TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse PVD – 20.9. 2008 – O2 arena

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 321)
  • Autor
    Euphon1c
    Člen

ja bych tyhle ty reklamni „kecy“ nebral vubec vazne, 2x tak nahlas to hrat nebude a ani nemuze, 20 tisic usi si UM na svedomi nevemou 🙂
    jinak ja bych uvital trochu čistčí vejsky preci jenom damsky vokaly bejvaj obcas dost nesrozumitelny

nexxie
    Člen

jestli si dobre vzpominam tak na tm loni psali ze bude aparatura s vykonem 250kW (stejne jako pri sensationu).. tak nevim jesli tech 180 bude 2x vykonejch

Josh
    Člen

Warm-up dj bude Tiesto:D

Hanny
    Člen

Majklhauske: v tom pripade odpovidej ale na ICQ. A nerikej zas, ze jsem ti nepsala 😀 Sakra

tak jako když nebude komu ho dát tak já si ho vezmu .. sám ho ješte nemám a vetšina prodejců po netu byla bud odevšad jen ne z prahy a nebo si jejich ceny řikají o pest….

Hanny
    Člen

Je tu ještě někdo, kdo nemá lístek a jde ?
    Kámoška mi onemocněla a jeden mi tu zbyl. :-////

mike_h
    Člen

beztak jsou to jen reklamni kecy 😉

Newman
    Člen

Já si akorát myslím, že je zbytečné posilovat zvukovou aparaturu, když byl její výkon dostatečný i dřív.

mike_h
    Člen

a myslite, ze 2x silensji zvuk automaticky znamena, ze budou hrat 2x hlasitejc?:)

Newman
    Člen

S tím zvukem si dělají srandu, ne? Už po poslední Transmission mi pískalo v uších a přišlo mi to zbytečně nahlas. No naštěstí nejedu sm3

Dexx
    Člen

Jestli tam má být 2x silnější zvuk než na poslední Transmission, tak bohudíky, že tam nebudu. Jako nechápu kam ten výkon chtějí hnát. Za chvíli aby po akcích vypravovali autobusy ne na afterparty, ale přímo na ušní.

nexxie
    Člen

omg..

„Naprosto výjimečný pak bude tentokrát zvukový aparát o celkovém výkonu 180 kW, který bude pro srovnání téměř jednou tak silnější než na minulé Transmission“

uz loni na tm mi ten zvuk drtil plice.. se mame na co tesit 🙂

Hustey
    Člen

tak ja tam dorazim tak na pul desatou, pochybuju ze to tam warm-up dj bude nejak zhavit : )

Dolikus1
    Člen

tak koukám,že Pavlík bude mít nakoce 2,5 hodinovej set a 1,5 live vystoupenísm3

jinak,přiznejte se,kdo z Vás bude jako warm up dj?sm0

Tecko
    Člen

Tak na http://www.poslouchej.net uz je casovy line-up + prakticke info ctete [url=http://www.poslouchej.net/8277-Casovy-line-up-na-Prague-Sessions-2008.html]zde[/url]

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 321)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.