TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse PVD – 20.9. 2008 – O2 arena

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 321)
  • Autor
    Partygirl
    Člen

helman: no to bych radsi neriskovala to uz se mi zrejme jednou stalo a pak to se mnou seklo takze od ty doby piti nepoustim z rukysm18

Anonymní uživatel
    Neaktivní

takže kdo to dá partygirl do pití? sm15
    „joke“

Nulda
    Účastník

[quote Sq4Raa]Prostě je bere, protože tu je ta možnost.[/quote]

sm15 ale no tak

Partygirl
    Člen

Skvara: vidis ja tu moznost mam,ale k zivotu to absolutne nepotrebuju a bavim se az az .. vec nazoru nehodlam se dohadovat

Sq4Raa
    Člen

Hustey: Nene, zanevřel jsem na halovky…

[quote-0=Partygirl]co se fetaku tyce,na lidi ktery se nedokazou bavit na party bez chemickej sr*cek mam svuj nazor a je mi opravdu lito,ze drogy nekdo potrebuje k zivotu[/quote-0]

To, že někdo bere drogy, nemusí nutně znamenat, že se na párty nedokáže bavit bez nich. A stejně tak pokud není člověk na drogách závislej, tak je k životu nepotřebuje. Prostě je bere, protože tu je ta možnost.

Partygirl
    Člen

Skvara: jestli me chces nastvat tak to se ti nepovede sm15 PVD pro me patril a bude patrit mezi ty nej a jestli neco bere nebo nebere je ciste jeho vec ja to nevim tudiz nemuzu soudit muzu se jen domnivat a nejaka domnenka urcite nezapricini to jestli na nej pudu nebo ne… budu na nej chodit porad.. co se fetaku tyce,na lidi ktery se nedokazou bavit na party bez chemickej sr*cek mam svuj nazor a je mi opravdu lito,ze drogy nekdo potrebuje k zivotu

Hustey
    Člen

Sq4Raa: kdyz uz jsme u toho – jdes v sobotu taky? : )

iamek
    Člen

V kolik vyjizdite ostravaci ? 🙂 … A jedete druhou nebo prvni tridou ?

Sq4Raa
    Člen

Koukám, že ten dogmatismus se snad dědí…

[quote-0=nexxie]Paulovi je skoro 37 let, ma manzelku, deti… pracuje pro charitu, je vyslancem cervenyho krize… sorry ale tohle rozhodne nejni clovek kterej by byl zavislej na nejakejch omamnejch latkach..[/quote-0]

Jasně. Mafie vydělává jen na svobodných a bezdětných ubožácích . Myslel jsem, že alespoň pro dnešní mladou generaci není ,uživatel drog‘ (abychom se vyhnuli abstraktnímu feťákovi) pouze člověk, který se válí se vlastní špíně. Evidentně však tato domněnka stále přetrvává.

[quote-1=Partygirl]no zajimavy je,ze nejvetsi kecy o tom,ze PVD na necem jede tu maj lidi,ktery neco polykaj..[/quote-1]

To mi nepřijde ani tak zajímavý, jako spíš logický. Ti lidé v tom nespatřují žádnou špatnost, a proto je jim šumafuk, co do sebe Paul láduje (jestli vůbec). Ty si to ale vůbec nepřipouštíš, protože pak by u tebe klesl a třeba bys pak na něj ani nešla.

V takovém případě máš štěstí, že nevychází nějaký žebříček ,,Djs, kteří berou“. To bys totiž musela přesedlat na country.

Partygirl
    Člen

no my urco nejdem ja razim az tak na 11 abych mela do 6 dost sil sm4

Madaros
    Člen

burák neburák.. já se ptal na nějakej srázek předtim,pokecat v hospodě u pívečka, co ??

Nulda
    Účastník

sm15 asi tak

Vojtass
    Člen

sm15

Partygirl
    Člen

no zajimavy je,ze nejvetsi kecy o tom,ze PVD na necem jede tu maj lidi,ktery neco polykaj.. sm15 to mam nejradsi..

Madaros: Burian ne jakej asi Burak znas jinyho? sm0

Madaros
    Člen

amigo: pro spoutu lidi je to ožehavá věc,osobně nevim proč, protože se drogy stávaj součástí „normálního“ života a sou vidět všude a na mejdanech se o tom snad ani nemusíme bavit.. Jde jen o to,jestli se jedinec rozhodne pro nebo proti, nejaký žvatlání o tom je zbytečný..

Partygirl: jakej burák, kde ?? 😛

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 321)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.