TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Qlimax 2007

• Toto téma obsahuje celkem 196 odpovědí. Do diskuze (27 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel ics a poslední změna proběhla před 17 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 200)
  • Autor
    Starf
    Člen

koukam, ze spokojenost, takze asi nechavam na ucte penize stranou na In Qontrol :´-))

dance-girl
    Člen

Bomba, super, mazec!!!!!!!!!!!! :-P:-P:-P Prostě něco neuvěřitelnýho….:-D Bohužel i tady se našlo pár (z 99,9% subjektivních) negativ, ale jinak celá akce dopadla dle očekávání na výbornou 🙂

klady:
    – celá hudební produkce od Fausta až po Neophyta, ať už se hrál hardtrance, jump, hardstyle nebo hardcore, bylo to skvěle našláplý a lidi pařili 🙂
    – úžasný efekty, světla, stage, intra & příběh a podobný věci…
    – moc pěknej prostor
    – vesměs ohleduplný lidi, který věděli, na co jdou
    – kromě čekání před začátkem party následně rychlej a bezproblémovej vstup do haly, kontroly adekvátní
    – skříňky na zálohu, kam si člověk mohl uložit co chtěl (tzn i jídlo a pití)
    – doprava za arnhemskýho nádraží shuttle busama za 3 eura
    – I Will Have The Power úplně na závěr…:-P bylo fakt vidět, jak Holanďani hardcore žerou, jak to všichni znaj, a i cestou zpátky si to lidi pouštěli v buse a přidávali se s hlasovým doprovodem
    – organizace zvládnutá na 1*****, fakt poklona Q-Dance
    – spolupařící Atronoss (zdravim! :´-)) )
    – pohodlný, rychlý a každejch 20 minut jezdící holandský vlaky… (dobře se v nich po akci spalo :oD)

zápory:
    – 16 hodin dlouhá cesta busem :_)
    – spousta lidí, takže v davu se pařit moc nedalo…
    – jak už psal Škvára, když se chtěl jít člověk najíst, na záchod, koupit nějakej merchandising, zmeškal značnou část setu (a u toho shopu bylo čekání fakt dlouhý….)
    – neslyšela jsem Fother Mucker -((-((-(( ( z výše uvedených důvodů a taky proto, že ve VIP zóně hráli nějaký nevimco, a nebylo přes to slyšet, co hraje v hale)
    – nedostatek fyzických sil
    – Mekáč :_) aneb problém, kde se v 9:00 ráno v Amstru najíst

Sq4Raa
    Člen

….a nezkolabovat :oD

Hustey
    Člen

„Fakt jsem si nepřál nic jinýho, než nechtít 9 hodin jíst, pít, mít kolem sebe prostor a vydržet pařit…“

jako by mi to neco pripominalo 😀

Sq4Raa
    Člen

No, sice jsem to psal já, ale jak tak koukám na Anču, daleko od pravdy jsem nebyl :´-))

A orientační tracklist Showtek: je zde
    (hráli výborně)

Mezitím by se našlo pár iDs + posledních cca 5 tracků mi dost splývalo, ale myslím, že to byly věci z alba. A taky už jsem měl žízeň :oD. Problém je, že jedno pití znamená třeba i 30 minut a já takhle zmeškal většinu ze setu Headhunterz -((.

A dojmy budou klasicky v reportu, už teď ale můžu říct, že to byla jednoznačně nejlepší párty, co jsem zažil. Všichni zahráli excelentně, o dekoracích, efektech, laserech apod. netřeba se zmiňovat, už teď se hrozně těším na dvd. Na škodu bylo akorát moc lidí, valnou část jsme propařili i na tribuně, takže jsme tolik nebyli pohlceni příběhem, ale je to oběť za q-dance merchandising a lidské potřeby jako odpočinek, jídlo, pití…

Fakt jsem si nepřál nic jinýho, než nechtít 9 hodin jíst, pít, mít kolem sebe prostor a vydržet pařit, ale tak to bohužel nefunguje. Jinak díky všem za skvělou společnost, s Atronossem jsme pařili zběsile. ;-). Thx.

No a když mám zvolit nej DJe, tak ač se mi líbili všichni do jednoho, je to Brennan Heart. To bylo fakt našláplý 🙂

dance-girl
    Člen

Tak to bylo peklo, gabbuju ještě ze spaní…B-]

Atronoss
    Člen

Poslusne hlasim, ze to byly spolecne s DJ J.D.A. v klubu Hi-Lite 16.11.2007 dve nejlepsi akce co jsem zazil!

Starf
    Člen

hustee, tak doufam, ze bude report :´-))

Palda61
    Člen

Hola héj, škváro užívéj :-D:oD

Tancůj a tancůj :oD

SHP
    Člen

Tak Škvára hlásí z Holandu, že prošel 😀

inferno
    Člen

hardcore už neeee 😀

SHP
    Člen

2 Starf: The Prophet bude hrát zase hardcore 😀

Starf
    Člen

este pridam novej thunderdome trailer, kde je videt i lineup… koukam, moc ty videa nesetri :-O

http://www.thunderdome.com/thunderdome2007/

Anonymní uživatel
    Neaktivní

užijte a přežijte 😉

Sq4Raa
    Člen

Tak v Arnhemu! B-]

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 200)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.