Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Pure – Tocadisco 13. února v Praze
- Toto téma obsahuje celkem 158 odpovědí. Do diskuze (59 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
dance-event a poslední změna proběhla před 16 roky.
-
AutorPříspěvky
-
12. 12. 2008 v 19:37 #109549
andre
Členzačínám být alergický na lidi, kterým se furt něco nelíbí sm17
12. 12. 2008 v 19:36 #109548Nulda
Účastník[quote Hustey]co se tyce toho Buriana - fakt se mi on jako rezident nelibi, jednak je jeho dj projev hodne nudny a bez energie a take uz mam na nej docela alergii, celou tuto svou UM karieru postavil prave na marketingu kolem PvD a ne na svych kvalitach coz me osobne treba vadi : /[/quote]
+1
12. 12. 2008 v 19:28 #109547deivis
ČlenEric Morillo je největší masakr. Ani ne tak čím hraje, ale tím že to je defakto nezabookovatelný DJ. Hraje na těch nejprestižnějších a nejekluzivnějších akcích. Booking má plný skoro rok dopředu. V Čr ještě nehrál a pokud ano je to mooooc dávno. Mít v klubu Morilla znamená být někdo a ta akce stoupne tak na ceně, že si defakto můžete poté dovolit koho chcete.
Osobně i když mě Tocadisco nic v klubu neříká tak Morilla budu hodně zvažovat, protože toto je prostě natolik exkluzivní jméno, že bych ho také už mohl slyšet naposledy..Binary – Joonas Hahmo tu byl nedávno. To jsi asi hodně zaspal..
12. 12. 2008 v 19:19 #109544JAG
ČlenZa PVD těch 750.- do klubu dám. Ale to že je burian rezident fak nepochopim, a to že bude na každí Pure je fak ……. sm17
12. 12. 2008 v 18:59 #109541mareno
Člen[quote Hustey]co se tyce toho Buriana - fakt se mi on jako rezident nelibi, jednak je jeho dj projev hodne nudny a bez energie a take uz mam na nej docela alergii, celou tuto svou UM karieru postavil prave na marketingu kolem PvD a ne na svych kvalitach coz me osobne treba vadi : /[/quote]
Burian rezident PURE sm17 asi dal UM nákou množstevní slevu. Tohohle člověka jsem slyšel nesčetněkrát, ale nikdy mě svým stylem nepřesvědčil a už asi ani nikdy nepřesvědčí, ani nepřekvapí. E. Morillo – věřím, že pro některý lidi zajímavý. PVD – tak ten už má vyprodáno v tuhle chvíli.
No, uvidíme, kam to bude spět – do kytek bych to zatím neposílal. Objektivní rekapitulace bude možná tak za rok.
Mě by třeba zajímal Paul Webster.12. 12. 2008 v 18:56 #109540Anonymní uživatel
Neaktivníbinary: um vozí velký jména, tohle sou jména tak pro radost z vlastní kapsy..
12. 12. 2008 v 18:54 #109539Binary
ČlenNeříkám, že svět se točí kolem trancu, uvítal bych někoho, kdo hraje melodickej progressive á la John Huijbers, In Progress, Joonas Hahmo, Alex Kunnari apod. Nebo Anhken kterej je víc do electra nebo někoho z Flashoveru jako je Rafael Frost…
Mi připadá, že všude se hraje buď čistej house nebo uplift a techtrance.
To, že vybrali tak velkej klub, tak je jasný, že chtěj rejžovat a budou vozit samý celebrity. Osobně bych uvítal, kdyby se obnovil Mind, to byla nej party.
Ale to už je fakt mimo, takže končim.12. 12. 2008 v 18:51 #109538kameja
Člennejdu,ale bylo by to stylovy oslaveni 19tin
12. 12. 2008 v 18:45 #109537Hustey
Členco se tyce toho Buriana – fakt se mi on jako rezident nelibi, jednak je jeho dj projev hodne nudny a bez energie a take uz mam na nej docela alergii, celou tuto svou UM karieru postavil prave na marketingu kolem PvD a ne na svych kvalitach coz me osobne treba vadi : /
12. 12. 2008 v 18:36 #109536majklhauske
Členbinary jenom než vám stopnu ten offtopic co je podle tebe invence do klubu pro 1000 lidí..! jedno jméno.. protože zatím to vypadá že burian bude předjezdec a pak budou ostatní hrát zbytek což teda ale u morilla zrovna nevím tam to asi nebude k zaplacení
jo a jinak svet se netočí kolem trancu.. 😉
12. 12. 2008 v 18:34 #109535Hustey
ČlenBinary: ano, ale ne house v podani takovych hvezd jako Morillo nebo Tocadisco, nerikam treba ze to moje krevni skupina, ale rekl bych ze to v CR chybi tyto klubove akce. vzdyt nikdo jiny nema moznosti dotahnout tyto jmena do kluboveho prostredi.
MIKE: jo Axwell ma v klubu dost silene sety, Kleinenberg take 🙂
12. 12. 2008 v 18:32 #109534M.i.k.e
Členjá osobně a už sem to tu někde psal bych nejvíc uvítal 2 jména a to Axwell a Sander Kleinenberg a možná ještě Eddie Halliwell…pak ať si vozej koho chtěj…a ten PVD je fajn…v klubu by to zase mohlo bejt něco jinýho…ačkoliv už teď se dá předpokládat,že tam nebude k hnutí…
12. 12. 2008 v 18:30 #109533Binary
ČlenHustey: House se hraje v kdejaký putyce… Spíš jsem čekal víc invence a ne, že budou vozit takhle profláknutý jména.. ale mně je to ve finále jedno, aspoň ušetřim.
EDIT: jako rezidenta Pure by mohli udělat Buráka sm15
12. 12. 2008 v 18:24 #109532Newman
ČlenDick bude na čtyřce? Tak opravuju včerejší výrok o počtu Pure, kterých se nezúčastním, a přidávám další. Ale tak hlavně, že to sype UM i překupníkům sm2
12. 12. 2008 v 18:21 #109531Hustey
ČlenBinary: to je teda pristup, co neni trance je spatne. kde to jsme.
podle me je dobre ze to takto smeruje, dneska je velmi dulezita rozmanitost a ruznorodost : )
navic treba PvD urcite zahraje jinak nez v hale, takze na jeho privezeni nevidim nic spatneho.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.