Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Pure – Tocadisco 13. února v Praze
- Toto téma obsahuje celkem 158 odpovědí. Do diskuze (59 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
dance-event a poslední změna proběhla před 16 roky.
-
AutorPříspěvky
-
14. 2. 2009 v 23:27 #117233
DjDkD@ve
ČlenBinary:
Toho pana jsem si vedle te slecny ani nevsiml (natoz jeho trika) sm15
Ale ona ma opravdu pekny oblecek sm2
14. 2. 2009 v 22:50 #117232Binary
ČlenTen pán má zajimavý tričko.
14. 2. 2009 v 22:48 #1172302Sexy
ČlenWOW sm2
[img]http://upload.rostworld.cz/images/h0oizi2g2xnnq8kh0fu.jpg[/img]
14. 2. 2009 v 22:45 #117229DjDkD@ve
ČlenMatne si vzpominam, ze TD mel nejakou babu (uz si ji nevybavuju) na stagei i na Sensation v Amstru.
14. 2. 2009 v 22:32 #117225Johnny-Escappe
Členn0lf and nexxie : jeho přítelkyně.. vozí ji snad všude po světě 😀 možná je to přehnaný, ale mně se tohle jednání zamlouvá, originální, zajímavý 🙂
14. 2. 2009 v 21:45 #117219nexxie
Členn0lf : nebyla to ta slecna co s nim byla na stagi i na prague sessions v zari? jeste sem nevidel fotky tak jen hadam 🙂
14. 2. 2009 v 21:00 #117214Anonymní uživatel
Hostburiana jsem bohuzel nestih celeho. set tocadisca se mi docela libil atmosfera byla dobra.. i slozeni lidi bylo uplne jine nez na pure s arminem, minimalne samponu a nevsiml jsem, ze by nekdo sundal tricko 🙂
jinak, muze mi nekdo vysvetlit. co mela znamenat ta slecna, ktera stala cely set vedle tocadica? chvilema se ji TC venoval vic nez hrani, coz mi prislo trochu trapny.
14. 2. 2009 v 17:22 #117194GiGiDAGia
ČlenZooropa: :-((((( … když mě to tak bavilo ! (z dálky Vás oba zdravím 😉
Mě akce dostala, dost lidí, ale pořád tak nějak akorát, abych se mohl pohybovat. Cena vstupu byla zlá a Mecca je zlá 🙂 ale ten novej „sound“ byl strašnej, byl hlasitější, ale snad to říkám dobře ty výšky hlavně u efektů … FUJ, moje levé ucho je mimo …
Tocadisco mě bavil, asi až moc, protože přišla otázka, jestli neprodávám „extázy“, já s úsměvem na tváři (pan Burian mě nerozměje) a lehce „naspeedovaným“ pohybem při „The People“ asi vypadám opravdu divně 😀 Večer mě prostě rozsekal tenhle track a divil jsme se, že většina lidí se „zastavila“ při tomto tracku. Nesquick to potom celkem držel, ale lidi to zabalili, my s Danem jsme to zabalili v 5:10 z určitých „technických“ problémů 🙁 . No a jako alergik jsme dostal od slečny růži s lístečkem PURE. Pan Burian mě sice „zaujal Chakalakou a ještě něčím :-D, ale to užásné používání efektů bylo nechutné a nevhodné, to mě prostě hrozně štvalo, nesedělo to, kroutil s tím kdy se mu zachtělo.
Plusy: set Tocadisca, lidi v poho, „vojanda“ + „slečna z TV“, Dan, Petr + mezi lidmi jedna silikonová „modelka“ (to zvedlo prestiž téhle akce :-DDD), Lunar Blaze v popředí a známá tvář pan Pánek a Zooropa team (moc známých tváří prostě nebylo…) a fajn záchody 😉
Mínusy: Cena lístku, ale nelituju toho (bavilo mě to), zvuk, divný výrazy obsluhy (ale Danovi pomohli a slušně), efekty v podání pana Buriana.
14. 2. 2009 v 13:30 #117172DjDkD@ve
Člento zooropa:
Uplne te chapu, ja Meccu taky nemam rad, proto tam uz nechodim (dokonce ani M.I.K.E. me tam nedostal!!!) a pevne doufam, ze PvDho tam nesoupnou, to bych chtel taky prachy zpatky………
14. 2. 2009 v 12:54 #117169zooropa
ČlenVzdycky se tomu musim trosku smat jak ve forech po party lidi remcaj na kdeco, ale dneska to budu ja sm3
Tocadisco vcera byl STRASNEEEEEJ. Boze muj ja jsem sel asi do jinejch dveri nebo co. Co to melo bejt jako. Asi sem tam byl s Vercou jedinej kdo se nudil, ale bylo to proste hroznyyyy.
Mecca – ten klub je fakt prisernej. Ceny – to kazdej zna, to se vi, ale proste kdyz dam takovyhle prachy za listek, tak cekam ze se ke me budou chovat jako k zakaznikovi, a ne ze vsude kam se podivam
sou nepratelsky xichty – Sekuritaci, Satnari, no proste hruza. Jako fakt sorry ze vam davam svoje penize a chci se za ne bavitMichala uz sem neslysel, protoze umele vytvorena fronta aby Tocadisco videl ze je o nej zajem nas a vsechny ostatni nesmyslne zdrzovala venku na mrazu. To jsem se jeste dozvedel ze tohle je v Mecce bezny – no tak to dete do hajzlu teda.
Velka skoda ze sem ho neslysel, protoze by to pro me asi bylo tisickrat lepsi nez to co zahral pan disco. Par tracku se mi libilo, ale ze 3hodin asi jen 4-5. Zbytek nekutecna ztrata casu. Fuj, sem nasranej.Jestli u PvD nestihnou dodelat ty prostory a presunou to do Meccy, tak chci vratit penize. Jeste ze sem tam nebyl na tom Tiestovi tehda. To bych asi taky silel.
13. 2. 2009 v 18:40 #117123GiGiDAGia
Členn0lf: Bude nás hodně 😀 (a Tocadisco hrál na PvD ;-)) a navíc si ještě ušetřil na vstupu 😀
Yarosslove: Mecca si myslím to má běžně dobře ošetřené, pokud po nich UM nechce nějaké speciální požadavky, tak věřím, že to bude OK, ale za šatnu se v Mecce normálně platí navíc.
12. 2. 2009 v 23:59 #117061Anonymní uživatel
Hosttak kdo jde ? 🙂
ja nakonec jdu… listek jsem sehnal za 500 a Buriana mam docela rad a Tocadisca jsem slysel jen TM5, kde hral docela povedene12. 2. 2009 v 20:28 #117025Hustey
Členv dobach Exploration of Space bych za ne nedal ani tech padesat kacek : D
12. 2. 2009 v 20:03 #117019Anonymní uživatel
HostCosmici byly dokonce v karlovkach za 50 korun 😉
11. 2. 2009 v 15:40 #116874Yarosslove
Člen2 Gigidagia: psal sem max. 500, ptže sice je to o jen o něco míň, ale za ty jména pokud by tam nebyl jen jeden z výše jmenovaných bo nebyl doplněn někým zajímavým, bych to dal, za TD nene,
…ale ako dost podstatný pro mě je, aby tam bylo vše včetně hajzlů, šaten dobře zajištěno a ty přecpaný kapacity mi fakt jen kazej akci, že bych kolikrát nejradši vypadsm17…jenže to jsou jen pohádky, vždy se najde nějaká chybka, ať opatřená „nepčlivostí“ bo naopak „puntičkářstvím“ ňákýho z návštěvníků…ta optimální kapacita by se ale jednoznačně bez kompromisu měla dodržovat…ale rejže je hold rejžesm17 -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.