No, sice jsem to psal já, ale jak tak koukám na Anču, daleko od pravdy jsem nebyl :´-))
A orientační tracklist Showtek: je zde
(hráli výborně)
Mezitím by se našlo pár iDs + posledních cca 5 tracků mi dost splývalo, ale myslím, že to byly věci z alba. A taky už jsem měl žízeň :oD. Problém je, že jedno pití znamená třeba i 30 minut a já takhle zmeškal většinu ze setu Headhunterz -((.
A dojmy budou klasicky v reportu, už teď ale můžu říct, že to byla jednoznačně nejlepší párty, co jsem zažil. Všichni zahráli excelentně, o dekoracích, efektech, laserech apod. netřeba se zmiňovat, už teď se hrozně těším na dvd. Na škodu bylo akorát moc lidí, valnou část jsme propařili i na tribuně, takže jsme tolik nebyli pohlceni příběhem, ale je to oběť za q-dance merchandising a lidské potřeby jako odpočinek, jídlo, pití…
Fakt jsem si nepřál nic jinýho, než nechtít 9 hodin jíst, pít, mít kolem sebe prostor a vydržet pařit, ale tak to bohužel nefunguje. Jinak díky všem za skvělou společnost, s Atronossem jsme pařili zběsile. ;-). Thx.
No a když mám zvolit nej DJe, tak ač se mi líbili všichni do jednoho, je to Brennan Heart. To bylo fakt našláplý 🙂