TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse PVD – 20.9. 2008 – O2 arena

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 321)
  • Autor
    Gizmo
    Člen

2 honzátos jsem na tom stejne

Creams
    Člen

Tak dnes se tam ukážu a snad né jen já, ale aim a martinek, michal se hecnou snad taky sm13

Anonymní uživatel
    Host

Tak dnes to vipukne. som prisiel az zo Slovenska preiel som cca 800 km kvoli tomu takze dufam ze nebudem lutovat.

deivis
    Člen

Hustey [sz] – super poznáš mě ? 🙂

honzátos
    Člen

Taky se ukážu pokud ještě nikde seženu lupensm3

Hustey
    Člen

dneska jako warmup Elektra na Flede tak doufam ze to nebude moc divoke at je zitra dost sil : )

kreeki
    Člen

Tak pánové, zítra touto dobou .. sm4

iamek
    Člen

Kdo se me ujme uz v ostrave ? 😀

deivis
    Člen

nexxie [sz] – znám spoustu lidí co užívají drogy na akcích..

znám spoustu lidí o kterých to ani netušíte.. proste kdo nezkusí nemůže tvrdit jak něco zná… asi tak..

obecně ale nejlepší je pár panáků Havany a poté cola a je to super 🙂

Sq4Raa
    Člen

Záleží na tom, o kterých drogách se bavíme, co je ten člověk zač a jak často je užívá. Obecně ale mohu říct, že znám spoustu úplně normálních uživatelů drog. A proč by ne, takový alkohol je na pomezí měkkých a tvrdých drog, a podívej, jak je oblíbený. sm4

nexxie
    Člen

Sq4Raa : sorry ale neznam zadnyho uzivatele drog kterej by byl normalni clovek.. driv nebo pozdeji se ta osoba zmeni (vetsinou k horsimu)..

Partygirl
    Člen

helman: nevim to uz je davno v Karlovkach.. nechala sem piti bez dozoru.. nastesti to bylo jen chvilkovy.. ale od ty doby sem sklenicku/flasku nespustila z ruky uz par let..

Skvara: vsak ja ti to neberu at si kazdej dela co uzna za vhodny

Sq4Raa
    Člen

[quote=Partygirl]vidis ja tu moznost mam,ale k zivotu to absolutne nepotrebuju a bavim se az az .. vec nazoru nehodlam se dohadovat[/quote]

Respekt, tohle už je každýho osobní věc. Jen jsem chtěl vyvrátit to, že někteří se bez drog bavit neumí. Já věřím, že umí, akorát je pro ně to s drogami lepší. Logicky sm3

Anonymní uživatel
    Neaktivní

partygirl: tak ono asi zase záleží kde se ti to stalo, resp kdo to byl.. spíš si myslim, že ses stala obětí nějakýho pokusu novýho kousku, i to se imho děje (z doslechu nejsi první, komu se tohle stalo)

Vojtass
    Člen

Hellman: já se obětuju sm13

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 321)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.