt nemuze. uz na We Love Markus Schulz bylo myslim 500 lidi a nedalo se skoro hybat.